Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
mara03 spune:
'na ziua!
claudia, e revoltator ca se poate intampla asa ceva! si eu am avut probleme cu soacra mea, inainte de casatorie si tare greu mi-a fost! dar ea are o scuza, ca tocami murise socrul meu si era afectata de pierdere! dar problemele au continuat si dupa, si nici acum nu suntem total "vindecati". relatia merge, dar e asa, mai schioapa.
multa rabdare si putere iti doresc pentru ca stiu ca e tare dureros...
dana, cum suporti condoamele mama, ca eu fac cu nervii numai cand ma gandesc la ele. eu iau clasicul tri-regol, cu care ma impac cel mai bine (am incercat mai multe). am avut si sterilet dar am ajuns la concluzia ca mai bune-s pilulele si dupa 6 luni l-am scos! (la doctor si nu acasa cu dintii sotului )
va pupic pe toate!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
alinkav spune:
Fetele eu nu mai pot!!!!!
Copilul meu plange in continuu, 5 min se joaca-plange si tot asa. Acum i-am dat Nurofen, poate va dormi. Saracu se chinuie cu dintii astia!
Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
ciuf spune:
Claudia, zau ca nu inteleg unii oameni cata rautate pot sa tina in ei. Parca cum deschid gura, iese focul. precum balaurul.
In loc sa se bucure ca au un nepot, ei stau sa puna piedici. Rusine lor!
Altii, bietii de ei, cat si-ar dori sa aiba un nepot si nu au parte.
Iar ei stau sa se gandeasca la teste de paternitate, si pana si la botez sa-i manance undeva cum ca seamana cu mama.
Stai departe de ei, ca mie, personal, mi se par periculosi. Ai grija sa nu-l manipuleze pe sot.
Alina, imi pare tare rau de micut. Dintii, fir-ar ei sa fie, ca tare pacatosi mai sunt.
Acolo nu este Tylenol? Ca ala e foarte bun si pentru febra si pentru dureri. Noi asa am trecut peste situatiile de criza.
Azi sau maine facem bradul. Ma bate gadul sa-l fac numai intr-o culoare. Rosu. La anul poate il fac albastru.
Tot azi imi astept si sotul. Vreau sa fac o ciorba de burta ca e innebunit dupa ea.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
mara03 spune:
ciuf, si eu vreau ciorba de burta!!! vreau, vreau, vreau ! de obicei cand mi-e pofta de ciorba de burta merg si mananc la restaurant, dar azi chiar nu pot, ca sunt singurica acasa! sa-mi zici cum ti-a iesit!
alina, da-l pe gingiute cu gel si da-i panadol sau nurofen.
pupici!
anca tanasica spune:
am reusit si eu (ca am terminat cu campania electorala si acum am mai mult timp...) sa incarc multe, multe poze noi...dar cred ca dureaza putin ca sa le vedeti, oricum noi va invitam sa ne vedeti...!!!
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
ver@ spune:
Carmen ma bucur pt. voi ca a-ti reusit sa aveti o casa a voastra.Sa traiti fericiti in ea.Spor la aranjat ap. cand va veti muta.
Claudia imi pare rau ca ai asa o soacra.Sper din tot sufletul ca sotzul tau sa iti de-a tie intotdeuna dreptate cum face al meu sot.
Si eu la inceput (cand stateam la el) aveam mici neintelegeri,dar de cand ne-am mutat la ai mei s-a imbunatatit si relatia cu soacra.Iar pt. George eu sunt pe primul plan.
Matei e un scump.Sa m-ai pui poze.
Lorelai,nani in timpul mesei?Mai,dar ce ii faceti de e asa obosit,ca Vladutz pana adoarme...
Dana si Vladutz se trezeste noaptea,iar acum cu nasucul infundat si mai si...
O sa o pun pe mama sa faca reteta ta de oua umplute
Ileana f. prietenos Luca.Lui Vladutz ii plac m-ai mult femeile.E prietenos cu ele.De barbati la prima vedere se cam sperie.
Alina bafta la .Sa inveti f. bine decretul.Asta e secretul.
Ciuf poate imi spui cum faci tu ciorba de burta,ca tatal meu e innebunit,dar mama cand o gateste pute in toata casa o zi intreaga.
Vladutz pe langa muci,are scune moi,iar acum il simt ca frige(doarme ).Cred ca are temp.Maine merg la doctora.Poate are rosu in gat,ca nici nu prea a mancat azi cu pofta.Offff.
Noapte buna
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
Anca am vrut sa vad pozele de la 1 an si iata ce am gasit scris
alexandra_ioana contributed and has sole responsibility for the content on this page. Report a violation
Deja pe motocicleta???E frumoasa foc.Da' cum de a acceptat sa ii pune-ti casca in cap?
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Ven spune:
, Vera! Asa scrie pe toate paginile cu poze de pe webshots. Poate n-ai observat tu pana acum.
Anca, scumpa tare bebelina ta! Ce s-a maturizat! Ai vazut c-a fost cu folos campania?
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
adameasca spune:
Bonsoir!
daca vreti sa-l vedeti pe fi-miu boxer, am pus o poza cu el cu ochiul umflat si vanat in album. O sa se vada in curand. Cred ca iar e cel mai tare la cazaturi si semne pe fata.
Caludia, comportamentul socrei tale a fost si este absolut revoltator. Nu am cuvinte. Nu inteleg cum de lasa Dzeu asa oameni pe pamant. dar voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti si sa aveti parte de o viata cat mai linistita.
Carmena, de Craciun stam acasa cu familia, facem masa mare, cu parintii mei, mama si fratele lui Alex. Plus ca tata vine si el acasa din Germania si o sa vrem sa stam impreuna, nu ne-am mai vazut de la Pasti. De revelion mergem la un resto cu finii nostri.
Anul asta chiar nu ma agit cu costumul de mosh pt vreun tata sau bunic, Luca e inca mic si nu o sa inteleaga. Plus ca mi-e ca o sa se sperie si o sa-i creez traume degeaba.
Luca a avut azi musafiri: pe Oana si pe Diana. Va imaginati ce agitatie pe ei, mai ales pe fi-miu care se invartea ca un cocsh printre fete si batea din picior la ele de bucurie. pana la urma s-au pupat si s-au batut pe jucarii. Si asta e doar inceputul...
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
mara03 spune:
ileana, mi-a placut atat de mult poza ochi de soim! atat e de dulce luca si pare foarte matur. de la noi pentru luca!
momente vesele