Mamici din Arad...???(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau fetele!
Vad ca e cam liniste azi pe aici!
Eu am avut musafiri, a fost cumnata-mea la noi, a primit liber! Are voie sa intre in contact cu oamenii...m-am speriat cand am vazut ce maini are...e plina de impunsaturi de ace, pentru ca face perfuzii in fiecare zi cate 4 ore...e tare necajita ca nu i-au putut inchide mediile si nu are voie inca sa mearga la scoala...mie mi-e tare frica ca pana la urma vor fi nevoiti sa ii intrerupa anu scolar si va dati si voi seama cum e cand esti clasa a 12-a

Ce vreme kk-cioasa e afara

Gabi, nu apuc sa merg la targ, dar mi-a zis Tinica ca brazi artificiali sunt pe centru...a zis ca-s tare tare faini, sunt si albi, verzi si de aia care parca-s ninsi...pretul unuia asa cam de 1,5m e la 400.000-500.000 lei!

Magda, imi pare rau dar azi n-am apucat sa vorbesc cu Anca, dar zilele astea merg si vad cum sta treaba1

Alina, ati taiat ???

Va doresc o duminica cat mai placuta!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Buna fetelor !
Sunt rupta-n doua de obosita,azi-dimineata am fost la lucru ,pe urma am facut ultimele cumparaturi ca maine dimineata mergem in Romania
Mai am de facut bagajele ,nu cred ca ajung inainte de 12 sa ma culc.
Mai da´voi asa tarziu va culcati copiii?Cand Deni era mica nu o prindea ora 9 seara.Daca se intampla sa fim in vizita sau din alte motive nu o puteam culca la ora obisnuita ,i-mi amintesc ca era f. agitata si greu adormea.
Vasi sa ne vedem cu bine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anto

Buna fetelor !
maine dimineata mergem in Romania

Vine ANto!!
UUUUURRRRRRAAAAAA!!!!

Anto, eu nu pot sa-l tin pe Raul mai mult de 21.30-22.00, doar cand mergem la chef rezista eroic si cand ajungem acasa cade ca leguma

Abia astept sa te vad!! Nici nu sti ce tare ma bucur!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Am facut si bagajele ,acum n-o sa pot dormi,ca aia micii din cauza oboseliiMa odihnesc eu in RO daca oi avea vreme.
si am fugit la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

GAbi ,am reusit sa il aduc pe Dragos la ora 21.30-22 la somn.A durat 2 zile in care am crezut ca mor, da e mai bine.Seara tot asa tupa-tup in patut da dimineata am dat TV-ul un pic mai tare si s-a trezit.L-am programat la 8.30(tv-ul).Pe la 9 s-a trezit si el.Nu-ti spun ce miriit a fost.Am avut noroc de zi senina si am iesit cu el afara si a dormit pe la 11,apoi pe la 16.00 si a inceput sa fie rupt pe la 21.Asa ca daca vrei sa isi revina si Tudor fa ca mine
Hm,eu sunt de acord cu MAgda.Nu mi-as face rau cu mina mea.Daca e sa se intimple mai bine fara ajutorul meu.
Clau sa nu iti para rau ca n-ai fost la tirg nu a fost foarte grozav.Eu am luat doar vin fain.
Nici eu nu prea am vrut sa il pun in premargator pe Dragos da nu mai puteam sa fac nimik cu el.Asa ca acum face ture de numa.Sa nu va spun ce a zgiriiat parcetul.Daca pina acum am tot avut grija de el de-acum s-a dus.Mi-e imi place cind se invirte in cerc.E total!
Clau am vazut ca te-ai inscris la reteta de 9 zile.Si eu am inceput da nu pot tine ziua de fructe nicicum.Asa ca mi-am facut si ciorba de varza.Inca nu m-am cintarit .Numa la sfirsit.Azi fac cartofi frantzuzesti cum o fi?Tu daca tii post ce faci duminica nu maninci cu toata lumea la masa,ca eu tare pofticioasa sunt?!
Duminica placuta!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Alina33, m-am inscris si eu la cura aia de 9 zile dar crezi ca am reusit sa o tin?? ...mai ales ca de azi am renuntat la post pentru ca nu mai pot sa bag in mine doar soia si legume ...mai aveam o saptamana dar nu mai rezist
Raul mi-a tras azi o tura de plans cum n-a mai facut-o niciodata...a, vrut sa-i trag salopeta pe el ca sa mergem afara si el era rupt de somn si n-ave rabdare...l-am dus jos dormind si a dormit 2 ore cat ne-am plimbat
Am fost si prin piata la Fortuna...sa nu va spun ce preturi au brazi naturali ...unu mic si ramolit e la 400.000 lei, iar unu din export, aproape la fel ca si cel pe care l-am avut anu trecut e 1.700.000lei si mai au puteu astia de la TVA sa spuna ca n-am crescut foarte mult brazii

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
GAbi ,am reusit sa il aduc pe Dragos la ora 21.30-22 la somn.A durat 2 zile in care am crezut ca mor, da e mai bine.Seara tot asa tupa-tup in patut da dimineata am dat TV-ul un pic mai tare si s-a trezit.L-am programat la 8.30(tv-ul).Pe la 9 s-a trezit si el.Nu-ti spun ce miriit a fost.Am avut noroc de zi senina si am iesit cu el afara si a dormit pe la 11,apoi pe la 16.00 si a inceput sa fie rupt pe la 21.Asa ca daca vrei sa isi revina si Tudor fa ca mine

Alina, problema e ca de cateva zile , Tudor are numai un somn pe zi de vreo 2 ore. azi de ex. s-a trezit la 9, si a dormit de la 13.30-14.30, acum e marait dar nu mai vreau sa il culc pana la 21. Stii bine ca el la 21 dormea de obicei. dar acum cred ca incepe sa ne simta lipsa, si nu mai vrea sa stea singur. Aseara a dormit la bunici, ca noi am fost la un chef, si a zis soacra-mea ca de abia a adormit pe la 23.30. sper sa am succes in seara asta.
Clau ne-am luat azi brad de la targ. E foarte frumos si des si e de 1.8 m. L-am luat cu 1 mil. , initial a fost 1.4 mil, dar am mai negociat si la pretul asta sa ne dea si un ornament cu beculete de pus in geam( e un bradut).
Noua ne-a placut la targ, am fost aproape in fiecare zi. Tudor a fost foarte entuziasmat de Mosi craciuni, de copii... Au fost spectacole pentru copii, teatru de papusi, concursuri de masinute... au foat evenimente inedite pentru el. Socrii mei au fost expozanti la targ, de-aia am mers asa des

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am aparut si noi de la taierea porcului.A fost o vreme groaznica ieri,toata ziua a plouat.Dragos m-a stresat la maxim ca vroia afara,plus ca toata lumea in jurul lui...si-a cam facut de cap.
Vineri dimineata plecam iar sa fim acolo de Craciun si stam pana marti ca avem liber saptamana dintre Craciun si Anul nou.

Anto,va doresc drum bun spre RO.

Magda,m-am amuzat putin cand ai scris de tipa aia,au cunoscundu-te mi-am si imaginat cum ziceai. De acord cu ce ai zis!!!! Cred ca s-a distrat si Danut de tine!

Clau,ai facut fain listuta. Succes la cura de slabire!

Gabi,ati luat bine bradul,nu a fost asa scump ca e destul de mare de 1,80.Dragos numai dupa 23,30 de culca mai nou,eu m-am obisnuit deja.Oricum el nu se culca inainte de 22,30 niciodata,dar acum chiar ca e tarziu,noroc ca nu ne culcam nici noi mai repede.

Alina33,stati ca numai inceputul e cu zgaraiatul parchetului.Sa vezi cand scrie peretii si se plimba cu masinutele pe pereti si raman dungi negre de la roti.

Tanja,ce fain ca la voi e zapada ! La noi zici ca vine primavara.

Cristina,cum e Carina,i-a trecut nasucul?

Linda,ce mai face "actorul tau"? Te mai uiti la film?

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,eu inca sunt trista.A trecut concertul si eu nu am fost,am vazut doar in internet citeva videouri si poze dar mai am o mica speranta,s-ar putea ca la anu sa mai vina actorul meu iarasi in Germania,cu un alt concert.S-ar putea sa fie si un DVD de la concert si sigurat mi-l voi cumpara.
Clau,m-ai intrebat daca Mark nu-i gelos,ca mare ii dragostea.Ce sa faca saracu,sta si rabda si din cind in cind ma intreaba:"Da ce iti place asa mult la el?"No,imi place,si gata.
Alina,la film ma tot uit,dar mai mult la melodii,tot dau inainte acolo unde sint melodiile.
Magda,si eu sunt de acord cu tine.Nici eu nu as lasa pe una care arata suuuupppeeerrrr bine sa intre la mine in casa,ca niciodata nu se stie....Macar daca tot se intimpla macar sa fiu eu cu mine impacata.
Aici a nins si ii asa de fain!!!!
Ce fain de Anto,ca vine in Ro!!!!Ce as veni si eu daca as putea!!!
In rest la mine nu ii nimica nou,ne-am cumparat deja brad si azi am o intilnire cu Mosu in oras asa ca ma voi duce singura ca mai vrau sa mai cumpar cite ceva.
Acuma va las si va pup.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Mai fetelor intru si asa pe fuga, ca stand la tigara ma gandeam ca abia astept sa ne revedem, dar noi de fapt n-am facut nici un plan ...hai sa ne organizam putin si sa vedem cand sa ne intalnim...ce ziceti, n-ar fi super??

Li, mi se pare corect ca daca tot n-ai fost la concert meriti un cadou frumos! Si eu, cred, ca maine merg la cumparaturi...mi-e groaza de aglomeratie!

Alina, chiar m-am gandit sambata la voi, ce vreme "faina" ati prins

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput