Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

m-am gandit ce sa iau la mos!!
poate suc si bere!!!!
ziceti si voi daca e bine!!!!
si eu i-am lui stef scule, mai ieftine, romanesti.
asta e cadoul de mos. le-am luat din cora(90000 lei).
pupici si astept raspuns daca e bine la ce m-am gandit!
si nu mi-ati spus daca pot veni si taticii.

stef are 1 dinte si 2 masele noi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

cgaby: eu zic ca e f bine suc si bere. Si eu vin cu sotul meu. Pai altfel cum! Ca doar si el vrea sa-si vada baiatul primind cadou de la mos.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Cgaby, parca spunea Crisa ca bauturile le putem cumpara de acolo la preturi studentesti. Poate ma insel, dar nu am timp sa caut acum in topic. Ar fi fain sa fie si ceva de papa pt. pitici, eu stiu biscuitei, covrigei, banane..., chec...Nu stiu, Tibi nu prea mananca uscatele, doar saleuri papa ca nu-s din foietaj. dar mai cred ca fiecare o sa vina cu papa copilului la purtator. Era o idee.

Madic, unde ai facut analizele Mariei? Sunteti mai bine acum?

Bibi, si mie imi place la Oldies, e drept ca nu am fost de rev, dar atmosfera imi place tare mult. Mai mult pt. muzica. Cel din brasov e mult mai mic si mai intim si il inchiriam destul de des. Ast e mai mare dar tot e fain ambientul. Daca vrei pot intreba pe cineva despre rev. , daca mai sunt locuri, pret, program... Sa ma anunti

Pupaturi

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ok!
renuntam la beutura, luam fructe si uscatele!!!
banane, portocale, kiwi si biscuitei sarati si dulci. e bine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna fetele,

Vroiam sa va spun ca Paula nu se mai scoala noaptea.Nu o mai dor asa tare dintisorii cu toate ca inca nu i-ai iesit tare toti.
]Important e ca nu se mai scoala noaptea,ca nu se linistea pana c enu o luam la noi in pat...si adormea greu,pe diagonala...si toti 3 dormeam f prost.

Pupici.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Anamaria, poate va faceti timp si veniti si voi la Mos. Nu-i asa departe Pitestiul! Veniti?

Maria, felicitari pentru noptile dormite. Eu inca mai sper la asa ceva.

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Am facut-o de oaie. M-am ales cu o viroza respiratorie de toata frumusetea. Bineinteles ca a luat-o si Tudor si suntem vai de steaua noastra. Febra, durere in gat, dureri musculare si tot tacamul. La Tudor nu e asa de grav, deocamdata. Nici nu vreau sa ma gandesc daca ajunge si el asa de rau.

Asa ca noi nu suntem valabili de Mos si ne pare tare rau, poate ne mai trece pana atunci insa nu vreau rataceasca virusul si pe la voi. Puteti fara nici o grija sa va intalniti si nu va faceti probleme ca noi nu putem veni. Referitor la data a ramas stabilit cu finul meu pentru sambata, asa era cel mai convenabil pentru el. Stiu ca Bibi si Carmenutza nu pot veni atunci insa e tot ce am putut face. Sucuri si bauturi nu e cazul sa aduceti pentru ca au acolo la preturi foarte bune (sa nu ma arate finul cu degetul ). Costumul de Mos il are Petru la birou (vis-a-vis de agentia CFR de pe Brezoianu).

De poze nu m-am ocupat, inca ca nu-s in stare, dar revin io in forta.

Cornelia, sanatate multa. Chiar ieri ma gandeam, cand stateam inchisa in dormitor sa nu mai imprastii virusii prin casa si Tudor tot straiga dupa mine, ca mi-ar fi foarte greu sa stau iar noua luni fara sa pot sa-l tin pe Tudor in brate. Cred ca aproape mi-e imposibil.

Vad ca e rost de inca o gravidutza???? Pufulete, nu ne tine in suspans.

Kehleyr, faina oferta gasita de tine de revelion. Poate incercam si noi!!!

Doamne ajuta ca maine sa ma simt mai bine!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

mai fetelor, ce naiba nu fac io bine cu webshotul asta? pana acum intram pe webshots direct de la linkul dat de una din voi si cand faceam clik pe my fhotos ajungeam la pagina mea si agaugam ce poze vroiam. Acum la my photos imi apar alte balarii. Ce se intampla?

Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Vad ca mai multa lume nu poate veni la mos. Ce spuneti amanam sau cum facem? Poate reusim si in cursul saptamanii cumva. Aveti alte idei sau ramne tot asa?

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

buna seara fetele,

adormi si fimea in sfirsit dupa o balaceala de aproape o ora in vana

Anamariae super faina ideea cu calcatul si sa sti ca in privintza hainelor mele o practic,numai sotul necesita haine calcate!
Corneliamultumim,sintem in curs de insanatosire,sa sti ca fimea nu s-a invatat inca minte ,daca vede fierul de calcat spune ca e fierbinte dar dupa 5 min. tot vine si pune minaMulta sanatate de la noi.

Esuper faina ideea intilnirii cu mosul!! Distractie faina va doresc de pe acum

Va pupacesc si ma duc si eu la orizontala!

Adyna si Selina bambina

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput