Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
ver@ spune:
ANDREI!!!
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
Ven,frumoasa petrecere.Si ce toooort apetisant
Se pare ca au ce au cu pixul copilasii nostri...
A suflat in lumanare?
Vladutz cand vede candela aprinsa nu scap de el pana nu sufla flacara
Allya,ma bucur ca ti-a fost de folos metode noastra cu
1.cand il puneam pe olitza la 8 luni statea f. cuminte.De era vara si dupa ce se trezea automat facea pipi si il puneam pe olita si facea.Dar in timp nu stiu de ce am renuntat iar acum daca il pun nici nu vrea sa se aseze.Dar Ileana a avut succes si Luca are 1 an si 2 luni.Asa ca incearca de pe acum.Daca vrei ii potzi lua o olitza "sofisticata".
2.si eu il spal dupa fiecare kk.
3.dimineatza se trezesta si papa tzitzi.Dupa o ora ii dau fructe cu branza calcica si biscuite.
-la 12 se culca de pranz 2 ore timp in care papa tzitzi de n' ori
-la pranz ciorbica
-pe la 18 iaurt
-pe seara piure cu gratar sau spanac cu orez sau orez (pilaf) cu carnitza.
In rest tzitzi tot timpul.Dar las' ca il intzarc eu
Dar nu e un program batut in cuie.Se intampla sa adoarma abea la 14 si atunci pe la 12 sa pape ceva ce am enumerat la papa de seara.
Ciuf,cred ca esti cea mai harnica Asteptam poze.
Dana,ai dreptate ca Vladutz a uitat.Dar a ramas cu o julitura de zici ca a cazut pe asfalt.E julit rau chiar in vf. nasuliui.Chiar cu ce ii pot da?Deocamdata ii dau cu crema de galbenele.Imi e frica sa nu faca coaja.Daca ramane semn?
Vikinga,chiar ca ni se face foame cu regimul tau.Nu e cam "dur"?Cum au trecut zilele astea cu regim?Te-ai obisnuit?
Succes la spectacol.
Alinkav multumim de
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ciuf spune:
Salutare
Ven, am savurat pozele. Aveti un copil minunat, pare tare cumintel, iar voi sunteti tare reusiti. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Puiul o sa ajunga mare mai, din pix vor curge banii ca sa-si permita tot ce i-ar dori inimioara: masina, parfumuri scumpe.
Mama-mama si tortul ala ce apetisant.
Mai fetelor, ca tot vorbiti de pusul la oala, eu nu prea reusesc cu Monstruletul meu. Nu e chip. Ma asez si eu pe WC, spun ca fac pipi, imit zgomotul, ba acum fac kk, ma screm, rade de nu mai poate, dar cand e in picioare.
Mai lucram la capitolul asta.
Eu il spal pe Luca numai cand e kk imprastiat peste tot. Altfel, cum stau toata ziua dupa el, il vad cum a terminat de scremut si are o fata senina, e clar ca l-a scapat si fuga sa-l schimb.
Dragele, va las si duceti-va sa votati.
Pupicei pe obrajei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
julia23 spune:
Fetelor am revenit si eu,sunt fffff suparata,bunicul meu care m-a crescut de la 2 luni impreuna cu bunica a murit sambata.El a fost internat o saptamina la spital ca il durea o mana,acolo i-a gasit spondiloza cervicala si i-a dat tratament,dar o nenorocita de doctorita s-a trezit sa-i scoata pastilele de inima pe motiv ca nu are nimic la inima,iar el lua de 5 ani pastile pt ca avea cardiopatie ischemica.Vineri l-am luat de la spital intr-o stare f proasta,de abia l-am adus acasa,dupa ce cind l-am internat era in stare f buna doar ca-l durea mana stanga, iar sambata mi-a murit in brate si cu doctorii linga el.
Imi vine sa-i strang de gat pe toti doctorii,dimineata cind am chemat alta salvare mi-a zis ca are gastrita si sa-i dau sa manince si sa bea o cafea ca sa-i creasca tensiunea ca o avea mica,iar el nu mai putea sa manince nimic de 2 zile,la 4 am chemat alta salvare,au venit cei de la resuscitare care s-au chinuit saracii o ora sa-l salveze dar degeaba,deja nu mai avea puls,ei mi-au spus ca daca dc de pe prima salvare l-ar fi dus la spital sau macar daca-i dadea ceva pt inima ar fi avut sanse.El chiar daca avea 73 de ani(multi ii dadeau pina in 60) se tinea f bine,el facea piata,ma mai ajuta la treaba,mai statea cu Julia,ne ajuta f mult.
Daca nu as fi avut-o pe Julia nu stiu daca as fi rezistat,dar asa trebuie sa merg inainte pt ea cu toate ca imi este f greu,ca tot timpul ma gandesc la el si imi aduc aminte de el si nu stiu cum o sa ne descurcam fara el,familia sotului e la Galati iar de a mea nici nu vreau sa aud,decat o familie ca a mea mai bine lipsa.Toti sunt invidiosi ca bunicii mi-au lasat mie casa,la inmormantare nu m-au ajutat cu nimic nici macar cu un leu,dupa la fel,nu a venit unu sa ma ajute la curatenie sau la ceva mai ales ca stiau ca am si copil mic,fratimiu si sormea au venit dupa 3 zile chiar in ziua inmormantarii,dar m-am jurat ca de acum incolo nu vreau sa mai aud nimic de ei,pt mine parintii au murit,ca eu stiu ca parinti sunt cei care te cresc nu cei care iti dau viata,iar ei au avut grija de mine de la 2 luni si mi-au dat tot ce a fost mai bun iar acum ca nu mai sunt de restul nu ma mai intereseaza,ca "mama" m-a lasat la ei de la 2 luni ca si-a dorit baiat si nici nu a vrut sa auda cind dc i-a zis ca are fata.Asa ca de acum incolo o sa ma intereseze doar de sot si copil.
Anul asta noi nu mai avem nici sarbatori,nimic,ca el face 3 saptamini chiar in ziua de Craciun,dar oricum nu vreau sa aud de nimic.
Julia a racit si ea,nu stiu cum ca in zilele alea nu prea am avut grija de ea,a stat mai mult cu cumnata mea,acum ii dau antibiotic ca are si rosu in gat si tuseste rau.
Fetelor sa nu va suparati pe mine ca m-am descarcat la voi dar nu aveam la cine,voi mi-ati fost alaturi si la bine si la greu si sunteti prietenele mele.
O sa citesc si eu din urma ca nu am avut timp.
LA MULTI ANI PT TOTI BEBELUSI CARE AU IMPLINIT UN ANISOR ZILELE ACESTEA,ANDREI,TUDOR,MARKUS,ALVARO,STEFY,OLGUTA,ANDREI!!!!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
ciuf spune:
Adriana, condoleante pentru bunicul tau. Saraca de tine prin ce treci. Este dureros, mai ales ca stii ca saracu ar mai fi avut zile de trait, daca medicii ar fi fost capabili.
Tu nu fi suparata acum pe rudele tale, lasa sa mai treaca timpul, ca acolo pe ei ii ai: rudele si prietenii. Stiu ca multi asa gandesc ca daca tu ai primit mostenire, tu te vei ocupa de toate treburile. Ca doar e obligatia ta. Da' lasa, treaca de la tine si continua relatiile cu ei.
Imi pare rau ca de Sarbatori se vor face trei saptamani de la moartea bunicului. In loc sa te poti bucura de Craciun, tu mai rau te vei intrista.
Iti doresc putere sa treci peste toate si fetita sa-ti fie bine, ca sa te ajute sa treci cu mai multa usurinta peste greutati.
Imi pare bine ca ni te-ai destainuit. Aici ai un umar pe care poti sa plangi.
Condoleante inca o data.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Zeeva spune:
Buna dragi mamici si bunici,
La multi ani Andrei, Tudor, Patrick, Arkus Andreas, Alvaro Daniel sa crsteti frumosi si sanatosi!
Condoleante draga Adriana, stiu cat e de trista despartirea de cineva drag.
Acum nu am citit mesajele postate recent decat asa in diagonala, deci voi reveni spre noapte sa va citesc pe larg. Desi ajung rar aici, o fac cu mare drag de voi si de bebicii nostri scumpi.
Azi mi-am imbracat familia in portocaliu si am mers la vot la Consulat. Daca ar fi dupa cum votam noi in Canada nici macar n-ar mai fi fost turul doi la prezidentiale. Sotul meu este observator la alegeri aici in Toronto si mi-a spus ca la turul intai reprezentatul Aliantei a avut mult peste 70%, urmat fiind nu de (lista lunga de apelative adecvate) Nastase ci de Ciuhandu al taranistilor.
Sanatate la bebici,
Zeeva
Miruna 5 ani
Maia 1 an
adameasca spune:
Adriana, condoleante... Alte cuvinte de imbarbatare sunt de prisos, cred. Si totusi trebuie sa fii puternica sa rezisti greutatilor vietii. Oricam ai nevoie sa te descarci undeva avem un umar pe care poti plange. Insanatosire grabnica piticutei. Cat despre rudele tale, eu stiu o vorba: rudele ti le da Dumnezeu, prietenii ti-i alegi.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
adameasca spune:
Vikinga, Ven, ajutati-ma putin. Stiu ca vorbeati de o crema de fata pentru bebelusi care ii protezeaza fata de vant si frig. Imi spuneti si mie cum se cheama, ce culoare are ambalajul, cate gr are, ce scrie exact pe ea? L-am rugat pe tata (vine acasa joi, uraaaaaaaa, nu l-am mai vazut de la Pasti) sa-mi ia si mie una, dar nu se pricepe la shopping de copii, tre sa-i spun exact ce si cum. Saru' mama.
Allya:
1. Olizta noastra e din aia model obisnuit, cred ca acelasi model era si pe cand eram noi copii. Am mai avut una mai smechera, dar am pus-o in dulap, se lovea mereu in manerul ei. Era ca un calutz. Eu am incercat sa-l pun pe olitza demult, dar de fiecare data a urlat, nu-i placea. Abia acum l-a imprietenit mama soacra cu ea, de vreo 10 zile. dansa a fost singura care a avut rabdare cu el, intai il aseza imbracat, se incalzea plasticul de la olitza, apoi ii dadea jos pampersul si ii dadea de lucru cu jucarii. E mult mai simplu sa-l pun la kk, ca ori face dupa un anumit program, ori il vad ca incepe sa traga partzuri si sa se screama si fuga fuga pe oala.
2. il spal rar dupa kk la fund, dar nu din comoditate, ci din necesitate. Orasul Bz are o problema cu apa calda, in sensul ca tre sa astept cam 15 - 20 min pana vine calda pe teava si nu pot lasa copilul asa mult cu kk la fund. Asa ca folosesc servetele umede.
3. Luca mananca asa:
7:00 210 ml lapte
9:00 mic dejun (o felie de paine prajita cu ceva gen unt, cas, branza topita, rar un cremwurst)
13:00 pranz (250 gr legume + 100 gr desert)
17:00 gustare (o banana, un mar, un iaurt mic, cateva grisine, d-astea)
19:00 cina (la fel de consistenta ca masa de pranz)
21:00 150 ml lapte.
Ven, am vazut pozele de la petrecere. A stiut el Markus ce sa aleaga de pe tava, are scopuri precise in viata, vad. Nu mai zi de torturi, ca facem pofta Vikingai, si tre sa se faca sirena pan' la sf lunii.
Vikinga, am luat sirop de colici, sa stii. Nu radeti, dar cred ca funcioneaza. A tras azi parturi toata ziua. Nu mai zic ca a si dormit o ora jumate la pranz fara sa urle, asa cum facea de 4 zile incoace. sa vedem la noapte. Una peste alta, sa-mi mai povestesti de Oke, parca ma bucur ca mai sunt si alti nazdravani ca al meu. :))
Super mami, si eu stiu de ceaiul de ceapa. Nu stiu ce siropuri si pastile de tuse aveti voi, dar ma nine, fumatoare fiind, tusea seaca de dupa o raceala trece ca rpin minune cu Paxeladine pastile. maxim in 3 zile sunt ca noua.
pozele noastre
adameasca spune:
Bey, ati vazut rezultatele la alegeri????? Oau, 50% - 50%?????? Sau o diferenta de 0.7% in favoarea lui Nastase.... (rezultatele difera in functie de cei care au facut sondajul). Ce ma amuza e ca amandoi tin discursuri de presedinte, si totusi postul va fi ocupat doar de unul.
pozele noastre
dpintilie spune:
Fetili, multumim inca o data pentru urari. Si eu le doresc tuturor copilasilor sanatate si multe impliniri in viata! Sa ne creasca mari copii, dragele mele.
Incep prin a spune sincere condoleante, Adriana. Imi pare tare rau pentru pierderea ta. Cat despre neamuri, asa e, cum spune Ileana, nu ti le poti alege. Tu sa fii tare pentru familia ta. Iar noi vom fi aici sa te incurajam.
Ileana, sunt plina de emotiuni la ora asta. Eu imi doresc tare mult o schimbare pentru Romania, vreau ca Romania sa aiba o sansa de mai bine, cu Nastase consider ca nu o are. Astept cu nerabdare ora 22:30.
Ven, vazut pozele, placut pozele. Frumos aranjament! Iar fiul e o scumpete. Sa-ti traiasca! Doamne ajuta sa fie asa cum a ales de pe tavitza. Eu ca si Mara, nu am stiut de obicei pana la DC, nu l-am pus in practica. Sincera sa fiu as fi fost curioasa ce alege, dar am si uitat de el astazi.
Allya, am mai zis de chestia asta, eu pe Andrei l-am pus pe olitza dupa ce a stat foarte bine in fund. A stat citind "ziarul" Adica orice carticica sau revista, ce-i place lui. Nu pot sa zic ca am ajuns la performanta de a se cere singur la olitza, ba chiar face inca destul de mult in scutec, dar avem rabdare.
Il spal(sau il spala bona) doar daca e un kk mai ravasit. Daca e mai constipat cumva, atunci folosim doar servetele. Daca apare cumva o urma mica de roseata dam cu crema pe baza de oxid de zinc si a doua zi e ca nou.
Programul de masa e asa:
-6: 250 lapte
-10: fructe cu biscuiti + un Danonino
-15-16: supa de legume sau supa de pui cu taitei, apoi pireu de legume, pireu de cartofi sau ce o fi+ carne sau galbenus.
-18-19: iaurt cu biscuiti sau ceva legume, fructe.
-20:30: 250 lapte cu cereale.
Super mami, ceai de ceapa, merge la sigur. Se face cam asa: un litru de apa(sau chiar 1 l si jumatate), o ceapa mare, o lamaie si zahar vreo 4-5 linguri(sper sa nu spun prostii). Se fierb toate pana scade apa la jumatate. Iese de fapt un sirop. Si e si bun la gust.
La noi s-au calmat spiritele. Bunicii au plecat de ceva vreme, ca nu vroiau sa-i prinda intunericul pe drum. Oricum au prins vreo ora de intuneric.
Andrei a fost in elementul sau, a primit jucarii si haine si nu mai stia cum sa se imparta intre toate.
Ven, mi s-au cam umezit si mie ochii atunci cand i-am cantat La multi ani! A trecut un an...incredibil.
O sa pun si eu maine poze, azi sunt terminata fizic si psihic si nu am rabdare pentru asa ceva.