Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

allya,eu i-am cumparat olita de la wallmart este safety1 si scrie ca tot de la 3 ani in sus ,doar ca la noi Alvaro vine langa mine si incepe sa se screme cind are nevoie sa faca kaka si este usor pentru mine.
de spalat il spal si daca este super murdar daca nu il sterg la poponel cu zeci de servetele umede
iar mancarica am inceput sa ii dau aproape din orice sa guste iar mancarica lui de baza este de la gerber plus multe iaurtele.

ven ,ai de mancat nu gluma (2 torturi)Foarte frumos decoratie la ziua lui Markus iar el frumosul este un ranjit.La multi ani si sa cresti mare draga Markus.Iar despre alegerea facuta nu este de mirat
Traiasca MARKUScel RANIT.Este un dulce si cu rani peste tot.Pupam noi baiatul
despre dormit eu sunt pur si simplu contra timp , ca nu reusesc sa ma odihnesc deloc si cind sunt super obosita nu ma ia somnul iar cind dorm si eu 1 ora bine atunci "MISTER" se trezeste si gata cu somnul...

super mami eu nu stiu ce sa iti recomand despre tuse .
Multa sanatate iubita

julia23 Condoleantele noastre .
Multa sanatate Juliei

adameasca,imi pare rau de LUCA cu durerile lui de stomac .pupic dulce pentru el si multa sanatate.
Eu il pun pe olite unde apuc adica unde se screme si eu hop cu olita.
Am vazut si eu cum stau alegerile dar pana la urma cine a castigat?

alinkav, imi pare rau de Alex ca este bolnavior ,sper sa fie doar de la dinti.Multa sanatate si pupicei pentru ALEX.

mara03 ,si eu tot din respect pentru Mister Alvaro Daniel , nu am putut sa stau deloc la calculator.

carmen77 , sanatate lui Matei

vikinga , bey sa nu uiti ca am scris la subiect ca de luni o sa intru la dieta si sper sa vi si tu acolo ca de nu
pupici lui Aldo

ciuf, am tot intrat sa vad si eu poze cu casuta voastra din povesti si nimik.
...hahaha pupici lui LUCA cel mic si nazdravanValeria imi place la nebunie ...daca o sa am de gand sa mai fac alt bebe si este fetita te asigur ca Valeria o va chema

zeeva , esti la curent cu alegerile
pup fetili tale frumoase

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Dragele mele,

Mai intai mii scuze pentru caraghioasele greseli de tiparire produse "cu manuta mea" in mesajul anterior. Ven sper din suflet sa ma ierti ca am stalcit numele frumosului tau da' numai graba bat-o vina e...de vina. V-am admirat pozele de la mot, sa fiti sanatosi, veseli si sa va fie totul insorit. Ileana imi pare rau ca are Luca probleme cu burticuta, daca-i asa ca la colici incearca si fa-i niste ceai de anason ca ajuta. Alina multa sanatate la baietelul tau cuminte. Probabil ca nu e decat o viroza. Sper ca esti bine dupa socul vizual pe care l-ai avut cu accidentul de masina. Allya daca mai ai probleme cu muscaciosul (din experienta spun) da-i sa molfaie in avans o periuta de copii. O sa prinda probabil un interes mai mare pentru periat. Cat despe olitele de noapte poate gasesti ceva haios la Toys'R Us, depinde ce-l atrage pe Alex ca sunt unele si cu animale. Eu nu am inceput potting traing cu Maia da' trebuie sa fac si eu asta. Super mami incearca ceai facut din 1l apa si 500g lamai, poti pune si zahar cat vrei(lamia se fierbe in apa vreo 15 minute taiata felii). La mine are efect. Vikinga esti tare cu dieta. Bravo tie fata frumoasa si ambitioasa sunt convinsa ca vei avea succes maxim la dansul din 16. Ciuf pot sa te declar "mesterul casei"? Tu nu ai stare o clipa. Felicitari, sa va bucurati de caminul vostru cochet si cald. Sandrap, cum se simte micuta ta, i-a trecut rosul din gat? Si Maia mi-a vomitat acum vreo saptamana de mai multe ori, inclusiv noaptea in pat spre disperarea mea. Medicul nu a gasit nimic insa. DPintilie am aceleasi emotii ca si tine. Chiar acum am aflat rezultatul de la Toronto: 95% Basescu si 5% Nastase, adica din 1350 de romani doar 61 l-au votat pe Nastase. Daca am decide noi....!
Revin,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mister Alvaro Daniel...plin de figuri de nu sa pomenit.
Este el cumintel cind vrea dar cind NU vrea vai de mine si de tati.
Mi-a fost racit cateva zile si a stat calare la mine in cap .L-am rasfatat cum nu se poate de bine doar ca de 2 sapt o tine numai asa adica in brate si plange din orice.
L-am controlat in guritza si are 2 masele sus .
de ziua lui nu am putut sa sarbatorim cu copilashi ca majoritatea nu au fost acasa iar cine a fost acasa nu au venit ca nu am vrut sa ii imbolnavasca Mister Alvaro Daniel.
Eu cu Al i-am cantat La multi ani la pitic si EL a plans ca sa ars de la lumanare ca in loc sa sufle el a intins manutza si auchhh ce sa mai ars cu basica.
Tort nu a vrut dar in rest a fost inebunit dupa baloane.
de pe tava va spunca am ramas foarte uimita de ce a prin in manutza.
ram la telefon cu SYMPA si o intrebam ce sa ii pun pe tava iar deodata mi-a aparut in cale mica lui ICONITA care a primit-o in spital de la Preot.
Dragele mele nu stiu ce sa zic ca sunt putin in dubi acum,Chiar se va face PREOT baiatul meu? el a ales dupa tava
1 Iconita(a fost doar o intamplare sa o pun pe tava)
2 AUR(ca asa se pune)
3 mingiuta de Golf(bucuria lui tati)
dar a dus la gura doar mingiuta iconita si aurul doar le-a ridicat cu manutza si le-a dat drumul .
Voi ce ziceti Preot se va face Alvaro Daniel ? eu stateam si ma gandeam aseara ca daca Dumnezeu a vrut ca el sa ramana printre noi atunci poate ca asa vrea sa il faca pe el PREOT ! credeti ca este ceva rau in asta?

de ziua lui a primit in dar de la mine un robot tare dragalasi iar de la tati masa cu trenulete.

Azi mi-a fost foarte constipat de am crezut ca ajung la URGENTA cu el.Doar ieri ce nu a facut kaka si azi am crezut ca mor de mila lui.A trebuit sa il tin si Al sa ii bage supozitorul si dupa vai vai cate am mai tras ...

Multa sanatate .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu nu stiu ce are fii miu!!!Azi noaptea s-a trezit de vreo 4-5 ori, de fiecare data il luam cu noi si pe urma il puneam la loc, cand il puneam la el in pat nu zicea nimic, chiar o data a inceput sa zica ceva pe limba lui, adormea si dupa un timp se trezea dinnou, si luam de la capat. Noaptea a mai avut febra, dar vreun semn ca ar fi racit nu vad nimic. Nu nas, nu tuse. Lapte a baut mai mult ca deobicei de dimineata. Acum umbla parca nimic nu s-a intamplat.

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Hai ca sunt insomniaca. Nu pot sa adorm pana nu prind o stire actualizata din tara.
Elenalove, cred ca puiutul tau a ales frumos. Sanatos, voinicut si norocos sa fie; multi pupici de la fetitele mele pe fetisoara lui smechera. Da' tu cum de nu esti la nani, ce ora-i la tine?
Alina, am avut si eu experienta asta. Pediatru mi-a zis ca sunt stari normale care tin de frica de separare pe care o dezvolata copii pe la un an. E ceva trecator.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI YAMATO!!!!!

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! nu pot sa scriu, ca am elefantul langa mine. . A dormit azi noapte bustean 11 ore, cu o pauza de papa pe la 5...

Ven, Vikinga, nu ma uitati cu crema aia de fata pt bebei, va rooooog.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Adriana condoleante. Eu te inteleg perfect. Si eu am fost crescuta de bunici de la 3 luni. Ai mei au considerat ca au lucruri mai bune de facut la vremea aia, asa ca.... Oricum a fost cel mai bun lucru pe care l-au facut pt mine. Am fost un copil ffff fericit. As da orice sa-mi pot creste copii asa cum m-au crescut ei pe mine. Si sa-i iubesc la fel de mult. Bunica mea a murit in 89, iar bunicul acum 3 ani. Mi s-a rupt sufletul.
Restul familiei a trecut f repede peste tot. Eu si sotul meu ne-am ocupat de tot. Am alergat cu el la toate spitalele la toti medicii.
Si la noi a fost povestea cu casa, dar ei asa au vrut si macar au avut bunul simt sa respecte asta.
Sincera sa fiu, eu i-am iertat, dar de uitat nici vorba. Sper sa fiu o fiica mai buna decat a fost mama mea pt ei, si o mama mult mai buna decat a fost pt mine. De fapt nu sper, chiar sunt.
Multa sanatate va doresc si putere sa treceti penste necazuri.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Fetelor multumesc pt retete. O sa le incerc pe toate, ca nu mi-a trecut deloc.SE PARE CA ISABELITA ARE UN DINTOS !!!!!!Are primul ei dintisor....sus. Azi dim am vazut ca a iesit un coltisor. Sufera puiutul meu tare, gingia e vanata.Elena daca e sa fie preot,, asa sa fie. Pupici.Ven am vazut si eu pozele. E un copil superb. Pupici pe nasuc.Ma duc ca vine tati si cica are o surpriza, nu mai pot de curiozitate.
Va pupacim pe toti
Alexandra si Isabelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!

Tocmai am vazut pe antena 1 rezultatele dupa numararea a 91.15%(sper ca am retinut bine) din buletinele de vot. Rezultatul este urmatorul
Basescu 51.75 Nastase 48.25.

Zeeva, Sandrei i-a trecut gitutul in 4-5 zile.Acum este bine.

Fetelor, avem in continuare probleme cu dormitul.Aseara s-a culacat pe la 10.30 si s-a trezit la 2.30 si nici gind sa mai doarma.State-a in patut si povestea, aplauda.......Ne-a apucat ora 4 dim cand am zis ca ii dau laptele ca poate o es adoarma.Nici gand.Am luat-o cu mine in pat , pana la urma a adormit.La 8 s-a trezit iarasi, i-am dat laptcul , si acum inca doarme. Astept sa ii iasa odata caninii, si sa vedem dupa aia cum o fi.

Si Sandra seara adoarme singura.Ii dau sticla cu lapte , stig lumina si plec.In ultima luna, de cind cu caninii, a avut si seri in care a trebuit sa stau cu ea, dar mai putine.Si au fost si nopti in care a dormit cu noi in pat, mai ales acu o luna cind a avut rosu in gat.

Ven, la Markus pe nasuc.

Mergi la inceput