Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Condoleante, Onuta. Putere sa treci peste momentele astea.
Sanatate multa,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

oana, condoleante si...fi puternica! multa sanatate lui sean!

LA MULTI ANI MATEI!!!

noapte buna tuturor!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am reusit sa pun 4 poze!
E bine pt inceput O sa mai lucrez la ele. Multumesc pt ajutor!

Pupici!

http://community.webshots.com/user/claujro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Oana,,sincere condoleante!Stiu cum e sa-ti pierzi bunicii, eu mai am doar o bunica, din pacate ceilalti au murit.. Offf ce dor imi e de ei.Sa-ti dea Dumnezeu putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Oana condoleante. E greu sa fii departe de casa dar chiar si daca ai fi fost nu ai fi putut schimba cursul vietii. mai mult din jumate din fam mea e plecata din Ro si cind a murit bunica pe care toti au adorat-o foarte putini am fost. Pe mine parca m-a asteptat, eram intre drumuri, trebuia sa plec si parca se facea cu nu-mi iesea viza deloc! Dupa drumuri obositoare la Bucuresti, intr-o seara eram la mama vroiam sa plec la mine acasa sa dorm si totusi nu stiu de ce am ramsa o ora mai mult, exact atunci a inceput usor usor sub ochii nostri sa piarda puterea si ..a murit. A treia zi am primt si viza. Imi va fi mereu dor de ea, dar asta e viata, trebuie sa mergem mai departe! Sanatate lui SeanFetelor eu l-am cunoscut pe sotz pe 21 noiembrie, a fost mare dragoste furtunoasa, exact in noaptea de Anul Nou m-a cerut in casatorie si am decis ca vrem copii. Pe 2 ianuarie am zburata acasa, mi-am facut actele ce-mi trebuiau, dupa 3 sapt de vorbe fierbinti de dragoste la telefon cu orele pe zi, m-am intors pe 24ian. Si pe 14 ian de valentine's day am ramas insarcinata(ok aici speculez eu putin, dor oricum tre sa fie pe 14 sau pe 15, at au fost zilele fertile dupa spusele dr si stiu ca pe 16 a murit cineva drag mie si normal ca nu am mai avut chef de ). In vara am reusit sa ne casatorim, ca noi uitasem sa punem in calcul ca ne trebuie ceva alergatura si pt actele lui, ca na nu era neamtzVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Claudia frumos foc Matei! Am reusit sa vad numa un oki de-al tau si o sprinceana, asa ca m-ai lasat curioasa cu cine seamana frumusete asa de baietelVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Vikinga, 14 febr. de Valentine's Day, ai zis 14 ian.
Ca si eu cica tot atunci am ramas. In ziua aia, mi-a adus sotul, pentru prima data in viata lui, un balon mare cu Happy Valentine's Day si un buchet superb de flori. In noaptea aia ne-am iubit cu mare foc. Hi-hi-hi, si ce rezultat frumos am avut.
Anul asta, IOC cadou de Valentine's Day. Cred ca ii era teama ca ne iubim iar cu patima si o iesi cu ochi. Nu ca n-ar mai vrea un puiut. Bag de seama ca eu is cea care da inapoi.
Claujro, foarte frumoasa poza in care sti tu si Mateiutzu. Mi se pare nemaipomenita. Cat mi-am dorit sa ma prinda si pe mine cineva in poza intr-o asemanatoare pozitie, dar nu a fost chip.
Pupicei la cel mic ca e tare dulce. Si vezi ca mai vrem poze. Is obraznica, stiu. Nu de alta, da' sa avem ce barfi.
V-am pupacit
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!
Am reusit sa ne reparam net-ul! Ca pauza de vreo 2 saptamani si imi venea sa mor, nu alta. Nu ca as fi eu foarte activa pe aici, dar va citesc zilnic si fara net mi-a fost foarte greu.
Sa o luam cu inceputul...
Va multumim din suflet pentru urarile voastre si multele floricele si pupici pe care le-am primit. Inseamna ca suntem cuminti, daca am primit atatea...Va pupam si noi pe toti copilutii si pe mamicile lor simpatice si va dorim tot binele din lume, sanatate si puterea de a va implini, in orice clipa, cele mai frumoase vise.
LA MULTI ANI! , sa fiti sanatosi frumosi si iubiti pentru toti sarbatoritii zilelor acestea pe care din motive obiective nu i-am putut felicita.
LA MULTI ANI si pentru taticul lui Stefi care astazi implineste 33 ani...Va mai povesteam eu, cred de baietii mei, "clonele" mele, sagetatorii mei...noi o cam tinem intr-o toata luna decembrie.Sanatosi sa fim!
Am reusit sa ne cumparam apartament! 3camere pe Nitu Vasile, in Berceni, cine este din Bucuresti cred ca stiti. E departe visul meu de "casa noastra" dar este pentru noi un pas mare, si chiar daca am fi vrut ceva mai mult suntem fericiti ca este a noastra. Doamne, de cand ne chinuim sa ne cumparam o casa, acum parca imi e teama sa nu ma trezesc si sa nu fie adevarat. Bine, nu e toata a noastra, am facut credit sa o putem cumpara, dar nu vom mai plati chirie, vom putea sa o amenajam cum ne place noua(cand vom avea suficienti bani si pentru asta...) fara sa ne gandim ca aruncam cu banii pe fereastra, ca daca va trebui sa ne mutam... In fine, suntem fericiti ca am reusit sa ne luam trei camere, asa cum ne-am dorit, chiar daca per total nu este foarte mare apartamentul.
Si acum despre noi...Am vazut ca ati organizat un sondaj, care cu ce ne ocupam timpul atunci cand nu ne dam pe net, pe forum...Sa raspund si eu repede repede, nu stiu daca mai este de actualitate, dar totusi...Si eu si sotul meu am terminat ASE in Bucuresti, am lucrat pe la diverse firme, in special contabilitate, acum suntem amandoi directori economici la cate o firma in Bucuresti, la patron cum s-ar spune...Mai tinem cate o contabilitate si pe acasa...Ne-am cunoscut acum 11 ani, colegi de camin, dupa 4 ani de prietenie, in 97 ne-am casatorit, si la 7 ani de casatorie a aparut si minunea cu numele de Stefan, dupa un an si jumatate de incercari(de contabili, masuram totul in cifre...)... Cam atat..Mi-a placut poveste ta Vikinga, chiar curajoasa ca un viking, repede v-ati miscat, bravo voua...Noi, mai ca mosii, pe indelete...
Si m-am intins cat o zi de post si de Stefi nu v-am spus nimic. I-am sarbatorit ziua si sambata si duminica, cu doua tortulete, si cu pregatirile de rigoare(am convocat cele doua mamai in sesiune extraordinara la Bucuresti). A fost frumos, a mancat si Stefi tort...De fapt de vreo 2 sapatamani, i-am dat sa manance cam tot ce-i place, parca am obosit sa gatesc separat pentru el, pentru tati, pentru mine...Bine problema e ca el se omoara tot dupa mancarea lui fara gust, parca sa-mi faca mie in ciuda...
Are la un an 11.5 kg si 81 cm. Doctora lui spunea ca este foarte bine. I-am facut ieri Trimovaxu-ul, pana acum nu a manifestat nici o reactie la el. Merge de vreo 3 saptamani singurel, si in casa si afara, bine cu trantele de rigoare.
Recunoaste diverse obiecte din casa, ni le aduce daca le cerem, ne da sa mancam din ce rontaie el...Nu supora sa i se interzica ceva si manifesta accese de nervisori la cuvintele NU E VOIE. E in continuare foarte mamos, si nu prea stiu cum sa-l dezobisnuiesc, ca as vrea sa-l mai duc si pe la bunici, sa vada si ei ce inseamna nepot, ca ne-au barait la cap ca noi nu facem copii...
Este super activ, parca are baterii in pampers, nu alta. Oricum, eu asa am vrut sa fie, asa ca stiti cum e , ai grija ce-ti doresti...
Am scris de parca nu mai scriu niciodata, zau asa. Mai pastrez si pentru zilele urmatoare.
Va pupam,
Carmen si Stefi

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Carmen, ma bucur ca aveti si voi cuibusorul vostru acum.
Felicitari pentru casuta si sa va bucurati de ea pana cand veti dori voi.
La multi ani sotului si sa fiti o familie fericita pana la adanci batraneti!
Pupicei,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineatza!

Dupa o noapte "plina" de muci Vladutz s-a trezit la 7:40.A fost marait ca nu ii placea cand tragea mucii.Offf.Tare imi e groaza.
Stranuta de ies mucii dar e f. infundat.Si colac peste pupaza m-ai are si buba la nas.Abea pot sa ii sterg nasucul.I s-a luat si coaja de pe nasuc.

Revin.Va citesc.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput