Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
dpintilie spune:
pentru Codrin!!! Sa ai o viata plina de sanatate, fericire si spor in toate!
Pupici pe nasucurile ranite, Vladutz si Markus. Sa va treaca bubu cat mai repede.
Vikinga, spor la slabit in continuare. Sa ne tii la curent cu evolutia in timp. Am zis ca incepand din ianuarie ma apuc de slabit neaparat. Pentru bebe 2 .
Ca tot am zis de bebe 2, si eu imi doresc din tot sufletul o fetitza. Oana o sa o cheme . Daca e baiat atunci avem celelalte 2 ramase de la Andrei: Victor si Tudor . Dar eu tare sper sa nu am nevoie decat de cel de fetitza.
Ileana, am mai auzit ca la al doilea copil e nevoie de rabdare si timp. Nu mai iese ca la primu. Eu sunt tare curioasa cat de usor va fi. Sotia unui coleg a incercat 5 luni,apoi a lasat-o balta o vreme, si probabil ca vor incerca din nou cat de curand.
Tare scump Luca, stie multe, e baiat mare... Am citit lista de parti ale corpului pe care le stie. Andrei arata o singura parte. Te las pe tine sa ghicesti care
Julia, ma gandeam sa pun bradul pe congelator. Noi avem unul mic, artificial. Iar congelatorul e pe hol si nu e foarte inalt.
Lorelai, si eu mi-am facut in vreo 2 randuri suvitze. Eu le-am facut aramii, le-au decolorat si pe urma le-au nuantat cu un aramiu frumos. A iesit bine, doar ca pe urma m-am tot vopsit acasa, singura, si le-am cam acoperit. Se mai vad ceva suvitze doar dupa ce iese din vopsea.
Elena, foarte frumos ca a ales iconitza de pe tava. Am vazut pozele voastre, e un scump si jumatate. Saracutul, il ustura tare degetul.
Super mami, felicitari pentru dintzisor. Si la mai multi!
Ana, cat doarme in timpul zilei? Poate e prea odihnita seara si de aia nu doarme toata noaptea.
Am vazut si pozele voastre. E tare dulce fetitza ta. Are o privire foarte hotarata. Frumos tort i-ai facut!!!
Mara , are copilul tau niste ochii...Eu sunt innebunita dupa ochii albastri, asa ca... Frumoasa petrecere, copiii sunt tare scumpi cum se joaca ei acolo.
Ven, sa va treaca mucutii cat mai repede. Si sunt convinsa ca asta e cauza, faptul ca adoarme in anumite conditii si cand se trezeste nu mai sunt aceleasi. Solutia e sa ii culcam frumos, in patutul lor, singurei, fara sa ii atingem pentru inceput, doar sa stam langa ei, apoi sa ne indepartam cate un pic de patutz, pana iesim din camera Asta este teoria, practica este cea pe care o stim
Vaccinul il facem prin 18 dec, asa mi-a spus medicul de familie, am suntat-o s-o intreb, ca doar se apropie sarbatorile si nu o mai stea ea mult pe la cabinet. Se face ROR.
Carmen, neaparat si o fetitza. Tot asa de frumoasa.
De la noi numai de bine . Azi noapte am dormit pe canapea sa ma odihnesc un pic ca nu mai pot. Asa ca Luci a pazit copil, bagat suzeta in gura, luat copil in pat in final Azi dimineata mi l-a adus ca el ii face laptele de dimineata si ii era frica sa nu cumva sa cada din pat.
Ieri am avut intalnire cu pediatrul, suntem bine si sanatosi. Va trebui sa ma duc cat de curand sa rezolvam aderenta de la putza, ca sa nu tina minte nimic. La 1 an are 10.4 kg si 76 de cm. E pe curba medie cu ambele.
Gata, am scris un roman aici.Va pup!
Am uitat, am pus poze de la petrecere! Am pus si 2 poze care nu au legatura cu petrecerea, dar imi plac enorm.
ver@ spune:
"LA MULTI ANI CODRIN!!!"
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
claujro spune:
De-abia acum v-am descoperit, habar nu aveam ca exista... ce rau imi pare! Si noi suntem nascuti in decembrie, pe 15, adica Matei mai exact...
Ma primiti si pe mine?????
Claudia si bb Matei (maine implineste 1 anisor)
ver@ spune:
Dana,multumiri pt. pupici.Ia spune-mi si mie ce o sa faci cu putzica lui Andrei,ca Vladutz are fimoza (nu se vede capul,e lipita) si ma intereseaza si pe mine.Din cate am citit pe forum am inteles sa "o" las in pace,dar sunt sfatuita sa merg sa i-o dacaloteze.Numai ca imi este groaza de cat il va durea.Ce poti sa imi spui?
Vikinga,deci Hipp,ha?Si eu care credeam ca facute in casa.
Lorelai,poate reusesti sa faci niste poze la prosopelele vopsite ca tare curioasa m-ai facut.
Cum va spuneam Vladutz are muci.Sa ii dau ceva?Nurofen?Sumetrolim(biseptol)?
SARBATORI FERICITE!
ver@ spune:
Claudia,cum sa nu te primim?Bine ne-ai gasit si bine ai venit!
Asteptam detalii.
SARBATORI FERICITE!
Ven spune:
Vera, nimic pentru muculetzi. Doar ser, apa de mare, eventual un Vibrocil. Daca apar si alte simptome (tuse, lipsa pofta de mancare=rosu in gat), atunci la dr. cu el.
Multa sanatate la toti muciosii!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
Ven spune:
Claudia bine ai venit sa intregesti clubul Mateilor! Vrem detalii si poze cu puiul!
pentru scumpul Codrin si pentru Matei (maine)!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
mara03 spune:
cu putina intarziere:
LA MULTI ANI YAMATO!
LA MULTI ANI ALEXANDRA (paula 2003)!
LA MULTI ANI CODRIN!
claudia, bine ai venit!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)