Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Andreea acu a venit mail-ul. Multam fain! O a vad ce pot face in seara asta si daca nu....o las pe zilele urmatoare.
Ce zici ca bantui?! Las' ca nu esti singura. Ce-i drept la tine e 1 noaptea, la mine abia (cica) 12 da' maine cica tre sa ma trezesc devreme ca mergem la cumnata-mea la ziua ei (la 80km de orasul in care stam noi) Initial bantui ca am si eu,cum am mai spus, camera cu pc-ul goala pt ca fiind camera de oaspeti momentan , aici doarme tata.Si asta a fost un motiv ca postez mai raratz.
Hai ca ma duc sa vad ce pot face.

Eleno am primit de la Andreea, merci oricum

pusi la toate si un week-end fain

paaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Lavi, la multi ani si sa-ti traiasca cumnatzica. Petrecere frumosa. Ce de sarbatoriti aveti in perioada asta. Eu ma duc la culcare acum. Somn usor voua si bb-ilor. Maine sa fiti fresh si sa mergeti la vot. Pa.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by SimoV
[br
Clau, nu stiu unde locuieste prietena mea, nu am fost la ea de multa vreme si s-a mutat dintr-un apt. mai mic intr-unul mai mare. Are ceva cabana la Cladova, dar nu stiu unde locuieste. Ea lucreaza la Danone iar sotul ei la Mol.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Ce concidenta draguta! Cristina cumva si are 2 bb, pe Edina si pe Cristian?? O stiu destul de bine, ei au cumparat apartamentul de la nasa noastra...acum au apartamentele lipite pentru ca nasa a avut 2 apart lipite doar ca au fost in scari diferite(sper ca ai inteles)...Din cate stiu eu si ea intra pe forum dar nu cred ca posteaza ci doar citeste! Las ca-i spun de tine!

Noi nu de multa vreme am venit de la chef, am mai fi stat dar Clau dimineata trebuie sa fie la sectia de votare, face parte din comisie Ce surpriza i-am, facut nasei Ea a stiut ca noi nu mergem la chef (vina o purta Clau) si cand colo ne-am dus toti 3...mama ce socata a fost cand ne-a vazut la usa Am facut o tona de poze, Raul a fost in centrul atentiei si a fost de o cumintenie rara, dar cat s-a mai prostit pe acolo, a fost numai un zambet Ma bucur ca de mic e sociabil (ca ma-sa) Acum ma chinui sa-l adorm dar vad ca fara succes, cred ca el mai vrea la chef

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Am mai primit si doua mesaje private

Elena si Veve

AM PRIMIT PAROLA FETELEEEEEEEEE.

Mergi la inceput

Si era sa uit de cea mai importanta zi din luna, ziua frumoasei noastre Amelie

www.felicitari.net/vizualizare_felicitare.php?id_felicitare=355&id_cat=21&id_subcat=78&j=1&k=1" target="_blank"> AMELIE
Scumpa mica si frumoasa, noi nu ne pricepem atat de bine la vorba ca mama ta, noi stiu mai bine sa aratam cea ce simti, lucru pe care abia asteptam sa-l facem! Te iubim mult de tot!!! multi multi si focosi!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Mamaaaaaaaaa, ce tarziu s-a facut.

Am tot admirat pozele cu bb-ii vostrii si am mai atasat si eu de pe la mine . Am ajuns abia la luna a 3 a insa o sa recuperez zilel urmatoare. Ma duc la somnic ca....maine o sa am ochii cat cepele ;-)

Aaaaaaaaaa! Am pus si noi ceva poze noi si am mai complectat ceva si la piscina.Vizionare faina!

paaaaaaaaaaaaaa ne mai vedem de luni incolo (o duminica faina la toate si toti)

Mergi la inceput

Nooooooooooooo ca m-am trezit si eu (acu inainte sa ma pun la somn)

Spiculetz sa-ti traiasca flacaul(sorry de intarziere),sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati de el in fiecare secunda.

La multi ani DAVID!!!

Iar azi se va manca tort in Suedia:

La multi ani micutza Amelie!

sa cresti si tu mare si sanatoasa (ca frumoasa esti)si sa ai o viata plina de bucurii alaturi de scumpii tai parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codritzu si Clau - multumesc frumos pt. PM cu parola!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, ce chestie!!!!!!!!!!!!!! Ce mica e lumea! Da, ea e, Cristina Iacob. Am fost colege de liceu si am ramas prietene bune. Intr-o vreme n-am mai tinut legatura, nu mai aveam adresa ei/nr tel. pe urma am reluat legatura. Nu mai scrie ca nu are timp, a reinceput serviciul si cu 2 copii nu e usor. Dar intr-o vreme scria pe DC.

Ma bucur ca v-ati simtit bine la chef! Bravo, Raul!!!

Mergi la inceput

da stiu ca a inceput lucru si a slabit enorm de mult! Mi-a zis Ioana (nasa noastra) ca ii e tare greu cu amandoi, mai ales ca amandoi sunt foarte energici si neastamparati Da, mai vezi ce mica e lumea asta?? Nu stiu cu ce nick posta, ca tot uit sa o intreb! Prima persoana care mi-a spus de site-ul asta ea a fost si mi-a dat chiar foarte multe sfaturi, iar inainte de a ma interna mi-a dat 2 liste cu tot ce imi trebuie pentru bebe si pentru spital, a fost si e o scumpa !

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput