Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,nu stiu ce sa zic cu intalnirea...eu pot de miercurea viitoare incolo.Noi joi seara sau vineri dimineata plecam si nu mai venim pana marti.Sa vedem ce zic si celelalte fete,ce program au de Craciun.Oare Anto pana cand sta?
Clau a venit pachetul cu sfesnicele,dar numai maine le scoate Calin ca acuma dupa-masa am primit avizul.Cred ca ti le voi da la intalnire,sper ca nu ai nevoie mai repede de ele,daca da atunci facem cumva sa ne intalnim.
Intalnirea ramane la Cuibul Cocorilor? Eu sunt de acord sa ne intalnim acolo ca este spatiu de joaca pt.copii si nu ma va stresa prea mult Dragos.
Deci,eu propun miercurea viitoare la Cuibul Cocorilor la ora 18,30 .Va rog sa veniti si cu alte propuneri sau sa ziceti daca sunteti de acord cu propunerea mea.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Clau,nu stiu ce sa zic cu intalnirea...eu pot de miercurea viitoare incolo.Noi joi seara sau vineri dimineata plecam si nu mai venim pana marti.Sa vedem ce zic si celelalte fete,ce program au de Craciun.Oare Anto pana cand sta?
Clau a venit pachetul cu sfesnicele,dar numai maine le scoate Calin ca acuma dupa-masa am primit avizul.Cred ca ti le voi da la intalnire,sper ca nu ai nevoie mai repede de ele,daca da atunci facem cumva sa ne intalnim.
Intalnirea ramane la Cuibul Cocorilor? Eu sunt de acord sa ne intalnim acolo ca este spatiu de joaca pt.copii si nu ma va stresa prea mult Dragos.
Deci,eu propun miercurea viitoare la Cuibul Cocorilor la ora 18,30 .Va rog sa veniti si cu alte propuneri sau sa ziceti daca sunteti de acord cu propunerea mea.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Si eu zic ca e ok miercurea viitoare la 18.30!Eu ziceam de intalnire pentru ca am vorbit si cu Ioana si a spus ca vrea si ea sa vina!
Anto din cate stiu eu sta pana dupa revelion, nu mai stiu sigur 3 ian sau 10 ian.

Nu-mi trebuie sfesnicele acum, poti sa mi le aduci la intalnire! Sa-mi spui maine cum sunt, ca mor de curiozitate pentru ca toate fetele le-au laudat!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Salutare!
Acum am venit si eu de la frezat,m-am tuns si mi-am intins parul .Eu am parul cret si acum l-am intins prima data,imi place tare mult parul lins.Sunt multumita de noua mea freza,Dragos e incantat,dar la Calin nu-i prea place,a zis ca-i place mai mult cu parul cret.

Linda,nu mai fi trista ,fii vesela ca vin sarbatorile si trebuie sa fim bucurosi cu totii.

Ma duc sa-i fac baie la Dragos si sa-l culc,iar apoi mai citesc si eu pe-aici.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Alina, vrem cu paru intins!
Chiar tot am vrut sa te intreb, cand ati fost la Magda n-ati facut poze??/

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
N-am timp sa scriu prea mult ca astea mici striga nani. M-as mira sa se culce, dar...
Carina e bine , mai e putin vinata, i-a curs vreo 2 zile si Alexandrei nasul, dar acum sunt ok.Si Mihai a fost racit, acum e mai bine. Azi am fost si afara vreo 2 ore.
Alina, vrem poze!
Ati facut pomul?
Noi nu facem ca nu suntem acasa.Abia astept sa plecam, sa mai iesim din monotonia asta.

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Nu stiu cum sa va pun poze ca nu mai are Calin telefonul ala cu care facea poze fain.Asta care il are le face tare nasol,parca esti in ceata.De aia nu am facut poze nici la Magda.
Doamne,zici ca nu sunt eu cu freza asta,dar imi place cum sta.Nu stiu cat o sa tina asa.Stiu ca la prima spalare nu va mai sta,dar,macar sa stea cateva zile.

Cristina,noi miercuri seara facem bradul ca vineri plecam,dar suntem aici de Anul Nou si ne trebuie brad.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu am vazut-o azi pe Alina M, ca am fost cu Tudor la vaccin. II sta super cu parul intins si cu noua freza. Vezi, Alina, nu mi-a picat fisa sa iti fi facut poza cu telefonul lui Cipri.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Salutare!
Da,da,Gabi m-a vazut tunsa si cu parul intins. Las' ca mi-l mai intind eu si atunci fac poze.
Tudor ii bine,nu-l doare manuta?

Ma duc sa fac mancare,dar asa nu am chef....

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara la toata lumea!
Fetelor cu bradul am scapat usor de tot:am primit unul!Nu e mare dar e bogat si...e gratis!Azi am fost in Jackson la cumparaturi.Tere greu mi-a fost sa-i cumpar la Bianca jucarii ca tare le are pe toate.In final am gasit "un tatic si o mamica" cu 2 copilasi in cosuri, cu rotobil si jucarii la copilasi, un bebe care face baie intr-o vanita care are si robinet ,dus si o tabla de scris toate fiind 450 000.Am cumparat 2 instalatii electrice cu becuri rosii sa le pun la usa de la intrare dar una e de ajuns ca are 140 de becuri=8 metri asa ca cealalta o pun in brad ca-l fac tot rosu.Azi am mai luat niste globuri rosii.Mi-am cumparat blugi elastici 3/4 cu manseta din aceea intoarsa sunt super dar trebuie sa-i schimb maine ca au o pata.Am si vorbit cu tipa la telefon sa-mi puna deoparte marimea mea sa nu raman fara ca tare imi plac.I-am luat si la sotiorul meu o pereche de blugi.Tare mi-as lua si o bluzita roz dar cred ca maine ma slobod sa mi-o cumpar ca la blugii noi ar arata super!
Clau mersi de acum!Cate kg ai daca nu te superi de vrei sa slabesti?Si bineinteles ce inaltime?
Azi i-am facut poza lui Danut in dormitorul nostru punand profilele pt placile de rigips pe peretii exteriori.Mai am vreo 10 pozitii si promit ca voi scana poze.Vreau sa fac poze la casa in interior cum arata acum sa am amintire
Pt miercuri e ok cu intalnirea, mai vorbim pana atunci.
Merg sa spal vasele de la cina si apoi ma culc .

pupici la toate cu bebei cu tot

Magda si Bianca 6 ani

Mergi la inceput

Am intrat doar sa va spun ca am vorbit cu Anto, dar nu foarte mult pentru ca a sunat celalalt telefon...probabil ca voi mai vorbi maine cu ea sa vad ce zice ea de intalnire..
Eu sunt zombii, ieri noapte n-am dormit mai mult de 3 ore, Raul mi-a plans intruna...azi am fost la medic si are conjunctivita + putin rosu in gat+ incisivul central dreapta jos da sa iasa...toate s-au adunat de-o data ...mi-e tare mila de el ca sufera, mai bine as suferi eu! Ieri noapte am fost pe punctul sa mergem la urgenta, dar noroc cu Clau care-i cu 5 min mai destept ca mine
Mi-am luat brad, natural pana la urma, pentru ca n-am ajuns la targ n-am gasit nicaieri brad artificial frumos...am dat 450.000 lei dupa ce ceruse initial 800.000 lei ...ne-am targuit ca tiganii dar a meritat, sper
Si eu Magda tot rosu fac bradu...acum cativa ani nici nu suportam rosu, iar acum e culoarea mea preferata...ma intrebai de ce vreau sa slabesc...pai stai asa, am 1,59cm si 69 kg (acum)...sunt ca un balonel, pe care decat sa-l ocolesti mai bine il sari ...Ti-am scris un PM cu numerele de telefon ale vecinei!
Alina, ce ai facut bun de papa???
Gabi, cum e Tudor dupa vaccin??

Restul fetelor, ce ziceti va convine miercuri sa ne intalnim???

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput