Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alinka par sa fie dintii sau maselutele. Si Aldo mi-a facut o noapte alba aseara, a plins s-a foit, pin la urma a dormit pina la 9.30.Vera fugi la dr si asteptam vesti buneCarmen felicitari pentru casa si spor la renovat si mobilat!Claudia mama ce poveste de groaza cu fam sotzului Las sanatosi sa fiti voi si sa va bucurati unii de altii, ei pierd ca nu va vor aproape.Dana am sa fac si eu oua asa, sosul mi s-a parut interesant, pina acum nu am mai vazut asa.Ciuf dupa cite am zis tu ai motoras la fund, de unde mai atita energie de facut atitea? Bravo tie si nu mai zi de ciorba de burta ca asta-i singura pe care nu o gatesc aici si stii cind esti departe de casa de asta ti-e dor: sarmale, ciorba de burta si mici. Eu nu gasesc burta! Ca as incerca, nu e chiar foarte greu cred. Tu stii sa faci piftie? Racitura cum se zice in moldova, as vrea sa fac dar nu stiu unde sa pun castronelele sa se inchege.Anca ce mare s-a facut Alexandra! E o frumusete de fata! Si ce cool e cu motocicletaAoleoo Ilena dar chiar ca a avut ochiu vinat rau..pupic la el de ochi de soim. Mai mai ce nebunii mai fac juniorii astia si inca cite ne asteapta! Acum te vad si tunsa, sa stii ca te prinde bine! Parca esti o adolescenta pusa pe shotii, aha acum m-am prins vrei sa-ti zica lumea in parc "sora lui Luca". Tu esti fata frumoasa, iti sta bine si cu parul lung cum era in pozele cind ai fost nasa si asa tunsulici.Noi am pus mocheta in bucatarie, e muuult mai bine acum, in rest nimic nou. papa bine cam de toate, face gurita ca un pelican ca vrea si el sa guste din ce mincam noi, de 3 zile e cam constipat asa ca azi i-am dat numa combinatii de mere, pere, piersici, caise sa vedem poate miine e mai bine. Cred eu ca tot de la dinti mai exact masele, las ca ies ele. In rest face numai nebunii, e un dulce si jumate si un maaare bandit. Am tot uitat sa va zic ca Aldo al meu nu vrea in brate si pace! Numai cind ii dau lapticul de 2 ori pe zi ma accepta, si cit il tin asa citeva minute inainte sa-l culc de amiaza si seara cind ii mai cint ii mai zic o povestioara. In rest se zbate de zici ca-l jicnesc daca indraznesc sa-l iau in brate! Dar tot il prind eu prin pat si-l pup si-l smotocescNoapte buna PS: luminati-ma si pe mine cum sa scriu poze sau altceva in loc de link-ul cu webshots, ca eu nu m-am prinsVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Vikinga,iti scriu mai jos cum pot sa faci sa apara in locul adresei
cu pozele un singur cuvint.

[url = " http://community.webshots.com/user/sandrapintea " ] [ foto ]Sandra [/ url ]
eu am lasat spatiu intre ele , dar totul trebuie scris fara nici un spatiu intre caractere

Ana si Sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna tuturor,

La multi ani dragutilor sarbatoriti recent!

Mai fetelor, voi ce mai pregatiti la masa de seara pentru bb? Ca eu nu prea mai am idei, ma tot invart intre cereale cu lapte, gris cu lapte, orez cu lapte, budinca de vanilie, sufleu de dovlecel ca-i mai usor, ceva piure de legume.
Multam'
Zeeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

adameacsa, am ramas muta cand am vazut poza unde are Luca ochiul vanat tare rau a cazut saracutul de LUCA pupam noi ochisorul ca vai vai ce rau este.Tu arati super bine cu parul scurt.(si cu el lung erai frumoasa)Alvaro a avut si el azi musafiri pe Sypma cu Andreea si sau batut pe jucari si sau mai si pupat.(andreea ii dadea fruntea sa o pupe Alvaro dar navlegul meu nu stia ce sa ii faca) Andreaa a cazut la mine de pe scari de a plecat cu nasul julit si plin de sange si bubu la cap.Mariana"sympa" a zis ca o sa ii treaca ca asta este doar inceputul

claudia, bine ai venit.Am citit si m-am crucit .
Lasa ca Dumnezeu este sus si vede tot.Tu sa fi fericita alaturi de baietelul tau si de sotul tau care te iubeste.

vikinga ,Anjelina este un nume foarte frumos si foarte rar .O idee buna pentru un nou proiect.Bine ca acum stiu numele ramane sa proiectez cupilashul.Eu mai sunt inebunita si dupa nemele Valeria
Aldo este un bandit acum nu mai vrea in barte la tine ca este baiat mare

p.s Imi pare rau ca nu pot sa fiu alaturi de tine la dieta dar pe bune ca tremur de foame.Poate revin cu forte am inteles ca am lipsa de calciu daca tremur de foame.sa nu ma stergi de pe lista ca o sa revin cu forte

zeeva eu am inceput sa ii prepar seara macaroane cu branza,pui cu legume,spaghete cu sos si dupa ii mai bag si ceva desert care le cumpar de la gerber.

alinkav, Alvaro mi-a facut si mie exact cum zici tu ca iti face Alex si este sigur de la dintisori(maselute)O sa fie bine dupa cateva zile.Eu abia mi-am revenit putin la realitate ca am fost ZOMBI de somn1 saptamana.Pupici Alex si tie rabdare de OTEL
ce bine de tine ca vrei sa ai carnet de soferita.Eu sunt o fricoasa si gata>Succes!

revin ca plange cupilashul meu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Claudia,bine ai venit.La multi ani! Matei

Ileana, dar ce tre a fost lovi saracutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza!

Eu sunt tare suparata, ca a plecat mama .....asa m-am saturat sa fiu departe de ea, de numa'......

Onutza, condoleante, si putere sa treci peste toate, ca ai doua comori pentru care merita sa zambesti si sa mergi mai departe.

Claudia, nasol cu socrii aia ai tai. Da-i naibii, iubiti-va voi doi (trei ), si puteti trai si fara prezenta lor, cred. Inca n-am apucat sa va vad pozele, dar poate apuc azi.

Ciuf, mama, eu propun sa te declaram gospodina grupului nostru, ca prea le faci tu bine pe toate........si cate faci! Inca o data, toata admiratia mea si multi, multi la voi!

Ileana, am vazut si io ochiul de soim. Vai, dragutul de el, da' tare s-a mai lovit. Uf, Doamne, ce ne-asteapta!

Zeeva, si noi tot intre felurile alea ne invartim la masa de la ora 17:00. Plus iaurt cu fructe ingrosat cu cereale. Deocamdata n-avem "reclamatii" privind diversitatea, dar e drept ca noi mancam serios doar de vreo 4 luni jumate.....

Carmena, felicitari pentru apartament! Sa-l locuiti sanatosi si fericiti!

Elena, bune idei cu meniul pt. gustarea de dupa-amiaza! Mersic!
Mai ales ca si banditul meu, ca si Aldito, iubeste pastele! Macaronaru' lu' mama...

In alta ordine de idei, azi cre' ca-l duc pe Markus la dr., pt. ca nu mai scapam odata de flegma aia din piept si de muci. In rest n-are febra, nu tuseste, dar ieri a papat juma' de portii, asa ca sper sa nu fi dat in rosu-n gat. Vedem deseara ce e.

Fetelor, voi ce faceti de Revelion? Mergeti undeva? Si cu cine lasati copiii? Ce preturi sunt la voi la restaurante? (Ileana)
Tare-am vrea sa mergem si noi undeva, daca gasim baby-sitter si niste preturi acceptabile la un restaurant, ca de cabana nu se pune pb. anul asta

Gata, va pupicesc si mai povestim.

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am deschis partea nr 45. Poftiti la discutii.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput