Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
julia23 spune:
Dragelor,va multumesc din suflet pt incurajari!
Asa a vrut Dumnezeu sa fie,oricum ii multumesc ca a mai trait cat sa ma vada casatorita si cu copil,ca a fost fericit alaturi de noi si sunt multumita ca a murit acasa in patul lui si cu lumanare aprinsa si nu in spital singur si fara lumanare.Noi trebuie sa mergem mai departe chiar daca o sa ne fie greu.
Juliei i-au iesit jos 2 maselute,habar nu am cand ca nu a zis nimic,le-am vazut azi.Inca este racita,ii curge nasul si tuseste,numai cand ma vede cu picaturile o si ia la fuga,seamana cu mine ca nici eu nu le suport deloc.
In rest s-a facut tare alintata si rasfatata,face numai ce vrea ea,daca nu o las sa faca ce vrea face hmmm,e tare caraghioasa.La vaccinul de 1 an nu a avut nimic.
Maine plecam la Galati si o sa stam 2-3 zile,soacra vruia sa facem sarbatorile acolo dar nu se poate.
Ciuf,referitor la familia mea nu ma mai razgandesc,s-au strans prea multe si asta a fost picatura care a umplut paharul.Poate par rea dar eu ii cunosc f bine.Pt ei mereu a fost bine cit le-am dat,numai eu stiu cat se chinuia bunicul meu sa ude gradina,sa puna de toate in ea,sa culeaga via,iar ei veneau doar sa ia dar sa ajute nu stiau.Acum ei or sa-si vada de viata lor iar eu de a mea.
Ven,mie dc mi-a zis ca nu imi recomanda deloc Trimovaxul,noi il facem in ianuarie,eu vaccinul de un an l-am facut cu 3 saptamini mai tirziu.
Alexandra,felicitari pt dintisor!
Fetelor unde o sa puneti voi bradul? Eu nu stiu unde sa-l pun sa nu ajunga maimutica la el,ca ea se cocoata peste tot si trage tot ce prinde,poate doar sa-l pun pe hol unde ea nu are acces.
Va pupic!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
adameasca spune:
Carmen, si noi am ales numele de fata, numa' fata sa iasa. dar avem si nume de baiat als, pt orice eventualitate. Numa' ca vad ca muncim in zadar de 2 luni Nu-i bai, ca si antrenamentul e placut.
Julia, drum bun la Galati. Noi punem bradul undeva sus, pe un dulapior. E cam la nivelul unei mese. Sper sa nu il traga jos.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
sandrap spune:
Ven, multumim de complimente.Noi vaccinul l-am facut pe cel care se da de la cabinet, deci cel romanesc, iar Sandra nu a avut nici o reactie.
ver@ spune:
Ileana,nu-i asa ca pe zi ce trece sunt tot mai dragalasi?Cred ca e scump foc.Auzi, sa ridice manutzele la meci.Bravo.Si stie de nasuc,guritza...etc.Inca o data, bravo.
Adriana,noi avem de gand sa cumparam un pui de brad mic (1 metru) si stufos si sa il catzar pe un corp de mobila.Ca si noi vom avea probleme cu Vladutz
Mara,frumoasa petrecere.Nota 10+.Tare frumos ai organizat si ornat.
Elena,dupa pix,carte+bani si Vladutz a ales o iconitza si a pupat-o.Eu sper sa nu se faca Patriarh
Ana,da...tare scumpa e Sandra.Si o dantura impecabila.Are mami grija,da?
Carmen si eu tot prima oara am votat.Si a fost cu folos,altfel alta data nici ca mai mergeam.
Matei e un scump in costum de mosh
Azi am fost la verisoara lui Vladutz,Anamaria si era cu mucisori si cred ca deja il aud cum i se infunda si lui nasucul Asa imi trebuie daca nu am stat acasa.Dar daca a-ti sti ce se iubesc.Daca pana acum doar Anamaria il "iubea",acum o ia si Vladutz in bratze.Sunt tare dragalasi.Pana la jucarii
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Lorelai182003 spune:
Yamato
Ce mai faceti fetelor?
Azi am fost la cumparaturi-ornamente de craciun. Mi-am luat instalatie de brad, globuri si ornamente de prins in perete. Mama avea niste material-prosop si l-am taiat, am cumparat vopsea pt textile(verde si argintie) si am scris pe ele "Craciun fericit!". Foarte frumos au iesit prosoapele si e super ca vopseaua aia rezista la spalat pana la 40 de grade. Cand se usuca(o usuci cu fierul incins) se face cauciucata.
Azi Adrian a fost foaaarte cuminte. S-a jucat cu tac-su' o groaza. Si cu clestii de rufe-moama ce-l mai pasioneaza.A primit de ziua lui o minge transparenta(ca cele de plaja) si o linge toata ziua. I-a terminat telefonul lu tac-su' de cate ori l-a trantit pe jos si de cate ori l-a ciocanit de alte obiecte.
A descoperit o noua joaca. Cand e la masa(in scaun) ii dau o jucarie ceva sa-l mai tin locului.Ei bine, se joaca el putin dup-aia o arunca pe jos, se rasuceste si o fixeaza cu okii. Eu, constiincioasa, o ridic si io dau, el hop, iar o arunca si o fixeaza, eu iar o ridic, el iar si incepe sa rada in hohote cu mine(zic eu de fapt e de mine).
M-am hotarat azi sa-mi fac inainte de refelion shuvite! Eu sunt saten inkis si vreau sa-mi fac shuvite subtiri si desckise(blond) sau in mai multe nuante(dar tot blond). Sper sa iasa ceva. Vroiam sa-mi fac singura, eu pe langa sport am facut si cursuri de coafor si am diploma, dar m-am razgandit ca ce, stau sa ma kinuiesc, asa la salon stau mumos pi scaun si nu depun iefort :)
Vaam.
vikinga spune:
Mara m-am dat de gol ca am avut ochi numai pentru TudorVera eu fac spaghetti super bune, multe retete le-am luat de la mama lui Alberto asa cum a invatat ea sa faca de la fam sotzlui, si apoi fratele meu locuieste de peste 10 ani in Italia iar prietena lui e foarte buna bucatareasa si cind am fost la ei sau au venit aici am invata toate secretele. Dar crede-ma ca la fitzosu de Aldo nu as avea nici o sansa, plus ca astea de copii tre sa fie light si eu le fac asa mai condimentate. Asa cum a zis ven, traiasca domnu' HippIleana dar multe stie Luca! Woow! Bravo lui de voinicel. Si aldo arata cu degetelul colo si colo si zice el pe limba lui dar cu intonatie de om serios asa, de-ti vine sa-l maninci! Stie si el sa arate avionul(are lustra la el in camera in forma de avion) catelul, face brrrmbrrm ca masina si etc dar nu asa de multe ca Luca! dar las ca va prindem din urmaEu-s putin cam zapacita de la dieta asta, fizic ok dar neuronii mei sunt paralizati, mey! Numa alea yammy yammy viseaza. dar azi am avut repetetie si mi-a zis profa ca uite dom'le ce minuni face dansul asta din buric cu tine! Bla bla femeie ca-s asa infometate de-ti maninc si pielea de pe pantofi daca e naturala. va pup si mersi de incurajariPS:am sa pun iar poze dupa spectacolul asta sa vedeti diferenta la buric (daca se observa) in comparatie cu spectacolul din vara.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
ciuf spune:
La multi ani, Codrin! O viata plina de bucurii.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Elenalove27 spune:
La multi ani Codrin sa cresti mare sanatos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic
adameasca spune:
Neatza! Mai, stii vorba aia, sa-mi zice mie cutzu daca lu' fi-miu nu-i ies maselele care tre sa iasa la 2 ani. Pai e cu mana in gura non stop, curg bale si urla noaptea... Si io care ziceam ca am pauza cand or urla ai vostri... Da' din solidaritate cu copii vostri ies si la noi alte masele.
Ver@, asa scumpi sunt copii impreuna! Noi ne vedem cu 2 fete mai mari decat Luca cu o luna si se iubesc taaare mult. Se pupa fara sa le mai zicem noi, direct pe gura. Pe Oana o pupa pe frunte, ca e mai scunda decat el.
Vikinga, acu' invata si Aldito tot ce stie Luca. Bafta la dieta, e criminala, dar daca tu esti multumita si poti sa stai asa nemancata, ai toata admiratia mea.
Lorelai, pai sigur ca e mai comod sa te faci frumoasa la coafor. La ce sa te chiui acasa? Mai ales la propria podoaba capilara... Si ce harnica ai fost la ornamente... Asteptam poze.
Luca a dormit azi noapte binisor, nu s-a mai trezit de la 12 jumate pana la 8 azi dimineata, dar s-a pototlit din urlete dupa o doza de Nurofen... Maselele astea...
Va pupam si va dorim o zi buna!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre