Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Tudor e bine dupa vaccin, nu are nici o treaba!Aseara l-am trezit din prostie, ca dormea peste plapuma pe burta si l-am intors. N-am stat linistita , a trebuit sa ii dau si pupici si l-am trezit. Asa ca nu a mai vrut sa doarma, nici sa stea in patut pana la 00.30
Eu am fost sa imi fac azi un eco, pentru ca nu ma simteam prea bine, si am mal si o pietricica de 6 mm la fiere si nisip la rinichi.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, multa sanatate!
Voi ce faceti, nu veniti miercuri??

Eu ma apuc acum de calcat desi nu am chef dar e musai, trebuie sa calc hainele de pat!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Cred ca venim si noi miercuri! Sper sa nu intervina nimic pana atunci!
Raul cum se simte??S-a linistit? Sau mai mult noaptea e agitat?
Clau, imi place ca faci haz de kilele tale! Stiu cateva tipe mai plinute care nu vor sa spuna niciodata ce greutate au, este un subiect tabu pentru ele!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Aseara cind am avut liber la calc n-a mers forum-ul.Cred ca si noi venim miercuri,desi sunt atitea bunatati in frigi mie mi-e dor de-o pizza.
Sper sa isi regleze Dragos somnul.Ziua doarme numai in 2 reprize de 1 ora si noapteta dupa ora 1 se trezeste din ora in ora.Ma termina.Nu se vede nici zare de dinte de mincat maninca....nu stiu ce-i cu el.
Azi ii era tare foame si i-am pus mincarea intr-o farfurie adinca de-a noastra la racit.M-am speriat cit s-a umplut.Mai un deget si dadea pe afara.Si eu imi faceam probleme ca nu goleste castonelul citeodata.Da a mincat tot-e ziua de spanac-si juma de castronel de supa de rosii,ii place enorm .
Cam atit.Merg sa pun la spalat.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Acum am ajuns si eu pe-acasa.Am fost pe la Teba sa cumparam ceva hainute pentru cadouri si i-am cumparat si la Dragos un trening care mi-a placut mult,portocaliu spre caramiziu(m-am abtinut doar la un trening!).Am mai fost la Curtici unde este ceva depozit de jucarii si lucreaza o prietena de-a noastra acolo,am cumparat ceva pt.mosu'.Sunt foarte fain jucariile,le aduce din Ungaria si din Spania si sunt la pret de depozit.Am cheltuit cam mult cu jucariile,de fapt Calin ca eu sunt obsedata cu hainutele.:)

quote:
Alina, ce ai facut bun de papa???

Clau,ieri am facut supa cu galuste de gris si salata de vinete.Suntem la "dezintoxicare" ca tot de porc am mancat in ultimele zile!!!! Cum e Raul,e mai bine? Am si eu o gramada mare de haine de calcat.

Alina33,spor la calcat si tie!

Gabi,sper ca veniti la intalnire! Sa veniti cu Tudor ca el cu Dragos vor fi mai maricei.

Revin mai tarziu ca acum am treaba.
Va pup!

P.S. Nu-mi merg emoticoanele,nu mi se deschide pagina nicicum.Ce suparata sunt!! :(

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Alina, mi-am luat tamaie si o tinctura din plante pentru rinichi.
Sper sa nu ma apuce vreo criza la noapte.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Eu deja am inceput sa fac bagaje. Poimiine plecam.
Gabi, sanatate iti doresc. si eu am facut in ultima vreme vreo 2 criza de fiere(cred), mi-am facut si eco, dar se pare ca e in regula.
Clau, sanatate lui Raul si spor la calcat.
Alina 33, ai baiat mare deja...
Magda, spor la pregatiri.
Diana, tu ce mai faci?
Alina, ce mai e la teba? cit ai dat pe trening? Ce jucarii i-ai luat la Dragos? E magazin la Curtici?
Pentru ca nu stiu daca mai am timp sa intru, va doresc intilneala placuta, UN CRACIUN FERICIT si UN NOU AN FERICIT alaturi de familiile voastre si de puiutii vostri.

Va pupam,

Cristina, Alexandra, Carina si Mihai

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

www.stoc-studio.ro/tudor

Sa ai mare grija cu tamaia pentru ca sfarma dintii...cand o bei sa o bagi direct in gat si apoi sa bei apa...e foarte periculoasa pentru dinti...eu am baut si mi-a fost tare tare frica! Mare grija!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

Buna fetelor,

Eu deja am inceput sa fac bagaje. Poimiine plecam.
Gabi, sanatate iti doresc. si eu am facut in ultima vreme vreo 2 criza de fiere(cred), mi-am facut si eco, dar se pare ca e in regula.
Clau, sanatate lui Raul si spor la calcat.
Alina 33, ai baiat mare deja...
Magda, spor la pregatiri.
Diana, tu ce mai faci?
Alina, ce mai e la teba? cit ai dat pe trening? Ce jucarii i-ai luat la Dragos? E magazin la Curtici?
Pentru ca nu stiu daca mai am timp sa intru, va doresc intilneala placuta, UN CRACIUN FERICIT si UN NOU AN FERICIT alaturi de familiile voastre si de puiutii vostri.

Va pupam,

Cristina, Alexandra, Carina si Mihai

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Cristina,treningul a fost 198.000 lei.Erau foarte multe hainute,nu am vazut niciodata asa de multe,probabil au aprovizionat si ei de sarbatori.La Curtici nu este magazin de jucarii,este un depozit de unde aprovizioneaza magazinele mari(Metro,Selgro,Carrefur...) si noi o cunoastem pe o tipa care este contabila acolo.Nu stiu daca vinde asa la cine merge ca sunt aiurea pe acolo,ca in depozit,de abia te misti pe acolo ca sunt plin de cutii.
Sarbatori fericite si voua!

quote:

Gabi,succes cu tamaia,nu cred ca vei avea probleme neplacute.Macar sa-si faca efectul,vedem luna viitoare la echo.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

[quote][Sa ai mare grija cu tamaia pentru ca sfarma dintii...cand o bei sa o bagi direct in gat si apoi sa bei apa...e foarte periculoasa pentru dinti...eu am baut si mi-a fost tare tare frica! Mare grija!!

/quote]
Am golit o capsula de fier si am pus acolo tamaia, asa ca sper sa nu am probleme! Deseara o sa iau.
Clau, tu pentru ce ai luat tamaie ?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput