Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Wow, Adriana!M-au trecut lacrimile de reusita lui Rareselu scumpitzelu".
La multi ani, sanatosi si norocosi!
Doamne, mi se strange stomacul de emotii la gandul ca ccc cat de curand serbam prima aniversare a primului nascut!(Robert pe 24).
Cum merge cu Decretul? Ai reusit sa treci prin el? Eu am respiro pana dupa Anul Nou! Se pare ca prind examenul cu raspunsuri unice la intrebari.Sper sa nu se mai schimbe si altceva...

Saphir, sa-ti traiasca Minunea din burtica!

Monica, noua dr. pediatra ne-a interzis kiwi pana la cel putin 2 ani. Si capsunile si... orice fruct cu seminte mici! Cica ar fi alergogene si ca se observa dupa varsta de 5 ani aparitia alergiilor in special cele respiratorii la bb- care au consumat astfel de fructe. Nu stiu ce sa-ti spun... e alegerea ta!

Pupici si o noapte linistita, ca mie au reusit sa mi-o dea peste cap alegerile. Stau cu sufletul la gura, desi simt ca va invinge MR.<B>

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Azi Rares face 10 luni! Dam la toata lumea si !!!

La multi ani, dragul mamei. Sa ai parte numai de zambete si cer senin, de frumusete si bunatate. Mami te iubeste mult de tot si iti doreste tot binele din lume.

Tania, cu invatatul legislatiei stau taaaaaaaaare rau. Mi-am luat chestionarele de la Ilioara si o carte, Curs de legislatie rutiera. Sper sa am mai mult timp cand va avea Cosmin concediu.
Eu voi da examenul abia prin februarie pt. ca nu am reusit inca sa-mi depun dosarul. Saptamana asta sper sa ajung.

Eu i-am dat deja lui Rares kiwi, doar pulpa dinspre exterior si putin din miezul acela galben. In nici un caz cu seminte. Din doua fructe se aduna suficienta pulpa. Eu am pasat-o cu furculita si i-am dat-o cu lingurita. Rares nu a avut nici o reactie alergica la kiwi.
Voi ce alte fructe le dati bebeilor?

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

RARES UMBLARETZUL!!!!!!!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Rares
Multa sanatate,multi pasi de acum inainte si pastreaza drumul vesnic drept sa ajungi acolo unde ti-ai propus!!!
Adrianasi Cosminsa va traiasca minunea!!!

[red]Adlemi[red] si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Vrem si noi pe lista!!!

23 februarie 2004 - Ioana - 3.7kg, 53cm - cezariana - Bucuresti

La multi ani Rares! Si cat mai putine cazaturi!
Ce mai fac bebelusii! Cum au petrecut weekend-ul?

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani, Rares!

Adriana, sa va traiasca voinicul si felicitari plimbaretului! Eu ii dau fructe proaspete: mere, banane, portocale, mandarine, grapefruit, kiwi; congelate sau din compot: piersici, visine si cirese.

Monica, eu ii dau kiwi fara seminte aproape in fiecare zi. Tai pulpa din afara semintelor si o mananca bucati, iar restul imi revine mie .Am auzit de la o mamica, ca de la seminte ar putea face apendicita .

Emilly, eu o pun pe Clara pe olita cam de doua luni. O pun dimineata, dupa ce se trezeste si, daca intre timp n-a facut kk, la pranz, dupa ce mananca. Nu si-a facut un program fix asa ca merg pe nimereala. Daca face bine, daca nu, tot e bine. Important e sa se obisnuiasca sa stea pe ea. Aproape de fiecare data face pisu.

Saphir, am vazut Samburica! Sa-ti traiasca, fii puternica si sarcina usoara in continuare!

Nu vi se intampla sa se blocheze calculatorul dupa ce va uitati la poze in Webshots??? De multe ori o patesc. Numai calculatorul meu e bolnav ?

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
http://community.webshots.com/user/bbianfebr20042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Rares Ioan

Sa ai parte numai de bucurii si impliniri si sa iti bucuri parintii in fiecare zi .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna dimineata si de la noi.

RARES
Sa cresti, mare, frumos, sanatos si sa ii bucuri pe parinti!

Mamici va multumim tare mult pentru frumoasele felicitari
Noi am adormit numai pe la 12 noaptea, asta dupa ce ieri toata ziua a dormit. La 5 dimineata era Amos al meu treaz cu chef de joaca, asa ca pana la ora 7 am jucat tzontzoroiul si apoi somn pana la 10.

Eu ma apuc sa fac o varza cu carnati afumati ca am mare pofta .
O saptamana buna sa aveti

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

In primul si in primul rand trebuie sa o felicitam pe Diana_b cu un LA MULTI ANI!!! si multa sanatate si bucurii si un Mircea sanatos si cuminte.Astazi Diana mai aduna o floricica in buchetul vieti..si nu trebuie sa uitam asta.
Apoi...La Multi Ani si felicitari lui Rares Ioan....sa fii sanatos si mult succes in viata.

Asa ca m-am lamurit cum merge si Rares...eu saraca eram putin in ceata...deh...Si la noi se prevede un mers singurel cat de curand.Acum cateva zile o doamna m-a oprit pe strada sa ma intrebe ce varsta are Phillip si s-a cam mirat cand i-am spus 10 luni.Cica daca merge tinut de manute pe-afara curand isi da drumul la mers singurel.Adevarul este ca il vad ce progrese face de la o zi la alta...Si chiar nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede.Mama ieri spunea:am trait sa-mi plimb si nepotul de manaDeh...viata isi continua firul.
Astazi ma odihnesc putin, o sa ne plimbam pe-afara putin.Apoi top in magazine, putin pe-afara,iar in magazine si tot asa ca e tare frig....brrrrr
De maine iarasi la munca...c-asa-i sade omului bine.As fi tare fericita daca as lucra pe 31 Decembrie, sa pot fi cu Vio...ca noi mereu suntem despartiti la cumpana dintre ani..deh...
Va pupam si zi frumoasa frumoasa...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rares Plimbaretul

sa fii sanatos si norocos

eu sint bucuroasa ca a iesit

mama tocmai a plecat. a fost taaare bine 2 zile. am avut companie ca Ovi a fost la lucru, am mai avut timp de mine de cumparaturi.

de citit am mai citit pe dc, dar n-am avut timp de stat.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput