Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Corina-Iulia,multumim de urari,iti doresc si eu Sarbatori fericite si multe bucurii alaturi de cei dragi.

Am o durere de gat groaznica,m-am uitat in oglinda si sunt inflamate amigdalele putin.Nici nu stiu ce sa iau ca sa-mi treaca mai repede si sa nu iau antibiotic.
Eu fac bagajele pentru maine si mai tarziu impodobim bradul,dupa ce-l culc pe Dragos,asta va fi dupa ora 23.

Clau,sa ne scrii reteta la salata berlineza ca ma intereseaza si pe mine.
Eu de Anul Nou fac salata de beuf,salata cu paste fainoase si salata de orez cu ananas.Asta la capitolul salate,restul ma mai gandesc,la mancare si prajitura.
De Craciun nu ma stresez cu mancarurile ca face mama mea.Face supa de pui,friptura de porc,pui,carnat fript,sarmale,cozonac.Prajituri face vreo 4 feluri,dar nu stiu de care.Vai,m-a apucat foamea cand am vazut ce scriem pe-aici.

Gabi,ai luat tamaia,cum te simti? Nu ti-a fost rau de la ea?

S-a trezit Dragos,mai revin diseara sa va urez sarbatori fericite.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Cred ca este foarte frumos in perioada asta in Romania.AsA de mult imi doresc sa fiu alaturi de familia mea si de toti cei apropiati mie.Imi este foarte greu sa simt ca este Sarbatoare,parca ar veni moartea .Dupa ce ca incerc sa accept toata situatia,sotul meu face situatia mult mai grea de imi vine sa il omor.
Incerc sa imi fac cate de cat o atmosfera mai placuta de Craciun .Maine imi voi cumpara pomul de Craciun ,seara ma voi duce la prietena mea si ma rog ca totul sa fie bine si pentru mine.
Acum ma-am apucat sa imi fac putin asalata beof si cateva sarmalute si am zis ca fac si un cozonac .Nici nu stiu ce anume sa mai gatesc,dar cred ca astea sunt de ajuns pentru mine si sora mea,care va face Craciunul czu mine.
Fetelor va multumesc ca anul asta ati fost alaturi dee mine.Va doresc numai sanatate si multe fericirii in Noul An.UN CRACIUN CAT MAI FERICIT ALATURI DE CEI DRAGII VOUA.
Va pup.

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai intru acuma seara pe DC,asa ca va urez tuturor
CRACIUN FERICIT si toate cele bune alturi de cei dragi ai vostri.

Noi venim marti seara de la Bihor.Deci,miercuri la 18,30 la Cuibul Cocorilor ne intalnim.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina M, iti urez drum bun si sa va simtiti bine alaturi de famile . sa ne vedem cu bine!
Azi mi-a fost putin rau, dar nu prea am avut vreme sa mananc, poate de aia.
Clau, da ce vise ai mai draga

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetelor, in sfarsit am terminat si noi treaba pe ziua de azi...sunt franta de oboseala, dar a meritat!
Am facut si bradu si a tare tare frumos totul...e numai rosu in casa!

Salata berlineza:
1 cutie ciuperci
-1 cutie carne porc conserva, care se taie felii lungi si subtiri
-5-6 castraveti taiati de-a lungu, feli subtiri
-1 ling boia
-3 ling pasta tomate
-3 cepe mari taiate marunt
-maioneza, piper, sare, toate dupa gust!!!

Alinushule, drum bun!! Va doresc din suflet sa aveti un Craciun cat mai frumos si sa va aduca mosu multe multe bucurii!!!

Alina33 si Gabi, ce ziceti v-a placut visu meu??

Tanja, sa va dea D-zeu putere si intelepciune!! Aveti grija de voi! la Stefanel!!!

Corina, multumim de urari!!!

Noi maine stam acasa ca vine mosu, si binenteles asteptam colindatorii, iar in ziua de Craciun mergem la sorela la masa!
Si cum nu stiu daca maine apuc sa intru pe forum, eu va doresc de pe acum:
CRACIUN FERICIT
sa va de D-zeu multa sanatate, iubire, iar mosu sa va umple de daruri si bucurie!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

ALINA

Draga Alina,noi iti dorim multa multa sanatate,fericire,bucurii, implinirea tuturor dorintelor si un calduros:
LA MULTI ANI!!!!!

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Eu acuma sunt la cea de-a doua prajitura si cind am terminat-o ma duc sa fac nani.Miine fac supa de vita si friptura si bradul si dupa aia vom merge la Diti.
Va pup mult de tot si inca o data va doresc SARBATORI FERICITE!!!!!
Corina multumim de urari.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ca bine zici tu Li..era sa uit

LA MULTI ANI
Cu sanatate,
sa-ti dea Domnu tot ce doresti
Zile senine
si fericire
LA MULTI ANI!!!
Alina, un sincer si calduros LA MULTI ANI, sa te bucuri de Dragos si sa ai parte in viata numai de lucruri bune!!

PS: Ar trebui sa-ti schimbi nick-ul

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALINA!
Iti doresc multa sanatate,fericire si tot binele din lume.

Fetelor,acum am terminat si noi de impodobit bradul ca n-am putut mai repede deoarece Dragos s-a culcat la 0,30. A iesit fain,al nostru este albastru cu argintiu.
Sa fiti cuminti sa va aduca Mosul multe cadouri.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

LA MULTI ANI ALINAMULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI TIE
CRACIUN FERICIT LA TOATE

Mergi la inceput