Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

Salutare fetele!DA eu am mai fost pe aici de ceva timp in speranta ca voi gasi aici pe cineva din Lipova,pt ca mi-ar fi fost mai usor sa ma intalnesc intre sarbatori.S-ar putea sa nu mai intru o periada ca sunt cam racita si ma dor toate cele.

si numai bine!

diana&patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dita, bine ai revenit! Eu imi tricotez un fular de ala mare, colorat...n-am de cand sa dau atatia bani doar e un fular Am gasit la Jaguar ata colorata si m-am apucat de treaba dar nu stiu cand am sa-l termin, sper ca inainte de a trece iarna Noi bradul il facem rosu, anu trecut am cumparat tot! Eram gravida si mi s-au facut poftele

Diana, sanatate multa!!! Eu am neamuri pe Valea Muresului, la Savarsin! Tare frumos e pe Valea Muresului!

Ati vazut la stiri despre familia aia din Mangalia?? Groaznic! Cum sa poti ingropa de vie o fetita de doar 8 ani, care nu are nici o vina pentru faptele parintilor??

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by dita

Ceau fetelor!
V-am mai citit dar nu prea am avut ce sa scriu.Vad ca vorbiti despre brazi, eu sper sa fie oferta mai mare saptamana viitoare si atunci se mai si ieftinesc. Voi cum il impodobiti? Vad ca de cativa ani 'se poarta' cei cu podoabele de 1 max 2 culori dar mie tot imi place sa fie 'colorat' Ceea ce nu am dar sigur imi iau anu' asta sunt beculetele, imi place sa stau seara doar cu lumina lor.
Azi sper sa ajung si eu la targ, dar nu-i sigur, depinde de sotul meu daca are timp.
Eu imi doresc un fular luung, sa-l port peste palton. Aveti idee unde pot gasi? La Ziri am vazut dar parca n-as da 500000 pe el.
Pupici voua si copilasilor!

Ceau Dita.Ai mai dat si tu pe la noi!!!
Eu impodobesc bradul albastru cu argintiu.In ultimiii 2 ani(de cand e Dragos) l-am impodobit tot asa si mi-am cumparat o gramada de ornamente si acum nu le mai schimb.
Nu stiu unde poti gasi fular mai ieftin.Mi-a zis si mir o colega ca la Ziridava sunt 500.000 lei.

P.S. Fetelor unde-i targu'?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

Dita, bine ai revenit! Eu imi tricotez un fular de ala mare, colorat...n-am de cand sa dau atatia bani doar e un fular Am gasit la Jaguar ata colorata si m-am apucat de treaba dar nu stiu cand am sa-l termin, sper ca inainte de a trece iarna Noi bradul il facem rosu, anu trecut am cumparat tot! Eram gravida si mi s-au facut poftele

Diana, sanatate multa!!! Eu am neamuri pe Valea Muresului, la Savarsin! Tare frumos e pe Valea Muresului!

Ati vazut la stiri despre familia aia din Mangalia?? Groaznic! Cum sa poti ingropa de vie o fetita de doar 8 ani, care nu are nici o vina pentru faptele parintilor??

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Clau,spor la tricotat! Sa ne spui si noua cand l-ai terminat.

Diana,insanatosire grabnica!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

P.S. Fetelor unde-i targu'?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

La Expo! La iesirea din Arad, spre Nadlac! Te-am lamurit??

va anunt cu siguranta! Poate prin ianuarie, februarie

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Doamne Dumnezeule ce preturi, un brad 3 000 000lei,un fular 500 000lei,asa ceva....numai la noi e posibil.As mai zice daca nu am avea paduri.Eu si la revolutie am crezut ca va fi mai bine ,sper ca de data asta sa nu ma insel , ca ar fi cazul de mai bine dupa atata amar de vreme .Doamne ...cand citesc ce scrieti (ca l-au gratiat pe M.Cosma )ma intreb daca mai sunt oameni corecti in conducerea tarii.Pacat.

Alina e cu foto si video tel lui Deni.O sa-i fac niste poze si incerc sa le pun ,cand am timp si chefDin cauza serv. nu sunt sigura ca vin ,sambata stiu.Ce porcarie ,m-am enervat rau azi .Nu de alta daŽam lucrat ca idioata in fiecare zi aproape toata ziua si eu am doar 20 ore pe luna .Asta-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara la toata lumea,Clau cine e din Savarsin?Tata e din Birchis, de langa Capalnas...
Dianapatric(bine am retinut???) eu am o colega de servici din Lipova, Carmen Gabor-30 ani.

Scuze dar acum merg la culcare, bengalesc de somn, pupici!

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?
Eu nu prea am avut ce sa scriu de aia nu am mai scris nimica.Si eu am vazut pozele si de la Gabi si de la Clau.Sunteti frumoase si aveti bb-i frumosi.Clau iti sta bine asa tunsa!!!
Cristina,nu am gasit pe nimeni care sa ma duca la concert!!!Am o pagina pe internet unde scrie despre concert si este si un mic video cu actorul si nu ma mai satur sa ma uit.Tot ma uit si imi dau lacrimile ca eu nu ma pot duce.Asa ciuda mi de imi vine sa mor!!!
Diana,inca o data mersi.Am vorbit cu mama si imi va lua ea ca luni ne trimite pachet asa ca poate sa imi cumpere ea.Aici am intrebat la farmacie dar au zis ca asa ceva nu au numai Ginseng.
Va pup pe toate si ma duc sa ma uit mai departe la videoul meu cu noua mea "iubire".

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Magda, sora tatalui meu e sta in Savarsin, iar unchiul meu a fost inginer agronom la Birchis...a si noul primar din Savarsin e din Birchis...mai mult ca sigur ca se cunosc...iar mi-am amintit de Savarsin...atat de mult imi place acolo, dar din pacate anu asta n-am ajuns iar vara-mea sta la Balcescu si acolo e super frumos! Eu sunt indragostita de zona aia

Li, dragoste mare la tine, nu?? Ce zice Mark, nu-i gelos???

Anto, te sperie preturile de la noi?? Si pe noi

Stiti voi fetelor de ce sunt eu curioasa?? Sunt curioasa daca se va tine Basescu de promisiune si va face salarul minim pe economie 300 de euro

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ce bine ar fi sa se tina Basescu de promisiune si sa fie salariile asa cum a zis,dar eu zic ca nici o speranta. Oricum 300 euro vor fi foarte mici daca intram in UE.

Noi am fost la Cicir la prietenii nostri,pe la 23,30 am ajuns acasa.
Mai toata lumea se muta de la oras in provincie.Mai avem niste prieteni care si-au vandut apartamentul(luna trecuta) si si-au cumparat casa la Cicir,plus ca mai stiu cateva familii care s-au mutat din Arad in Vladimirescu sau Cicir. Au toate conditiile acolo ca si la oras,dar parca eu nu m-as muta.Parerea mea!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput