Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, am uitat sa-ti spun ca si eu tot asa am baut-o...si eu tot pentru rinichi am baut, am avut piatra si nisip!
Ma intrebai de Raul, e mai bine acum, ochisorul nu mai e asa de rosu de cand il ung cu crema...sper sa se faca bine pana la Craciun!
Acum as fi absurda sa nu zic cate kg am ca oricum se vede cu ochiul liber "talia" mea pe care nici daca incorsetata de as fi n-as avea cum sa o ascund...dintotdeauna am fost mai plinuta, am avut doar vreo 2-3 ani in care am fost slaba de-a dreptu, dar am aratat ca dracu pentru ca eu ma trag in primul rand la fata si parca eram moartea in vacanta

Cristina si noi va dorim Craciun Fericit, multe bucurii si multa multa sanatate ca-i mai buna decat toate!! la tot familionu!

Alinush, las ca eu ieri m-am crucit ce preturi au astia de la Ziri la jucarii...am vazut o masinuta cu telecomanda, super faina (nu pentru Raul, m-am uitat ca mi-a placut), dar cand am vazut pretul automat nu mi-a mai placut...6.200.000lei ...probabil ca mergea singura

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai ca mai apar si eu. M-ati dat disparuta, nu?

Ei, noi am facut curatenia de iarna, azi am terminat mai sunt doar cateva maruntisuri, am luat brad, natural din import (prima data cand luam din import) si maine ne punem pe pregatit papica de Craciun. Hai sa va fac pofta: clatite cu carne si ciuperci, supa de gasca, racituri, rata la cuptor cu cartofi (stiu ca se face traditional cu varza, dar noi suntem mari fani cartofi) si placintele cu dulceata. Ce ziceti?

De ajun facem bradul, abia astept si seara vin prietenii nostri cei mai buni sa mancam toate bunatatile astea!

Am fost astazi sa luam cadouri pentru nasi si prieteni si m-am mirat ce nebunie e prin magazine. Si se plange lumea ca n-are bani...

Miercuri e OK pentru intalnire. Daca nu intervine ceva venim si noi.

V-am pupat si daca nu mai apuc sa intru sarbatori fericite la toata lumea!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Diana, ce de bunataturi faci!!! Nu mergeti la Timisoara de sarbatori???

Cam asa va fi meniul nostru:
-salata berlineza, salata de vinete si icre(inca nu e 100%)
-supica de pui
-friptura de porc si pui plus cartofi si ceva sos
-sarmale
-multa praji, dupa toate poftele
Cam atat, pentru oricum in ziua de Craciun mergem la sora-mea la masa

Clatite cu carne vreau si eu sa fac dar de Revelion! Imi plac tare mult!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,ce mai faceti?Eu am mai fost azi in oras ca ieri mi-am cumparat o oja roz si acum am zis ca daca am oja roz sa ma duc sa imi cumpar si o bluza roz.Am avut noroc si am gasit,o sa fac poze de Craciun si am sa le pun in album asa ca o sa o puteti vedea.Miine vine Vanessa la mine pt. ca parintii vor sa cumpere brad asa ca ea va ramine pt. citeva ore la mine si daca avem noroc vom merge un pic pe cimp cu saniuta ca acuma ninge(sper sa nu deie miine in ploaie ca asa anunta).
Noi mergem de Craciun si Revel la Diti.Meniu va fi:
-salata de boeuf
-supa de vita
-friptura cu cartofi pireu si varza rosie(cred ca asa se cheama)
-rata umpluta
-tort de cafea si baigli(coarda cu nuca si mac) facuta de moi
-prajitura cu crema alba(alta denumire nu are ca o facea bunica si numa asa o stim noi)
Cam asta ar fi.Supa de vita,salata de boeuf,friptura cu cartofi pireu si sarmale(alea le va face Diti pt. 25-26 decembrie) sunt traditie la noi.
Gabi,bea ceai de cozi de cirese ii tare bun pt. curatarea rinichilor.Si eu am baut cind am avut nisip la rinichi.
Clau,insanatosire grabnica lui Raul!!!

In rest va doresc la toate un Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri(oricum mai intru pina in 24).
Va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Diana, ce de bunataturi faci!!! Nu mergeti la Timisoara de sarbatori???

Mergem duminica, a doua zi de Craciun

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, da ce de buntati faci Ai de lucru, nu gluma!
Clau cum e salata berlineza?
Eu nu m-am hotarat exact ce o sa fac, pentru ca de Craciun mancam
la socrii, dar trebuie sa fac ceva pentru miine seara, ca vin ei la noi. M-am gandit sa fac o friptura la cuptor, carnat fript, ceva salate, saratele, si prajitura. Sigur o sa fac un tort de branza cu capsuni dar mai vreau sa fac inca un fel, ceva cu nuca.

va doresc tuturor un Crciun fericit si sa va bucurati impreuna cu cei dragi

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, daca vrei sa sti salata berlineza nu pot sa-ti spun decat in mare ce iti trebuie, pentru ca o avem pe caietul de retete si ala e la mama la tara, dar vine azi...nu o stiu din cap pentru ca o facem doar de sarbatori...e tare buna, e salata mea preferata!

Tocmai am vorbit si cu Ioana si a zis ca vine si ea cu Alesio, nu stie daca vine si Ovi...

Gabi si Alina33 azi noapte m-am visat cu voi...doamne ce schimbate erati in vis...nu mai stiu exact ce am visat, doar atat imi amintesc ca v-am visat si ca erati fff schimbate, dar nu la fata ci la corp...parca capu lu' Gabi era pe corpul Alinei si invers Si Alina statea undeva fff aproape de mine

Li, pup-o pe Vanessa din partea noastra! Ce fain de voi ca ninge, noi se pare ca nu vom fi asa de norocosi!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

am multi prieteni in arad si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

am multi prieteni in arad si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare harnicutelor.Eu am facut ciorba cu "verisoare"(perisoare) din piept de pui sa poata minca si Dragos,fripturica de porc si pui(urmeaza),salata in aspic si drob de ciuperci,salata de vinete si praji am sa fac alba ca zapada si tort cred de cafea.A si melcisori cu stafide si nuca.Tare mult imi plac de Craciun.De Craciun mergem la Lili dar de ajun stam acasa si asteptam colindatori.

Clau n-ar fi rau sa ma fac cit GAbi.Ieri m-am cintarit si am slabit doar 2 kile.Nici o sansa sa incap in pantalonii preferati.
Va pupam(Dragos iar are mucisori,sper sa ii treaca repede)

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput