Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
vikinga spune:
Adriana condoleante. Foarte foarte trist.. Mari mari dobitoci doctorii aia, absolut! Scirbe de oameni fara suflet. Si mai ales o doctorita incompetenta. Cred ca e groaznic pentru tine, e ca si tatal tau, nici nu-mi pot imagina prin ce treci. Dar fruntea sus si mergi inanite! Julia e acum importanta si cred ca stii si tu ca si bunicul tau ar fi dorit ca tu sa fii nefericita si plinsa. Te-a iubit mult si macar asta fa pentru el, traieste viata asa cum el ar fi vrut sa o faci. El e oricum acolo si va v-a veghea pentru totdeauna. Cind a murit bunica mea acum 2 ani, bunica pe care am iubit-o enorm, am copilarit la ea, apoi toate vacantele, sa stii ca eu am simtit cum ea m-a vegheat de undeva de sus, treceam o perioada tare grea si parca ea mi-a calauzit pasii spre lumina.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
vikinga spune:
LA MULTI ANI YAMATO!In primul rind romani de pretutindeni va felicit pentru alegeri! Basescu a invins! Fetele din Canada si USA chiar ca am stat cu sufletul tremurind la rezultatele de acolo. MultumimAlina febra la copii creste si scade mult mai rapid decit la noi. Mie dr mi-a zis ca e extrem de important sa nu intervin cu antitermice cind temp e sub 39. Trebuie lasat corpul sa lupte, asa se fac anticorpii si creste rezistenta copilului. Sub 39 nu e nici un pericol febra. Doar daca e peste 39 si in crestere. Multa sanatate si nu te panica repede. Poate sa fie de la dinti sau poate un mic virus care-si face da cap.Ven pupic pe nasuc lui MarkusSuper mami felicitari pentru primul dintisor!!!Elena mie-mi place ce a ales Alvaro si eu o consider absolut o chestie simbolica. Nu inseamna ca daca a ales ceva va deveni neaparat nu stiu ce in viata. E un obicei doar si cunosc cazuri cind nu s-a prevestit deloc bine. de fapt marea majoritate a lor. Dar e un obicei frumos si funny. Faptul ca a ales iconita eu asa inteleg ca un simbol al legaturii lui cu Dumnezeu, e ca un "multumesc" zis de el pt ca i-a fost salvata viata. Poate sa fie asta, poate ca o sa fie credincios, o sa fie bijutier si o sa aiba ca hobby golful, uite vezi pot fi atitea si atitea interpretari. Sa-i pui iconita si la el in camera, Aldo are. Si te astept la slabit exact de azi. te pun pe lista chiar. Hai haiIleana gelul e foarte bun, se num Calendula-Wind-und Wetterbalsam este de la WELEDA. Ambalaj portocaliu, tub portocaliu, are 30ml si se gaseste numai in farmacii. Nu trebuie decit sa intrebe exact ce ti-am scis eu. Costa la mine 5€ dar mai mult ca sigur e mai ieftin oriunde in alta parte. Eu zic ca ajunge un tub pt o iarna, nu tre sa pui mult, daca iti ia doua iar nu e rau ca e tremen de garantie marisor, al meu vad ca e bun pina in 2006.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
mara03 spune:
FETELE CUCUIETELE,
noi ne refacem dupa petreceri, a fost cam obositor pentru mine dar tudor s-a simtit bine, a fost incantat de oaspeti si jucarii (dar i-a trecut repede la faza cu jucariile) si pana la urma asta a contat pentru mine!
acum nu am foarte mult timp la dispozitie, asa ca va pup din mers!!!
am pus pozute de la petrecere daca vreti sa le vedeti!!!
pupici!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
Ven spune:
Fetelor, multumim pentru pupicii pe nasuc. Pe frunte nu s-a facut vanataie. Dar la nas incepe sa se faca crusta, asa ca e ca ca un betiv baiatu', care a cazut si si-a "aranjat nasul"
Da' las trece pana ne-nsuram...
Basescu a castigat! Felicitari romani, pentru mintea "cea de pe urma"
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
vikinga spune:
Foarte frumoase pozele de la petrecere Mara! Tortuletul l-ai facut tu? Si masa copiilor frumos aranjata, ce mai gospodina de mami are Tudor! Mai da nici o fetita pe acolo sa-i incurce pe baieti la masinute:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
mara03 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Foarte frumoase pozele de la petrecere Mara! Tortuletul l-ai facut tu? Si masa copiilor frumos aranjata, ce mai gospodina de mami are Tudor! Mai da nici o fetita pe acolo sa-i incurce pe baieti la masinute:)
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
http://community.webshots.com/user/vikinga109
multumesc de complimente!
pai era o fetita acolo. cea cu bluzita portocalie si salopetica de blugi e fetita! si are si codite, cum n-ai vazut, ca noi tare i-am admirat coditele :)
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
sandrap spune:
Yamato!
Mara si Dana, am vazut pozele.Foarte reusite.Mara Foarte frumoasa masa copiilor.Si noi avem catel ca a lui Tudor,si carti cu animale si fructe.
Dana, foarte bine ti-au iesit aperitivele, ca aspect, dar banuiesc ca si la gustSuper orga.Si ce mai radea el la papusa!
Super mami, felicitari pt dintisor!
alinkav spune:
Fetelor felicitari!!!Aveti niste bebei, pardon copii super super!!!Am vazut pozele!!!!!!!!!!!!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
Elenalove27 spune:
Noapte alba!!!
"MISTER Alvaro"nu a dormit toata noaptea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic