Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nedda,ai incercat cu cartof dulce?Nu e ca un cartof obisnuit,e portocaliu la culoare.E dulce ,pe placul bebeilor,si poti "ascunde si alte legume" amestecat.Uite www.m-con.se/recepthjalpen/view_ingredient.php?ingrID=209" target="_blank"> o poza cu cartoful dulce

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Elena, ca mi-am amintit (vazand pagina aia intr-o limba in care nu stiu sa citesc nik ): ziceai ca ne mai traduci din sfaturile alea pe care le-ai primit tu (incepusesi cu oparitul )

Cristina a stat in picioare singura, fara sa se tina de nimic, cateva secunde! Toata dupa-amiaza "exersase" statul in picioare tinandu-se doar cu o mana de ceva. Papa mama fetita, ca s-a facut mare!
Am fost la cumparaturi, am tocat banii si inca nu am luat tot ce ne trebuie, in perspectiva sarbatorilor. I-am luat Cristinei un scaunel de baie din acela care se prinde cu ventuze de fundul cazii. I-a placut acolo, ca am insirat si jucarii in jurul ei. Sper sa nu se plictiseasca prea repede nici de asta.
Weekend placut tuturor!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela ,promit ca o sa traduc cit pot de repede,ca io inteleg limba aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ela, m-am gandit si eu ca sunt la fel bb- nostri cand ai dat exemplu cu bateriile, exact asa e si Tudor. Ideea e ca alerg toata ziua dupa el macar de as slabi.
Nedda, La multi ani mamei tale! Eu as vrea tot timpul sa fiu aproape de ei, dar parca cateodata si mai tare. Cu mancarea nu-ti pot da sfaturi ca noi suntem codasi. Al meu nici cu iaurtul nu e prieten si mai si da afar dupa ce papa iaurt. Noi am avut probleme cu refluxul gastric de cand era mic si vad ca inca nu ii pica bine anumite chestii, iar altele nu ii plac asa ca traiasca tzitzu.
Clau, distractie placuta.
De blocat inca nu am blocat chiar tot ca nu se poate, am mai redus din ele, cu incalzitorul suntem tot in aer trebuie sa fiu cu ochii pe el, mai ales ca il atrage rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Nedda, La multi ani mamei tale. Sa fie sanatoasa si sa va imbratisati cat mai curand posibil.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codritu si Andreea, multumesc mult pentru urari!

Elena, cartoful dulce a fost prima leguma pe care a incercat-o Lara. Chiar l-a mancat o perioada (de la borcanel) dar...n-a mai mers dupa o vreme!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Hai tu fetilii tu, de ce nu ma bagati si pe mine in seama?
E drept ca eu scriu mai rar, asa ,un mesaj la cateva zile insa va rugasem sa trimiteti si la mine niscaiva date la cum sa intru pe yahoo-ul general sa pun si eu pozutze cu noi si singura care se pare ca m-a bagat in seama a fost Ela.

Si daca tot am amintit sa-ti rs si eu: n-am primit nici un mesaj, nimic eventual verifica adresa lavinia_brandstetter@yahoo.de

De suparare ma duc sa mai incarc cate ceva pe albumul meu de yahoo,asta daca tot imi doarme cocolina si tata inca nu e la somn (aici in camera cu pc-ul) ci sta dincolo cu ginerica la un vin fiert.

paaaaaaaaaaaa

PS:cuscra ai mai lasat ceva in Metro?? Sa ne spui si noua ce ai gasit frumos. pusilici

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Nedda, LA MULTI ANI mamei tale. Multa sanatate si sa va vedeti cat mai curand. Mergi daca poti weekendul asta la Gymboree, ca au in plus 25% reducere. Dar daca nu ajungi, nu-ti fa probleme, ca tot mereu fac reduceri dinastea, uneori chiar de 30% (dar nu asa des), dar asta in plus fata de ce deja e redus, incat iti ies unele chestii reduse in total si cu 60-70%. Bineinteles nu toate... Referitor la legume... nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca stii tu cum mananca ai mei. La Mia ii placea mult morcovul din borcanel intr-o vreme, pe urma i-am dat multa vreme (dovlecel) squash combinat cu pere. Incearca asa, daca ii plac fructele, amesteca legume cu mere/pere. Poate asa le mananca. Succes!!!

Clau, nu stiu unde locuieste prietena mea, nu am fost la ea de multa vreme si s-a mutat dintr-un apt. mai mic intr-unul mai mare. Are ceva cabana la Cladova, dar nu stiu unde locuieste. Ea lucreaza la Danone iar sotul ei la Mol.

Va pupam. Ma duc sa incerc sa le dau ceva mancare la amaratii astia de copilasi - sa vad in seara asta ce succes am cu legumele combinate cu carne de pui...ahh...parca vad - 3 lingurite si gata...

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

LaviB
Asta ca sa ne ierti!
Ai facut rost de parola?Daca nu,trimit eu pe privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Lavi, acum ti-am trimis userul si parola la adresa pe care ne-ai dat-o. Verifica mailul si spor la treaba. Uite cat e ceasul si eu n-am somn. Bantui pe aici.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput