Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Elena, mi-e mila de tine.....
Da ce-i cu micu' terorist, de face asa program noaptea mai nou?
Si noi am avut azi-noapte ceva pb. Dupa ce ca eu am ceva cu sist. neuro-vegetativ, cred, ca am seara palpitatii si o stare de rau care ma tine treaza cate 3 h, dupa ce am adormit la 2,30, Markus a inceput sa urle la 3,30. Am crezut ca innebunesc cand l-am auzit. Cristi a mers la el, i-a dat suzeta, dar a continuat sa urle inca 1/2 de h, am rezistat eroic si n-am mers la el, si a adormit la loc.
Problema cred eu ca e , dupa cum zicea si Dana, urmatoarea:
- copilu adoarme seara la mine in brate (stau in fotoliu si ma uit la TV), jucandu-se cu mana in parul meu. Si asta de mult timp deja. Iar noaptea se trezeste si nu mai sunt conditiile in care a adormit (adica lipseste parul meu ), nu mai poate adormi la loc fara ele. Asa ca plange sa i se dea. Ufff, nasoala treaba va fi cu dezvatul de par........

Am fost si noi afara 1 h, e frig, nu gluma. Fetelor, eu nu stiu ce sa-i mai fac lui Markus, ca la maini si la picioare e rece cand ne intoarcem de afara, desi ii pun strampi, sosete si cizmulite imblanite, iar in maini manusi din alea griase, ca de schi. Oare cum sa-l mai imbrac sa nu-i mai fie extremitatile inghetate? Seamana el cu mine, da' nici chiar asa.
De muci inca n-am scapat, se pare ca vor sa-si faca de cap 10 zile, ca de obicei....

Copiii de-o varsta cu Markus, voi cand faceti vaccinul de 1 an? Dar ROR-ul? Dr. noastra zice sa se fac toate acum, la 1 an, eu auzisem de ROR ca se face numai la 15 luni. La voi cum e?

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Elena , am vazut pozele de la ziua lui Alvaro.pe degetel!

Ven sa sti ca si lui Sandra i-a facut la un an , si vaccinul de 1 an si ROR. Eu sti-am ca ROR se face la 13 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

ALEXANDRA!!!

Adriana,condoleante.E f. trist ce s-a intamplat.Iti doresc multa putere sa treci peste asta.Multa sanatate Juliei.

Fetelor,iar nu a mers netu',dar acum am profitat ca merge super si am pus poze cu nasucul julit al lui Vladutz,asa ca draga Ven,Markus nu e singurul julit pe nasuc.Te invit sa il vezi si pe Vladutz cu nasucul julit.
Vaccinul de un an l-am facut deja la 1 an si 2 saptamani.
Cu mainile reci,eu zic sa stai mai putin afara,dar mai des.Oricat l-ai imbraca de gros,daca nu face miscare tot "ingheatza"

Vikinga,vreau si eu retzeta de paste cu carne pe care i-o faci lui Aldo.Multumesc.

Super mami,felicitari pt. dintzisor.Acu' sa vezi muscaturi

Acum,daca m-ai ma lasa Vladutz (care intre timp a facut kk),o sa ma uit si eu la pozele voastre.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetelor, m-am mai uitat si eu pe poze, si avem niste copii superbi. Sa ne traiasca si sa creasca mari si sanatosi.

Noi am fost ieri la vot, si pentru prima oara in viata, imi pare bine ca m-am dus si simt ca a contat. Sper sa fie la nivelul asteptarilor "marinarul" asta si sa duca nava spre pamanturi mai prospere.
Oricum, se vede ca romanii s-au cam saturat sa tot fie mintiti .... de data asta trebuie sa fie mai bine!

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Vera, ce tare si-a julit nasucul, saracutul.

Mergi la inceput

Bey Carmen, m-am uitat si io la pozele voastre. Tot ce pot sa zic e: musai sa mai faceti copii, mey, ca tare faini va ies!

Vikinga, sa nu zici ca-s spaghetii bolognese de la nenea Hipp Ca alea si Markus le devoreaza cu mare pofta!

Vera, mersi de sfaturi si info. Pupici la Vladutz pe nasuc!

Ana, ce reactii a avut Sandra la vaccin? Citeam la mamicile de aug-sept. 2003, ca unii copii au facut dupa ROR-ul asta fie oreion , fie pojar. Mi-e tare groaza de el. PLus ca nu m-am hotarat care il fac: Trimovax-ul romanesc, sau Priorix-ul strainez. Voi pe care l-ati facut?

Alexandra, felicitari pt. dintzoasa! Pana la urma care am castigat? Noi am avut dintzosii la 1 an fara 5 zile. Voi?

Va pupam si va dorim noapte fara treziri!

si

Mergi la inceput

Ana, v-am vazut acum pozele. Mai, artista o faci pe fata ta! E atat de zambareata si de expresiva, si ce tinuta roz de fetita mare are, mai-mai! Tare dulce e Sa va traiasca sanatoasa si voioasa!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Dragele am intrat numai sa va multumesc pentru votul care l-ati dat. Ne-ati facut fericiti.
Felicitari!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, imi pare rau de noptile albe... De la dinti e agitatia, sigur. Asta e perioada. foarte frumos din partea lui Alvaro ca a ales iconita, daca nu se face preot, sigur Doamne Doamne o sa-l ocroteasca toata viata.

Vikinga, saru' mana de informatiile referitoare la crema. Maine sunam pe bunicu sa-i spunem.

Ven, pupici la ranit. Cred ca-i nasol sa te chinui sa scoti muci dintr-un nas julit tare. E ciudat ca-i ingheata mainile si picioarele cu toate ca-i asa imbracat... Eu cand vad ca Luca are mainile reci (nu-i prieten deloc cu manusile) il dau jos din carutz si-l las pe el sa umble pe strada pe unde are chef. Putina miscare si gata, se incalzeste repede. RORul stiu ca se face la o luna dupa vaccinul de an, cel putin asa-i la noi la circa. Noi l-am facut pe ala romanesc si a avut reactii cred ca in zilele 7-9 de la vaccin. febra cam 38 maxim, si dupa o zi jumate de febra i-a aparut pe corp o eruptie discreta. A disparut in vreo 2-3 zile.

Am vazut toate pozele noi si zau daca stiu pe cine sa complimentez mai intai. pe nasucurile julite, al lui Vladutz si al lui Markus.

Super mami, felicitari pentru dintisor!!!! la mai multi! Nu uita sa-i iei fetii un cadou, alb de preferinta, daca tu l-ai vazut prima pe dintzos.

Ana, parca povestesti de Luca cand zici de Sandra si caninii ei. Idem si la fel. Noaptea lapte mult, joaca, nervi. Luat cu noi in pat (dupa ce au iesit caninii nu l-am mai luat langa noi). Chiote de bucurie. Trece si asta, n-ai ce-i face. Trebuie multa rabdare. mai da-i si tu ceva de durere uneori.

Sa va mai povestesc de Luca, ca in ultimul timp numa' l-am parat la voi.
- de 2 ori azi mi-a adus telecomanda de la Tv, a facut "ii" spre teveu si a inceput sa danseze. Semn ca trebuia sa dau drumu' la muzica, ca el avea chef de dans. Si io care nu intelegeam din prima ce vroia el.
- cand vede un meci de fotbal ridica mainile in sus, asa cum l-am invatat noi sa faca "gooool".
- m-a vazut acum cateva zile cu 2 danonino in mana si a inceput sa tropaie fix ca un calutz.
- stie sa traga apa la wc dupa ce golim olitza si e super incantat ca are voie sa faca asta.
- ma striga toata ziua cand are chef "mamamamamamamama" prin casa si io ma topesc toata, evident.
- arata repede ochii, urechile, nasul, gura, picioarele, burtica, putza, par.
- scoate limba la mine si se "cearta" cu mine daca il cert ca a facut ceva rau. Adica tipa ascutit si pe un ton ridicat.
- face ca masina, rade zgomotos ca moshu'.

Cam atata.

pentru Codrin!!!!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, multumesc pentru complimente, si da, o sa mai facem si o fetitza , sau cel putin asa as vrea eu ... peste vreun an ne apucam de proiect. Am ales si numele (LOOL), numai sa iasa fetita.

pentru CODRIN pentru maine, ca nu stiu sigur daca o sa intru, daca intru, ii mai zic inca o data maine, daca nu, mai bine ii zic de acuma. Sa cresti mare, sanatos si sa ai noroc cu carul .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput