Bebelusi de iulie-august 2004 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
corianai spune:
Iata ce articol mi/a trimis o prietena care stia de dependenta mea de forum. M/am gandit ca va va face placere sa/l cititi, asa cum mi/a facut si mie
http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=1978
cristalina spune:
Roxana, multumim de intrebare...stam excelent!...:)))
Numa' ca facem fitze la laptele praf...asta e...o sa se obisnuiasca atunci cand nu o sa mai fie de la Baltzata romaneasca!
Pupam tzatze noaptea 1-2 minute...de cate ori avem chef, nu mananca pana pe la 9 biberon nici daca o batzi! Nu vrea muschiu' ei!
9.00 mananca 130-150ml de ceva tzatze plus un pic de lapte praf
11.00 mananca 80-100ml piure mar+para si 30-50ml suc portocale
15.00 mananca 250ml lapte muls
18.30 mananca 50-70ml piure legume si 100ml supa legume...cateodata si putin lapte
22.00 mananca 250ml lapte muls
Pe trezie nu sta la tzatze cat sa le faca sa curga...le linge si le da palme in semn de respect...hahaha
Cateodata ii mai dau si ceai, dar nu e regula...
Io ma declar super multumita...ma gandesc ca atata timp cat mananca peste 500ml lapte de la mine nu e rau...
Mitzura, la carte zice ca se poate pastra in frigider maxim 24 de ore...Eu asa i-am dat. De regula pastrez intr-un biberon si il schimb in altul cand incalzesc dupa ce scot de la frigider, ca sa nu ii miroasa a ceva (cica au mirosul foarte dezvoltat...)
Eli, io sunt friguroasa, la noi temperatura e de 23-24 de grade si eu dorm cu pilota! (recunosc ca suntem cam defecti la chestia asta) Pe buburuza o invelesc bine si ii pun caciula noaptea pe cap.
Am si io un pitic , ce sa fac?!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
cristalina spune:
Corina, frumos articol!
mitzura spune:
Foarte fain articol!!!!!
Si eu sunt foarte legata de comunitatea asta si nu stiu ce m-as face fara ea.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Adema spune:
Bagati-ma si pe mine in seama si raspundeti-mi la cele doua intrebari din mesajul de pe pag. 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cristalina spune:
Io mai citesc o pagina...mai scriu un mesaj...(nu stiu cand se trezeste buburuza asa ca e mai sigura treaba...hehehe)
Nicole, treaba cu mierea e din cate stiu eu cam cum zice doctorita ta. Ca am vazut-o la teveu intr-un interviu legat de tema asta. Zicea ca ea in 30 de ani de cariera nu a vazut nici macar un copil imbolnavindu-se de botulism de la miere.
Probabilitatea de imbolnavire e foarte mica. Am inteles ca la 60 de grade dispare asa ca daca se fierbe borcanul cu miere intr-o oala cu apa cred ca e destul de sigur.
Ce avetzi cu zaharul?! Ca io credeam ca nu e problema (in catitati rezonabile). Ca astia mici au nevoie de glucide ...sau nu e asa?!
Cu sarea eu m-am lamurit cand am citit un subiect postat la Parinti intreaba...(parca Papadie il puse...).
Spuneau mamicile ca in functie de cum au acceptat piticii piureurile au pus sau nu putinica sare. Ca daca nu vrea muschiul lui sa manance altfel ii pui si un strop de sare.
Cred ca in cantitati mici mici e destul de inofensiva...:))
(eu ma incurajez acum...ca asta mica are doua chestii mari si late pe care le mananca pe langa lapte si cand ma gandesc ca trebuie sa largim meniul simt cum imi albeste parul ....)
Gata...
mitzura spune:
Eu m-am tot intrebat cine sunt cei care au creat desprecopii.com. Sa-i cunosc, sa stiu mai multe despre ei. Si sa stiu istoria comunitatii de la inceputuri...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
amironeanu spune:
Buna si de la noi!
Buburuza mea doarme, asa ca pot sa va citesc si eu. Eu, de obicei, intai va citesc si apoi scriu, asa ca nu apuc intotdeauna sa si scriu.
Azi am fost la cosmetica si am intarzit un pic, asa ca saraca Stefi a plans de foame, a baut 60 ml de ceai si a adormit. Mama rea . Dar s-a trezit dupa 15 min, a mincat si acum doarme.
Multumim si noi pentru reteta cu diversificarea.
La noi sunt 22-23 de grade, Stefi doarme in body si o salopeta cu picior si fara maneca. Si o paturica. Indiferent cit de adormita este, daca ii acoper maine, nu se lasa pana nu le scoate afara. Si citeodata, cand se trezeste noapte sa manance, are maine reci, dar ea este calda toata.
O zi calma sa avem
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
roxanaz spune:
Adeam , eu ii dau absolut orice (supa, suc, piure) cu lingurita, nu dureaza atit de mult dupa ce se obisnuieste (maninca cam 100ml supa si 70-90 ml suc). iar de inglabenirea tegumentelor nu am auzit in viatza mea de la morcovi. asta se produce de la hipervitaminoza A....dar nu se intimpla decit in cazul adminstrarii de vitamina A cu luni (medicamentos). e ca si cum ai zice copilului ca daca maninca multi morcovi face ochii rosii ca iepurasii .
nu va maiz ic cum stam noi cu dormitul...ca la sauna de aici (28 de grade) se doarme in tricou fara patura....grasui mic doarme cu patura subtire, un body si pantalonasi pe el si poina si asa transpira citeodata. e ca la nebuni....acusi daca s-a suparat domnu mazare ca nu l-am votat pe bombonel poate de mai inchide din caldura!