Bebelusi de iulie-august 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nu facui testu, il fac sambata, pana atunci ma perpelesc. Ma rog, asta e, daca sterilet nu mi-am pus, pastile n-am luat si nici ca voi lua vreodata, .... si nici de abtinut nu m-am abtinut, am lasat "volanu" la tati si acu...sa vedem ce iasa. Cum o vrea D-zeu pana la urma numai ca am citit ca intervalu optim intre sarcini e de 3-5 ani, io as fi departe rau de optim si asta inseamna riscuri la greu, riscuri pe care nu stiu daca mi le permit avand un copilas de crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragele mele, tineti minte ca acum 2 saptamani va spuneam ca am mari probleme cu burtica si va intrebam ce sa iau. ei bine, au revenit. am chemat doctorita acasa - diagnosticul: viroza digestiva.
fetelor care ati mai avut probleme de genul asta, ce v-au prescris medicii?

marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Fetelor, ziceti-mi si mie, cum a fost la voi prima menstruatie? Nu stiu ce sa mai cred, la mine e un strop pe zi, o fi menstruatie sau altceva?

La noi ziua sunt 22 de grade in casa, dar peste noapte se ajunge la 20-19. Voi cum ii imbracati pt nani si cu ce ii inveliti pe bebei? Eu ii dau body si un costumas si-l invelesc cu o plapumioara. Eu sunt mai friguroasa si mai pun pe langa plapuma si o patura, pe Stef insa nu as vrea sa-l invat asa. Fac bine sau nu? Ca nu vreau totusi sa raceasca copilul din cauza mea.

Va multumesc foarte mult. O dupa amiaza placuta sa aveti!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

salutari de pe la noi. Am cam scapat de boli, viroze, diverse crize de personalitate si alte alea, si acum ne avantam cu voiosie spre luna a 6-ea ca azi facem 5 luni. Papam mar cu cereale si un varf de branzica si supica la pranz. Cam atat pana acum

Lia la noi e diferenta de 1 an si 7 luni asa ca de la teorie la practica....

Io am pus ieri sterilet ca am luat-o o data...so

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, asa e, schema data de culcer e buna, cu exceptia mierii, a zaharului, a grisului din supa...(??), a sarii si a laptelui de vaca. e coerenta.
Lia, nu are nici o legatura virsta de 5 luni cu schimbarea vreunei terapii. daca te hotarasti sa ii dai copilului fluor ii dai pina la 18 ani in continuu, daca nu, deloc.
Monicule cum mai stati maica cu mincatul?

Mergi la inceput

Marina, bine ca v-ati insanatosit ! Esti mama eroina

Eli- si eu sunt mai friguroasa, am o plapuma groasa de lana. Pe Danut il invelesc cu doua paturele, pe care trebuie sa le miroasa si sa le scarpine inainte de a adormi, sunt subtirele si o plapumita subtire de puf alunecoasa rau. Eu il pipai si daca e mai rece la pielicica ii mai pun o paturea, am colectie...pe corp poarta o salopetica cu picior, o bluzita cu maneca scurta sau maieu si o bluzita de bumbac peste maieu sau peste tricou. Noaptea ii mai pun pe varful capsorului cand scade temperatura la 19 grade o caciulita ca el nu prea are decat niste puf pe capic, bobocelu mamii.

Vrabiuta- viroza digestiva faci de la un germene la stomac cred, sau de la cineva purtator, nu stiu sigur, de la alimente improprii....poate e vorba de salmonela. Fa niste analize sa vezi exact despre ce e vorba si sa stii ce tratament sa iei. Poate e nevoie de ceva antibiotic.

Mergi la inceput

Roxa- uite asa mi-a scris mie pediatra din maternitae cand am plecat cu Danut...pana la 5 luni Vigantol, 2 picaturi zilnic si de la 5 luni la 1 an FLOR Vigantolette, o tableta pe zi. Asta inseamna Fluor oare?

Mergi la inceput

Uite ca numai la Fluor nu m-am gandit cand am citit scris de ea cu majuscul FLOR, ...io ma gandeam ca eu altfel de Vigantol, pt copii mai maricei. Deci Vigantolul nu se intrerupe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Imi puteti raspunde la o intrebare?

Cate ore pot sa patrez la frigider laptele meu? Daca l-am muls azi dimineata la 7, pana la ce ora pot sa consider ca e bun si sa i-l dau?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marina, bine ca sunteti ok! pupicei!
Lia, fluor vingatoletten contine pe linga D3 si fluorura de sodiu.
Mitzule, laptele tau pastrat la frigider e bun 12 ore. congelat e bun vreo 4 saptamini! fa niste rezerve!
Marcela, nu ti-a dat medicul tratament? el e cel mai inmasura sa te ghideze ptr ca te-a vazut. sanatate!

Mergi la inceput