Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
Doamne ce dulce e....Samburica
La Bubu imi facusem un album cu toate 'pozicile' lui.Am scris data si cat avea..saptamani si dupa caz...gramaj
Avem si noi o pozica cu Bubu la 24 de saptamani, pusa aici la profilul personal, pe Dc(daca nu o stiti cumva).
Eu am lucrat toata saptamana, astazi am intrat la recuperari cu cititul si cu scrisul -cate putin.A stat mama cu Bubu, dar deja am obosit.cand sunt singura stiu si-mi fac treburile dupa legea mea.Asa stau cu ochii pe mama cum se poarta cu Phillip.Ca orice bunica are tendinta de-a-l cocolosi, de-a-l tine in brate..etc.Iar regulile in casa asta eu le stabilesc si trebuiesc pastrate cu sfintenie.Ma gandeam la cineva strain..N-as putea avea incredere si n-as putea sta linistita.
Anda...eu lui Phillip ii dau kiwi dar fara seminte.Si nu e atat de greu, daca esti atenta..atata tot.
Ioana...felicitari Arturicilor.La cat mai multe spoturi si oferte!!
Cu prizele...noi avem cateva la vedere, dar le-am acoperit cu niste capacele speciale.E atras in schimb de cabluri, si sunt cam multe pe la computer si celelalte minuni.Cu putina grija si totul e bine.
Phillip de 3 saptamani se deplaseaza de-a busilea, dar cand oboseste tot taras merge.
Ieri am iesit si-afara cu el si ne-am plimbat.Eu de o manuta, mama de alta si lipa lipa cu voinicul.Mai impingeam si la carut..pana a obosit si a adormit.
Astazi in schimb m-a cam speriat ca s-a trezit la 8, a dormit o ora si jumatate la 11 si inca 1 ora acum la 3.Cam mult..nu stiu ce-o fi avut.Seara avem chitaielile de rigoare.Baie, papa si pana la 10(2 ore deci) sta si topaie, se plimba prin pat, vorbeste cu noi, cu jucariile, cu peretii...si cine mai stie.
Asa...in rest e frig si n-avem pic de zapada.Se pare ca anul acesta nu vom mai avea zapada...anul viitor doar.
Va pupam..si sanatate bebeilor si La Multi Ani sarbatoritilor zilei de astazi
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
anda141 spune:
Maiii, tocami acum am vazut reclama cu Yann ( sau Philip ) , cand ziceam ca nu am vazut-o!!! A fost pe Antena 1.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Seara buna!
Eu ma minunez de rezultatul alegerilor!!! 50%-50%???
Saphir, felicitari pentru minunea din burtica!!! Sa fie sanatoasa si sa vina pe lume cat mai usor! Cum se mai simte Amos?
Monica, noi nu avem voie sa iesim afara inca 2 zile. Asa ne-a zis medicul. Asteptam sa treaca aceste zile si apoi o luam la picior. Sa fie sanatos puiul.
Un pentru Albertutu!
Fetelor, nu stiu daca v-am zis, dar de 3 zile Rares merge singur! Azi a reusit sa strabata tot apartamentul, din sufragerie pana la baie (cam 15 m). Bineinteles ca trebuie sa fim permanent in preajma lui pt. ca nu are echilibru perfect.
De acum s-a zis cu linistea noastra!
Cu enteroviroza suntem pe drumul cel bun. Tratamentul vad ca da rezultate, la fel si regimul. De azi i-am dat si putin lapte. Cel mai important este ca n-a mai facut febra, iar kk s-a mai normalizat.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
Ioana77 spune:
Pe Philip l-ai vazut . Yann va fi TVR1.
Saphir
BabeeHarnicutza ca o albinutza! Las ca o te obisnuiesti si cu obiceiurile mamei sau a cui va sta cu Phillip. Asta e. Si mie mi-e greu cu atatea femei prin casa, dar strang din dinti, explic si repar in we.
A fost superb azi afara, ziceai ca e primavara. M-am plimbat cu Arturicii si cu Radu, nepotul meu, vreo ora jumate cu tot cu cumparaturile facute in Mega.
Ati trecut prin Bucuresti Mall saptamana asta? Sunt curioasa daca mi-ati remarcat proiectul. E amplasat la parter, in dreptul lui Optinova.
Pfii, e 50%-50% imparteala voturilor!!!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
saphir spune:
Adriana, super Rareselul!!! Felicitari!!!!
Amos se simte bine, nu mai are temperatura deloc, bubitele sunt aproape trecute, numai ca din cauza alintului din ultimele zile a devenit foarte mofturos si avem din nou probleme la masa...dar trecem si peste asta.
Va multumesc pentru felicitari
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Ioana77 spune:
FELICITARI RARES!!!! si tuturor bebeilor umblareti!!!!!
Noi mai asteptam cu mersul in picioare. E mai comod in 4 labutze.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ad_risnov spune:
Rares Petru!!!
Laura!!!
Amelia!!!Darius!!!
Denisa!!!
Toti puiutii sa fie sanatosi si sa aiba parte de mult noroc!
Dragelor, e o performanta mersul lui Rares, mai ales ca el este baietel!!!
Se pare ca ma mosteneste pe mine: eu am mers la 10 luni si 5 zile, dar nu pot spune ca sunt f. fericita pentru ca de acum incep adevaratele griji.
Trebuie sa fim permanent in preajma lui si cu mainile intinse sa-l prindem cand se dezechilibreaza sau calca pe ceva, pentru ca va imaginati ca el nu ocoleste nimic, ci o ia numai de-a dreptul: peste jucarii, telecomenzi, picioarele noastre...
Album Rares 1
Album Rares 2
ane2 spune:
Felicitari Rares!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inca un umblaret cine mai urmeaza??????
Saphir am reusit si eu so vad pe samburica.Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!
A si mai vreau sa-ti spun ca aratai super dupa nasterea lui Amos.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Babee spune:
Adriana, lamureste-ma si pe mine...merge singur singur netinut de manute si fara sa se sprijine de mobila, pereti???
Ca asta nu mi-e clar mie...
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Da, Babee, merge singur, singurel, fara sa se tina de nimic. Cand simte ca-si pierde echilibrul se aseaza in fundulet sau se sprijina repede de ceva.
Uneori insa mai ia si cate o tranta. Din cauza asta trebuie sa fim mereu pe faza.
Evolutia lui a fost cam asa: mers taras pe coate, mers in patru labute, mers tinut de pat, mers tinut de pereti, stat in picioare in echilibru, doi-trei pasi facuti in patut, doi-trei pasi intre fotoliu si leagan, mers tinut de o manuta, patru-cinci pasi de la mine la Cosmin, apoi muuuulti pasi intre diverse repere din camera, acum a iesit din sufragerie in hol si a venit dupa mine la baie (Cosmin era cu mainile intinse in spatele lui). Este f.f. curajos si nu se teme sa o ia din loc. Azi l-am vazut ca se poate si intoarce daca vrea sa-si schimbe directia.
Deci, cam asa stam.
Noapte buna tuturor.
Album Rares 1
Album Rares 2