Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Hi, hi, dana, si Luca citeste cand sta pe oala. am mai zis io, in curand face Rebus, sau macar o integrama. tre sa se prinda cum sta treaba cu pixul.

ca tot vorbim de olitza, unde ii asezati pe olitza, adica in ce camera? L-as pune in baie, ca asa ar fi normal, dar sunt asa de multe tentatii acolo, ca nu cred c-ar sta cuminte... Asa ca il pun la el in camera.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sunt foarte trista! Copilul meu de 2 zile face febra, nu mare, dar este. Azi la pranz a vomitat tot, acum seara dupa ce a baut aproape tot laptic iara a vomitat. Dupa baita se simtea cam rau, tremura , ca ii era frig. I-am dat Nurofen, acum doarme. Are gingiile si sus si jos inflamate, tine degetul in gura, mai mult in spate, si isi freaca gingia.
Adriana, sincere condoleante!
Carmen77, stai linistita, totul o sa fie bine, si Matei se va simti in curand foarte bine.
Olitza nu i-am luat inca, dar imi doresc una ca a Eleneilove!!!
Dupa kk de fiecare data ne spalam.
De mancat:
7.30-8.00-200 ml lapte
10.00-10.30- 200-250 g cereale + suc de fructe
14.30-15.00- 250 g supa-piureu cu carne,si o data la 3 zile si ou
18.00- 4 paharele Danonino+Danette(vanilie)/iaurt/branzica/orez cu lapte(Danone)
22.00- 200 ml lapte

Vikinga, spor la slabit!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

adriana, condoleante...e dureros sa pierzi pe cineva drag, mai ales cand stii ca a murit cu zile...dumnezeu sa-l odihneasca pe bunicul tau.

vroiam sa va povestesc de petrecere dar din respect pentru adriana nu o voi face acum.

va pup pe toti!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alina, vezi sa nu aiba ceva in gat, daca vomita. treaba asta cu voma nu cred ca ar fi de la dinti. Zic si io, nu dau cu parul

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

M-am gandit si la asta, i-am dat si ptr gat un sirop. Nasul nu e infundat, nu tuseste. S-au adunat mai multe la un loc, si nici nu stii ce poate sa aiba? Ca in gura nu ma lasa sa ma uit.

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ileana, asa ar trebui sa-i punem pe olitza, in baie. Dar zau ca nu ma tine nici macar sa incerc. Cu siguranta in 2 secunde ar fi sus si ar sta atarnat de marginea vanii. E locul lui preferat in casa. Asa ca deocamdata il pun intr-una dintre camere.

Alina, eu zic sa mergi maine cu el la medic. Nu cred ca face asa de urat de la dinti, dar adevarul e ca nu am experienta in ale dintilor, la noi au fost doar cateva puseuri de durere calmate rapid cu Nurofen.

(Tocmai am facut o pauza de reintrodus suzeta la guritza)

Pe mine ma termina rezultatele astea echilibrate. Asa as fi vrut o diferenta de cateva procente, sa-mi iau de-o grija, cum s-ar spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vai, Adriana, sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace acolo unde e, si de unde vegheaza asupra voastra!
Putere iti doresc, ca ai o minune langa tine de crescut, alaturi de care vei trai multe bucurii!
Si pe mine m-au crescut bunicii de cand m-am nascut pana la 6 ani, eu refuz sa cred ca bunicii mei vor muri vreodata! Pentru mine sunt nemuritori, ca si parintii mei, si toti cei dragi mie!

Fetelor, am niste emotii cu alegerile astea, sa dea Domnul sa fie bine!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Adriana, condoleante.Stiu prin ce treci in aceste momente deoarece, din pacate, si eu mi-am pierdut bunica anul acesta, in martie.Bunica mea a fost pt mine ca si o a 2-a mama, pt ca pana am mers la scoala a stat la noi,iar pe urma fiecare vacanta mi-o petreceam la ea, la tara.

Alina,sai Sandra a facut febra si a a vomat,cam acum o luna,
doar ca ea a facut febra ceva mai mare,39.Nu tusea , nu ii curgea
nasucul.Am fost cu ea la dr si a spus ca are rosu in gat.Cred,la fel
ca Dana, ca mai bine mergi la medic.Aaaa, si Sandra avea si gingiile
foarte inflamate.Sper sa fie totul ok.Mult sanatate si la Alex.

Dana, sa sti ca si Sandra cand intra in baie merge direct la vana si greu o mai iei de acolo. Plus ca incepe sa se traga de haine,vrea sa si le dea jos ca sa faca baie.Iar din apa nu o scot numai cu urlete...

Ven am vazut pozele.Ce-i mai placea lui sa "orneze" tortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai fetelor, eu nu-s ce am, ca de la o vreme am probleme cu adormitul seara. Nu pot dormi cate 3-4 h, desi pic de somn........
In alta ordine de idei, Markus a facut-o lata azi. Se juca frumos la el in camera, cand am auzit un urlet: a reusit sa-si dea cu bascula de la masinuta primita de ziua lui in cap. S-a lovit destul de tare la frunte (vanataie scrie pe el) si mai tare la nasuc, pe care l-a julit in ultimul hal, ii curgea sange cand am ajuns eu la el. I s-a dus aproape toata pielea de pe nas, asa de mila mi-e de el, arata ca dupa razboi.
Si acuma, dupa ce ca e cu nasul plin de muci, si facea istericale cand ne apropiam cu ceva de nasu' lui, va dati seama ce inseamna sa-i curatam nasul ca sa poata respira macar pana bea laptele.........
Ofofof, asa de rau e sa-i vezi loviti sau suferinzi, Doamne-Doamne.......
Am pus o poza in albumul de 1 an, sa vedeti si voi "ranitu'" lu' mama

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna dimineata Romania,

Acum putin timp s-au inchis urnele la Toronto. Au votat peste 1300 de oameni. Stim ca fiecare vot conteaza.
Doamne Ajuta!
Z.

Mergi la inceput