Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
ad_risnov spune:
Multumim mult pentru urari!!! Si voua va dorim tot binele din lume.
Anca, am facut ciorba radauteana si a avut succes deplin! Este f.f.f.f.f. buna si usor de facut. Deja am raspandit reteta.
Tatiana, mie nu mi se blocheaza calculatorul cand ma uit pe webshots.
Monica, am vazut pozele de la intalnirea DC. Sunt f. frumoase. Ce mare s-a facut Albert si ce frumos este. Cum se mai simte?
Referitor la rezultatul alegerilor: eu nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Ma tem serios de deziluzii. Si in 1996 ne-am bucurat sincer si... ce a iesit? Cea mai dezastruoasa guvernare.
Sper sa ne fie mai bine.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
anda141 spune:
Eu zic sa ne bucuram!! Eu tot astept sa vorbeasca Base , dar nu mai apare!
Azi naopte ne-am odihnit tare bine si eu si Albert, a respiram bine si a dormit f. mult, si fara treziri dese, doar una. Ar mai fi dormit daca nu il trezeam eu la 10,30 pentru antibiotic.
Tot in curge nasul, asta il mai chinuie, speram sa-i treaca mai repede.Din cauza asta nici nu prea poate sa manance. Ma bucur insa ca a vrut sa bea suc de fructe pana la urma, chiar bea toata ziua.
Eu mi-am facut lista pe agenda cu ce sa cumpar cadouri de Craciun. Pentru parinti, surori, prieteni mai apropiati, insa nu am reusit sa merg la cumparaturi. As vrea sa merg mai devreme ca o sa fie nebunie mare, chiar a si inceput.
Multumim, Adriana, de aprecieri!!! Toata lumea zice ca s-a schimbat, din pacate nu am mai pus poze noi cu el, dar imi fac timp cat de curand.
Felicitari lui RARES pentru pasi!!!! Si LA MULTI ANI!!!!!!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Tocamai l-am ascultat pe Basescu si am fost incantata de discursul lui: autentic, cu probleme importante in agenda. Si a vorbit liber, nu ca Nastase de pe fituica. Ce sa mai zic de purtatoarea de cuvant a lui Iliescu, madam Cretu, care a inceput cu "deci" si care a facut cel putin 5 dezacorduri.
Eu tot nu ma bucur pentru ca nu mai am incredere dupa esecul Conventiei din mandatul 1996-2000.
Zilele trecute am rasfoit intr-o librarie cartea pe care o puteti vedea aici:http://www.raobooks.com/editie.asp?id=1085
Este f.f.f. interesanta si utila pentru mai tarziu. Noi deja i-am comandat-o mosului.
Rares doarme deja. Asa ca fug la chestionare.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
buli spune:
si eu am ceva rezerve ... deh .... dar stiu sigur ca daca iesea bombo ma intristam tare.
asa chiar daca nu pot topai, dar macar nu m-apuca disperarea.
am tot asteptat sa vad si eu discursul lui Basescu, dar pina la urma l-am ratat ca trebuia sa ies afara cu Matei. sint sigura ca o sa-l reia televiziunile.
Monica, sanatate multa lui Albert . si eu abia astept sa plec la cumparat cadouri. cam stiu ce si cum si poate miine, poimiine reusesc sa merg.
Adriana, ma bucur ca v-a placut ciorba. cum se mai simte Rares?
i-am luat lui Matei de Craciun un fel de lego pt. copii peste un an. si chiar am sa-l pastrez pina atunci. e un sac cu tot felul de forme, nu l-am desfacut inca, dar arata interesant. si mai vedem noi.
si sint bucuroasa ca la mine a venit deja Mosul
da' poate mai imi aduce ceva si sub brad
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
ad_risnov spune:
Anca, ce ti-a adus ?
Rares este bine. Asta seara ii dau ultima doza de sumetrolim. Cu panadolul am terminat-o de aseara. Vad ca a raspuns bine si s-a terminat cu simptomele de enterocolita. Sper sa fie ok. Am inceput sa-i dau mancare normala, nu mai tinem regim decat f. putin (orez si compot de mere).
Eu m-am hotarat sa nu mai fac brad. O sa impodobim cu instalatii gemurile si vom impodobi doar o creanga mare de brad pe care o s-o prind undeva sus, ca sa nu ajunga bb la ea. Ma gandesc ca o sa fie mare chinuiala sa nu ajunga el la brad, iar daca vreau sa-l ridic pe ceva inseamna ca trebuie sa iau doar un varf de brad. Deci tot aia e.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
anda141 spune:
hehehe, ce semnatura si-a tras Adriana!!!!!!!
Nici noi nu facem brad, tot la instalatie ne-am gandit si noi. Oricum Albert nu intelege acum si va fi o grija in plus .
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Monica, !
Fetelor, ce e linistea asta? V-au amutit rezultatele alegerilor???
Eu l-am sunat pe Cosmin sa cumpere diclofenac sau indometacin sa avem in casa, ca deja sunt cocosata de mijloc.
Stiti cum e!!!
Doamne, nu sta o clipa!!! Vrea sa mergem prin toata casa, prin toate ungherele. Am lasat becurile stinse, dar nu se sperie de intuneric. Dimpotriva, cauta toate locurile unde vede umbre.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!
Ioana77 spune:
Seara buna.
Dupa o zi ametitoare, pot sa declar acum ca sunt oficial in concediu pana pe 3 ian!!!
Maine de la 16 la 18 Yann are ora de .. actorie in studiouri la Snagov. Se pare ca e o reclama de iarna asa ca e posibil sa o vedem curand la tv.
Azi le-am luat un scaun auto pana la 18 kg. Cel de-al doilea il primim, deci am mai scapat de-o cheltuiala mare.
Maine va fi musai sa le cumpar (alte) ghete de iarna pentru ca le-au ramas mici cele luate acum o luna jumate.
O seara minunata tuturor,
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
buli spune:
buna seara
in sfirsit am culcat gogshneatza
m-a plimbat azi prin casa de m-am saturat. noroc ca-s mica si el e inalt si nu trebuie sa ma aplec mult
Adriana, mosul mi-a adus un telefon
brad n-o sa facem nici noi, o sa cumpar o creanga mare, simetrica, o pun pe unul din geamuri si o impodobesc ca pe brad. noi oricum nu avem perdele. se vede foarte fain si de afara si inauntru.
Ioana, distractie placuta cu Arturicii. si ei probabil vor fi taaare fericiti.
Monica, am vazut si eu poza. Albert e baietel in toata regula. gata cu bebelusii. si frumos foc
Saphir, ne bucuram pentru simburica. mi-ai adus aminte de perioada cind era Matei in burta. ce fain era ... aveam si un doctor de gasca si ma chema cu cd-ul sa-mi dea poze. am o gramada de poze cu el in burtica.
da' de cind l-am scos din burta stiti cite poze i-am facut?
3600
in patru luni i-am facut vreo 100, iar in mai ne-am luat aparat digital si de atunci pina acum avem 3500 de poze
cred ca-s cam tralalala, dar nu ma pot abtine
va dorim o noapte linistita
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
ad_risnov spune:
Ancaaaaaaaaaaaaaaa, noi avem peste 4600 de!!! Le includ si pe cele cu mine. Curata nebunie!
Ioana, abia astept sa vedem noua reclama. Eu nu l-am vazut pe Philip. Mereu il prind pe nenea cu buchetul de trandafiri.
Sa ai concediu placut alaturi de dragalashii tai.
Noapte buna tututor.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
Sarbatori fericite!!!