Mamici din Arad...???(21)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Va dorim sarbatori fericite,AN nou fericit,numai bucurii si sanatate piticilor
LA MULTI ANI!!!
Ioana si Alesio (6550g,11 saptamani)
www.alesio.shorturl.com - poze noi!!!!!!!
http://alesio.shorturl.com/
http://alesio.shorturl.com/
DianaR spune:
La multi ani Alina! Sa ai parte de multa fericire, santate si bucurii alaturi de cei dragi! Dragos sa-ti aduca numai bucurii!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
DianaR spune:
Noi am impodobit bradul si am facut aproape tot ce ne-am propus de mancare, mai avem rata care o facem diseara.
Diana, Vlad si Vasile va ureaza:
Sarbatori fericite, linistite in sanul familiei!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
gabitzica spune:
La Multi ani Alina
Sa ne traiesti mulri ani fericita alaturi de cei dragi!
www.stoc-studio.ro/tudor
Gabbriela spune:
Sarbatori fericite la toata lumea, sanatate si implinirea tuturor dirintzelor in 2005
PS: Multzumesc mult celor care au votat pt Julian la concursul de la www.babiesonline.com , suntetzi neshte scumpe cu toate
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
maggda spune:
LA MULTI ANI ALINA, MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!LA MULTI ANI!!!
Magda si Bianca 6 ani
maggda spune:
CRACIUN FERICIT SI MULTA, MULTA BUCURIE IN CASA!
SA VA TRAIASCA BEBEII CU FERICIRE SI SANATATE!!
Magda si Bianca 6 ani
gabitzica spune:
Craciun fericit fetelor! Da bine va mai chefuiti, de nu mai intrati pe aici! Noi avem poze cu Mos Craciun.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Craciun fericit!
Gabi, vazut poze, placut tare mult!! Cipri a fost mosu, nu??
Noi intradevar ne-am petrecut bine, dar nu in ajuns, pentru ca atunci ne-am distrat cu Raul...ieir de dimineata am fost la biserica, apoi repede echiparea si la drum...am fost la sora mea la masa, masa care s-a prelungit pana la 19.00...am venit acasa, am lasat copilul cu bunicii si ne-am continuat drumu la prietene...
La noi a fost tare fain, colindatori nu prea am avut dar in schimb pe strada au fost fff multi, langa noi este o biserica penticostala (cred) si au fost cu colinda...au avut si fanfara...au cantat super fain, am stat cu Clau pe geam si am aascultat si cum e obiceiul romanului s-au trezit cativa vecini sa strige la ei...
Acum imediat mergem la masa si apoi avem din musafiri, asa ca azi nu cred ca voi mai intra!!!
AAAAAaaaa, era sa uit!!! Fiul meu mi-a facut cel mai frumos cadou posibil, primul nostru dinte, care a iesit pe 24 decembrie
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004