Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Mai mamici, dati-mi si mie idei cu ce sa mai combin legumele, ca doar-doar le-o manca si Lara. Am incercat diverse chestii si pana acum nu a functionat niciuna. Trebuie sa i le ascund in iaurt ca sa le vrea. Cum sa i le mai pregatesc??

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bua dimineata!
Am intrat si eu sa semnez condica pe ziua de azi ca cine stie daca mai pot intra, ca deh mergem la chef si trebuie sa ne pregatim Acum e tare ciuda pentru ca mi-am luat acum vreo luna o pereche de pantaloni mai grosuti si aseara am zis sa-i incerc...sunt mari Cad de pe mine Intr-un fel ma bucur dar in altul acum mor de ciuda ca nu i-am ncercat mai repede

Am sa fac poze cu noua frizura, stati linistite!

Simo, pe unde sta prietena ta, in ce zona?? Ei eu cheltui o groaza de banuti numai pentru Raul...Clau ma tot cearta si pe buna dre[tate dar eu tot nu ma vindec

Codritu sa nu-ti para rau dupa bani, e mai bine ca ai inchis totul si acum Tudor n-are pe unde sa-si mai bage degetele!

Simo, ai primit parola??? sa sti ca asta nu e in fuctie de vechime, e pentru toate fetele!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza fetele!!Am intrat sa-i urez sarbatoritului de azi toate cele bune,sanatate si voinicie!!
DAVID

Claudico,hai zi sincer,chiar te oftici ca pica nadragii de pe tine?Neaparat poze cu noua freza ,madam!
Nedda,sa-ti traiasca mamica,LA MULTI ANI si numai bucurii ii doresc!!!
Simo,pot trimie eu parola,daca nu ai primit-o inca.
Sigur le-am uitat pe celelalte fete,le rog sa ma scuze,dar voi reveni mai tirziu!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela

Claudico,hai zi sincer,chiar te oftici ca pica nadragii de pe tine?Neaparat poze cu noua freza ,madam!

Elena si Craciunitza Amelie

Da mai mi-e ciuda de mor Acum serios vorbind n-am cu ce ma imbraca diseara si la nasa vin doar oameni cu banoci multi si bine intoloti si doar nu m-oi duce io imbracata ca o cizma in blugi...vad eu ce combinatii fac

Daniela, escuzesmoi ! Mamicutei tale, multa sanatate si o viata lunga in continuare!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

quote:
Originally posted by spic de grau
LA MULTI ANI!
*IUBITUL MAMII!*

Sa cresti mare, sanatos, destept si norocos! Sa ai parte numai de bucurii si fericire! Sa te ocroteasca Dumnezeu si sa te aiba mereu in paza SA! Mami si tati te iubesc tare (si nu sunt singurii)

Subscriem si noi la urari!

Codritu - mi-l imaginez perfect pe Tudor, caci o am pe Cristina in fata ochilor. Cand ii zic "nu e voie" se opreste putin, se intoarce si se uita atenta spre mine, dupa care rade cu gura pana la urechi si continua ce voia sa faca.
Clau - sa fii convinsa ca totul a fost pregatit . Nasol cu pantalonii aia, pune mana si ingrasa-te la loc (hihi) Neaparat sa-ti iei incaltarile alea rosii.
Nedda - pentru mama ta, multe bucurii si sanatate! Mie mi-a vandut mama un "pont" care vad ca functioneaza de 2 zile: pun putin suc de rosii cand fierb legumele. Piureul ca piureul, dar zeama de supa o bea pe nerasuflate (i-o pun in biberon), ma cearta daca vreau sa-i iau biberonul. Sper sa o tina, ca e destul de imprevizibila.
Simo - si noi vrem/trebuie sa mergem la cumparaturi si pun pariu ca 90% din sacose vor fi pentru Cristina. Cum mai papa ai tai? Abia astept sa vad poze cu voi in album.

Sa vedeti cum a facut Cristina cand l-a vazut pe taica-sau dimineata, nici nu a mai vrut sa manance, tot calare pe el a stat, l-a tras de par, de nas, batea cu palmutele pe el, ce sa mai, delir. Apoi s-au apucat amandoi sa scoata lucrurile din geamantan, numai ca ea mai si "gusta" din cand in cand Era foarte incantata ca putea sa cotrobaiasca pe acolo.
Pe mine ma termina fata asta de cate ori trebuie sa o schimb pe zi, si de haine, si de pampers. Face kk de 3 ori, eventual la cateva minute dupa ce ii pun un scutec nou. Iar la masa, sa te tii, ca picteaza tot in jurul ei, ca si eu trebuie sa ma schimb cu alte haine.
Weekend placut tuturor si petrecere frumoasa la aniversari!
PS. Maine mergem la vot, nu?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uoooooof,hai sa-ncerc sa m-adun!
In primul rand,am pierdut cativa sarbatoriti importanti:
Darius,Tudor x2 (codritu si bindiu),David,Lara,George,Ana si Jo-elle,
La multi ani,puiutilor!Sa fiti superfericiti si toate visele sa va devina realitate!
Mamicilor ,sa va traiasca copilasii si sa va umple sufeletele de mandrie si fericire!
Elena,multa sanatatea si refacere rapida mamicii tale!Si-a mea a fost operata de aceeasi chestie,dar s-a intamplat acu' vreo 15 ani,cred,si nu se practica laparoscopia.A avut o taiatura destul de urata,saracuta.In schimb am o prietena operata laparoscopic si-n doua zile era ca si noua.
Daniela,"La multi ani",pentru mamica ta!Sa fie sanatoasa si sa se bucure de stranepoti si stra-stranepoti!
Ela si Claudelu(petrecere frumoasa,slabanoago!),va hliziti dijeaba!Si nu,n-am emotii!
Si cam atat imi amintesc...(dupa o noapte de trezit din ora-n ora )!Weekend placut si spor la votat!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela76
[brClau - sa fii convinsa ca totul a fost pregatit . Nasol cu pantalonii aia, pune mana si ingrasa-te la loc (hihi) Neaparat sa-ti iei incaltarile alea rosii.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Ela, nu se poate fara incaltarile rosii Sunt super bucuroasa ca pana la urma am gasit niste nadragi buni, cam stratuti ei pe aripioare dar merg...sunt primii mei gaci (ci-i aia???) de gravida, i-am luat cand aveam 1-2 luni si nu am apucat sa-i imbracat decat de vreo 5 ori ca m-am ingrasat ca vitelu Sunt singurii gaci care-mi mai sunt buni

Veve, deci putem sta linistite, da?? Offf offf si eu care-mi faceam sperante ca vi ceva surprize pe la noi

Copilasu meu doarme de vreo 2 ceasuri neintors, manca-l-ar mama pe el

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara mamicutze!
Nu v-am ocolit zilele astea, chiar am si scris un mesaj lung, dar cand sa-l trimit, ooops s-a blocat netul. Nu mi s-a mai intamplat pana acum.
Acum sunt foarte odihnita. Aseara, dupa 7 luni si jum am dormit la mama (departe de puiul meu), iar ea a stat cu Alexandru. M-am trezit azi la 11. Ce boierie pe capul meu.
Despre noi ce sa va spun? Alexandru e bine, acum doua zile s-a ridicat in picioruse in patut si ave agrilajul ridicat la max. ( noi avem patut din lemn)
In rest mananca bine zilele astea. Chiar a inceput sa bea si mai mult lapte, dupa fiecare masa, in total in jur de 700-800 ml.
Clau si Laura, petrecere frumoasa. Sa va traiasca nasele.
Elena, sanatate multa mamei tale.
Azi am luat si instalatia de pom, mai ramane bradul, pe care il vreau natural. La noi nu au aparut, dar decat sa dau o gramada de bani pe unul de import, mai bine tot artificial.
Inainte de Craciun poate plecam la capitala sa dam o raita prin magazine si sa vedem un oras frumos. Poate vom avea timp bun.
Va pup.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

TUDOR SI DAVID
DIN
SA CRESTETI MARI SI SA FITI FERICITI!

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena, Clau, Ela si Veve, multumesc pentru urarile pentru mama! Sa dea Dumnezeu sa ne fie sanatosi parintii si sa ne bucuram de ei inca o mie de ani de-aici inainte!

Ela, o sa incerc si eu sa pun putin suc de rosii in legume. Poate merge, ca zau nu stiu ce sa mai fac! Lara parca e bucatica rupta din taica-su, stramba din nas la orice leguma de parca cine stie ce i-as da!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput