Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

"LA MULTI ANI MATEI!!!"

Multa sanatate si sa ai o viatza plina de realizari si bucurii alaturi de cei dragi!

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!!!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

mai, cat romantism pe voi, auzi tu la ele, gravide de valentine's Day. Bravo voua. Io pe 19 februarie am facut testul de sarcina si era pozitiv.

Carmena, felicitari pentru casa. Nitu Vasile e ok, noi am stat in Dristor. Spor la aranjat apartamentul. Cum s-a acomodat Steffin cu atat de mult spatiu?

Claudia, foarte frumoase pozele, mai vrem. La multi ani inca o data pentru azi.

Luca a dormit binisor azi noapte, dar tot s-a trezit de 2 ori, asa, la plesneala. :))

Va pupam si va dorim o zi buna.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Oana sincere condoleante!
Carmena bine ai revenit si la multi ani sotului!!!!
Ver@ sanatate puiutului!
Claudia, frumoase poze si Matei e un dulce!
Noi am muncit 3 luni pana sa raman insarcinata. Pe 1 februarie am avut nunta, si din cauza emotiilor mi-a intarziat ciclu 2 saptamani, deja ma gandeam ca am ramas, da de unde! Pe 14 februari m-a dus sotul in luna de miere la munte, am sarbatorit bine Sf. Valentine, si pe 15 mi-a venit ciclu. Si desigur dupa o relaxare la munte, pe 1 martie am ramas insarcinata!!!!!!!!!!!
Ieri seara a fost Alex foarte plangacios, de la ora 18 de cand s-a trezit si pana la ora 21, plangea din 10 in 10 minute, de nu mai puteam deja!!!!Isi ducea mana spre gura si scotea un urlet!
Am inceput si eu scoala, ieri m-a dus sotul intr-un loc ferit, sa exersez.

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata!
Ei, recuperez acum lipsa...Multumim mult de urari, v-am zis ca suntem rasfatati.
LA MULTI ANI MATEI! Sa fii asa cum isi doresc parintii tai pentru tine, si sigur ca va fi OK!
Ileana, esti simpatica. Abia am semnat actele. In ianuarie vor elibera fostii proprietari apartamentul, il trimitem pe Stefi la mamaie si noi ne apucam de amenajari, ca avem de facut, nu gluma!In fine, nu noi personal, oamenii pe care ii vom angaja. Apoi pot sa-ti spun cum se va simti Stefi in atata spatiu. Mai este...
Insanatosire grabnica copilutilor bolnavi!E mai greu in sezonul asta, dar o sa vina si vara din nou...
Nu ca as vrea sa ma laud, dar habar n-am cum rezistati la energia puiutilor, daca se mai trezesc si noaptea...Stefi este peste zi copilul atomic, doarme f putin in trei reprize, inca, dar seara pe la 10 pica rupt pana a doua zi pe la 8-9.Bine mai scanceste in somn, dar nu se scoala. Multumesc lui Dumnezeu., la cat de rau a fost la colici, acum e parfum...
Ce ziceti, daca nu s-a mai discutat, cum organizati Craciunul puiutilor nostrii? Si ce faceti de Revelion?
Noi ne-am cumparat costum de Mos Craciun, si ne gandim oare se va speria ? In ca negociem organizarea...
Va pupacim,
Carmen si Stefi

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

pentru Matei!!! Sa cresti mare si sanatos, destept si frumos!

Si bine ai venit Claudia!

Oana, sincere condoleanta. Imi pare rau pentru pierderea ta. E tare greu, dar incearca sa te ridici. Fa-o pentru copilasii tai ca ei saracii au nevoie de tine.

Vera, m-ai intrebat ce o sa fac in legatura cu putzulica lui Andrei. El nu are fimoza, are doar o aderenta. Asta inseamna ca nu e lipita pielea sus, se vede varful, dar preputul s-a lipit putin mai jos printr-o piele subtire. Asta trebuie desfacuta cu o pensa si gata. Nu e nevoie de operatie.
La fimoza eu stiu ca se poate rezolva si cu timpul. Adica in mod normal nu se pune diagnostic de fimoza pana pe la 3 ani, cred ca nu gresesc. Abia apoi, daca nu s-a rezolvat singura problema, se face o incizie mica. In locul tau, as sta cuminte.

Multumesc de aprecieri! Cu aperitivele m-am straduit un pic, e drept, dar mult mai putin decat m-am asteptat.
Reteta de oua umplute(eu le fac cu ficat de pui si ies foarte bune)
Se face o maioneza(eu fac dintr-un ou) si se amesteca ccu smantana. Se sareaza(sau se pune vegeta) dupa gust. Asta este sosul in care se pun ouale.
Se fierb ouale(vreo 10). Ficatul(5-6 ficatei mai mari sunt suficienti) calit in ulei( si cu putina apa pana se inmoaie bine de tot) se piseaza bine si se amesteca cccu galbenusul de la oua(se taie in 2 fiecare ou si se scoate galbenusul) si cu o lingura, 2 de sos(descris mai sus) si se sareaza dupa gust.
Se umple fiecare jumatate de ou si se pune in sos. Se orneaza(daca aveti chef).
Se fac relativ rapid si sunt foarte bune. Iar faptul ca nu e doar maioneza in sosul ala ci si smantana mai acrisoara, face sa nu fie deloc gretos sosul ala.
Pasta cu care se umplu ouale le-o puteti da si la copii.

Carmen, faine poze cu Matei. Are una de genul: "Sa traiti bine!"
Vikinga, furtunos tare inceputul. Fain!!!
Ciuf, e tare scump Luca! Cum plimba el catzelul, mai.
Carmena, felicitari pentru apartament.Si spor la amenajat. Si pe noi tare ne mananca sa ne luam un apartament mai mare, mai ales daca mai vrem inca un copil. Tot asa, prin credit, ca la preturile din Cluj nu ai cum sa iei fara.
Iar despre cum rezistam... Daca-i musai, cu placere. Andrei doarme o data pe zi, sau daca a dormit putin prima data, mai serveste un somn. Undeva pe la 1 ora si jumatate pe zi. Apoi seara la 8:30, 9 cel tarziu, adoarme. Si se trezeste de n ori. Asta e, cu asta defilam.
Alina, mult succes la scoala. Si eu ar trebui sa o fac, dar mi-e groaza.

Ileana, fiu-tu e o minune, cred ca Andrei ar fi urlat non-stop sa vada preotul in casa. Al meu e mai sperios din fire, lucram la asta. Il aduc mai des la servici, il dau la colegi in primire. Ca asa nu se poate, il fac un timid de numa.

La noi e un pic de bai, are febra fiu-meu. Nu mare, rectal avea 38.1. I-am dau o doza de Nurofen. Cred ca de la dinti e baiu. Ca am vazut ca i-a spart unul gingia. Si mai vine unul pe fir.
Ieri l-am trecut pe lapte de vaca. A fost circus curat. Dar in final l-a acceptat. I-am dat Dorna, 3% grasime. Totusi citind si postarile voastre, ma bate gandul sa mai merg o vreme pe Humana 3.

De Craciun mergem la parinti, in Bistrita. O sa fie funny, ca avem ambele perechi de parinti acolo, asa ca o sa fie o cursa continua intre ei. Sa-i multumim pe toti. De Revelion cred ca ne intoarcem in Cluj(nu-s inca sigura) si ne odihnim si noi un pic, ca zau ca nu mai pot. Imi iau si concediu intre sarbatori ca sa-mi tihneasca.Asa..

La noi toata treaba cu facutul de copil a fost one time only. Am folosit o singura data metoda calendarului, cu marja de eroare maare si l-am facut pe Andrei. Asa ca metoda calendarului ramane o chestie one time only. Nu ca ar fi fost o intamplare nefericita, Doamne fereste, dar dupa primul copil imi doresc control pentru cel de-al doilea. Deocamdata traiasca condoamele, ca nu ma trage atza nici pentru pastile, nici pentru sterilet. Chiar asa, ce folositi ca mijloc contraceptiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile de la multi ani si pentru urarile de bun venit. Noi astazi stam cumintei acasa, nu avem musafiri, am comandat un tot pt diseara si petrecem in 3. Am avut o tentativa care mi-a lasat un gust amar la sf. Matei cand m-am dat peste cap sa fac pregatiri si am invitat prietene si majoritatea nu au venit, din motive mai mult sau mai putin intemeiate si am hotarat sa las petrecerea pt 2 anisori si in plus de asta, ii luam motul duminica….

Aseara am reusit sa pun poze si am descoperit cum merge site-ul si azi o sa incerc sa pun mai multe. Despre noi sunt mai multe de povestit: sotul meu, pe atunci , prieten a fost un an la studii (un fel de doctorat in arhitectura) in Elvetia. In aprilie 2003 ne-am intalnit la Viena si dupa ce nu ne mai vazusem de la Craciun…va dati seama ce “scantei “au iesit, perioada a fost buna si iata ca a aparut…Matei. Noi nu ne-am straduit prea mult, intr-o saptamana s-a intamplat !!! In schimb sarcina a fost cu probleme. La 5 saptamani cand mi s-a confirmat prin ecografie aveam deja niste sangerari maronii, am inceput tratament cu Alilestrenol, Vit E Forte, Utrogestan si la 7 saptamani, iesisem din dua, ma schimbam si dintr-o data am simtit ceva cald pe picioare. Era un sange rosu –rosu si extrem de abundent. M-am dus de urgenta la Giulesti( unde era doc mea) , m-au internat si am stat sub tratament cateva zile imi faceau injectii ca sa dorm, de eram ca drogata, ecografii din 2 in doua zile si mi se spunea ca totul e bine. Sangerarea s-a oprit dar au continuat niste mizerii maro sa tot curga. Cam la 9 saptamani, acelasi lucru. Nu am mai intrat in panica, am sunat-o pe doc, mi-a spus sa stau linistita, m-am dus la control a doua zi, m-a curatat si s-a oprit. De-abia dupa 3 luni am reusit sa intru si eu in normal, dupa ce Bogdan s-a intors din elvetia si cred ca mi-am revenit si psihic. Am continuat tratatamentul… si iata ce a iesit. Un baietel sanatos de 3.300 si 52 cm.

Probleme am mai avut cu fam sotului meu, care a tinut mortis sa fac avort, imi spuneau zilnic asta, sora lui e medic si imi povestea de malformatii, de mica cezariana, ca trecusem d eperioada in care se mai putea face avort normal….imi tremura si acum picioarele cand imi amintesc. Ne-a dus la o prietena de-a ei sa-mi faca triplul test, care a iesit nasol, dai si plangi…doc mea a spus ca nu le recunoaste ca fiind valabile si le-am repetat, bineinteles ca au iesit bine, ca bebe nu are nici Down , nici altceva. Apoi au mai fost incercari de a ma convinge sa fac cerclaj ,la doc cu care a nascut ea….etc sunt multe mizerii de povestit. Dar cea mai cu mot a fost socra-mea care atunci cand am vrut sa-I arat ecografiile cu bebe, mi-a spus ca ea STIE ca nu e copilul fiului ei, ca l-am facut cu altcineva si ca sa-I spun adevarul, ca ei vor test de paternitate cand se naste copilul…. Cititi si cruciti-va! Atunci I-am spus ca nu are decat sa faca testul de paternitate (eram in cam 20 de saptamani) si m-am dus in camera si am plans pana m-am umflat, am avut contractii, am luat 2 pastile de No-spa si am asteptat sa ma linistesc pana sa-I spun sotului meu, care, surpriza, stia, ca-I spusese si lui inainte!!!! Dupa echo 3D, el I-a sunat si le-a spus ca totul e bine, ca e baietel…si asta a fost ultimul contact cu ei. Nici un telefon niciodata nu au dat. L-au vazut doar la botez, cand sotul meu a crezut ca poate sa indrepte lucrurile, dar nu a fost asa. Nici macar nu l-au atins pe Matei, s-au uitat la el de la distanta si au spus” Ce bine seamana cu mama lui!”… A fost alegerea lor! Si ma gandesc ca in viata totul se plateste! Sotul meu pastreaza relatii cu ei, ca-mi spune ca sunt mama, tata si sora lui… Eu nu am sa uit niciodata ca au incercat sa dea in Matei si pt jignirile aduse mie pot sa-I iert, dar pt ce I-au facut bebelului, nu. Suferim f tare din cauza asta, dar ne avem unul pe celalat, prietena mea cea mai buna vrea sa fie “matusa” lui, parintii mei sunt bunicii si sper ca o data sa-si recunoasca vina.

Va pupic pe toate!

C&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Aoliooooo! Nu mai vorbitz muik de mancare!
Dana, si mama tot asa face ouale umplute, moamaaa ce bune sunt.Mai face si salata de boeuf...o minunatie, din asta as mank o tona. Gata k m-a tampit foamea!
Noi de Craciun stam cu ai mei. Mama, dupa cum v-am mai spus, i-a facut lui Adrian un costum de Mosh Craciun... abia astept sa-l imbrace sa-i fac poze.
De revelion vrem sa facem un party noi astia tineri-ori vin cumnatii mei la noi cu prietenii, ori mergem noi la Slobozia.
Adrian iar a adormit in scaun ieri la ultima masa(pe la 22:00). Azi poate merg sa developez filmul si sa pun pozele.
Va si mai vorbim.

Mergi la inceput

Claudia imi pare rau ca ai asa relatii cu socrii. Important ca sotul tau e cu tine! Nu te lasa doborata de niste oameni care nu merita nici un respect, nici nu trebuie sa pomenesti de asa persoane!
Despre contraceptie, eu iau pastilele Logest,n-am avut nici un fel de reactii de la ele, ciclu e regulat,in fiecare luna in a3a zi dupa ce le termin imi vine ciclu. Am avut si eu frica inainte sa le iau de efecte adverse, dar din fericire totul e bine. Cand ne vom hotari sa-l facem pe bb2, am sa ma opresc cu vreo 3 luni inainte.

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Claudia, cum naiba e posibil sa fie asa oameni? M-am crucit si m-am revoltat cumplit. Tampita aia de soacra-ta cum a putut sa spuna asa ceva? Doar are si ea copii...Urasc sa vad ca dupa ce traim in lumea in care traim, ca viata este asa de grea mai sunt oameni care mai fac si mizerii, asa gratuit. Of, nu merita nici sa te mai gandesti la ei. Iubiti-va voi, ca asta este cel mai important. Si nu lasati vreodata ca aceste porcarii sa afecteze viata voastra. Eu sincer nu stiu cum as fi procedat in astfel de situatii, dat fiind faptul ca sunt si cam impulsiva de felul meu. Sigur se lasa cu paruiala. Eu, multumesc lui Dumnezeu, n-am avut astfel de probleme. Socrii mei sunt OK, ma impac uneori mai bine cu ei decat cu ai mei.
Da-i incolo! Distractie placuta la tortulet, si vrem sa stim ce a ales printul de pe tava!
Oana, condoleante. E greu, dar sa stii ca nu ne iarta pe nimeni. Toti plecam, mai devreme sau mai tarziu, si sigur ne vom mai intalni. Eu asa imi spun de cate ori sufar de moartea cuiva drag. Si apoi...De acolo, de unde sunt ei, ne vad oriunde am fi. Si ne vegheaza...Vorbeam mai demult de ingeri pazitori... Fii tare pentru copii, ca merita!
Pupici

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput