Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Crisa, hai mai..mai lasa-ne o speranta, poate-poate va faceti bine pana sambata, mai stii???In 4 zile ar trebui totusi sa treaca viroza, sau cel putin sa se imbunatateasca situatia si sa nu se mai ia...
Eu doar ce luasem o cutie de Finneti din Carrefour, plus niste piscoturi (ma gandeam pt copii) si mai vroiam sa fac un chec, ceva, dar sincer, daca tu nu vii, parca n-are nici un farmec!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Mai,chiar asa,organizatoarea sa lipseasca?Hai,mai Crisa,fa cumva si du-te si tu!!!Eu zic ca ai sa fii mai bine pana sambata.Hai,sa va faceti bine cat mai repede!!!

Si... luati si pizza!!!Luati si pizza!!!

(ma bagai io ca musca-n lapte)

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Si intrebare(ca io am un fix,nu va suparati):

Cam ce papa bebeii la masa de seara?Ca Emma de v-o 3 saptamani nu prea se mai inghesuie la cerealele cu lapte(s-o fi scarbit,o intzeleg) si nici papa nu vrea.Ii mai fac cate un mar cu biscuite sau iaurt.Ii mai pun in manutza cate o felie de cascaval.
Voi ce le dati copilasilor si mai ales la ce ora e ultima masa?Nu ma refer la biberonul cu lapte,pentru cei la care mai e cazul ,la culcare.Ca asa si Emma bea putin lapte din biberon ,in patut ,inainte sa adoarma.

Va pupez si multa sanatate celor bolnaviori!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Nu pot sa va spun nimic, ca sunt programata la medic in Cluj abia pe 3 ianuarie.Nu ma duc la medicii din Baia Mare ca nu am incredere in ei si data trecuta cand am fost insarcinata cu Mara mi-au spus ca sarcina e oprita in evolutie.

Ama si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pufulet, hai ca nu mai e mult pana pe 3 . Dar daca testul e pozitiv, cred ca nu mai e loc de indoieli. Cand ai avea d.p.n.-ul?

Claudya, Maria seara papa cate budincuta, piure, omleta (da, si eu ii dau) sau ochi romanesc, paste. Si eu sunt cam in pana de idei, pentru ca pana acum m-am tot ferit de fainoase, dar tot la ele ajung la masa de seara. Cand nu am deloc inspiratie, ii dau supica de la pranz sau ce mai mancam si noi, daca e acceptabil. Mai facem legume la tava (fara condimente) cu pui.

Crisa, multa sanatate! Pana sambata cred ca o sa treaca faza asta rea, dar nu stiu cum e cu raspandirea virusilor. Si mie imi e cam teama sa o aduc vineri la pom pe Maria, cu toate ca pare ca si-a revenit. Ii mai curge un pic nasucul. Si eu sunt parca un pic mai bine, dar ma refac mai greu .
Eu mi-am instalat programelul de la webshots prin care pot sa inregistrez mai multe poze deodata. Intru in el si acolo imi apare my photos. Nu ma prea pricep, dar bazandu-ma mai ult pe intuitie , vad ca a mers pana acum.

Eu tot nu am idee d ecadou d emos. O sa ii iau ceva pt. vineri, la mine la serv., dupa care astept alocatia restanta (am reusit sa fac o groaza de incurcaturi, cu domiciliul schimbat, dar imi prinde bine acum ).

Va pupam,
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare!!!
pana la urma ce facem fetelor? ne mai vedem? ziceti-mi si mie ca sa stiu ce sa fac!!!
stefi seara mananca sunca de pui, branza hochland(nu stiu daca am scris bine!) cu verdeata, cereale fara lapte(le mananca goale). cam asta e masa de seara!!!
si apoi la culcare canuta cu lapte! noi am renuntat la biberon de 2 saptamani!!!
in rest noi suntem bine, sanatosi, voinici. va dorim si voua multa santate si poate va faceti bine pana sambata!!!!!plizzzzz!!!
cand m-am hotarat si eu sa vin, se strica treaba!!
va pupic si insanatosire grabnica!!!
asteptam vesti de la voi
gabi si stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

fetelor, multumim ca v-ati gandit si la noi, sa venim la petrecerea de Mos Craciun... nu stiu daca vom reusi, e drept ca distanta nu e mare, dar un drum dus-intors la buc ne duce la 7-800.000, si acum chiar nu mi se pare momentul... cu cadouri, plecarea de revelion, etc! sa vedem, vorbesc si cu sotul, poate va facem totusi o surpriza ...
claudia - tudor papa seara paine (putina, de obicei integrala/ de secara, ca de-asta mancam noi) cu branza almette, 1-2 feliute subtiri de sunca sau asa ceva (mai moale), cremvursti , unt, cascaval, danonino, sau daca noi mancam ceva bun pt el, papa la fel cu noi: cartofi prajiti cu copanele de pui, rosie, ficatei de pui la capac, creier pane...
elena - chiar acum imi salvez cantecelele din cutiutza 4, multumesc mult!
crisa - cand veniti la pitesti? multa sanatate...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Naspa cu virozele aste, sanatate multa Crisei, lui Tudorica mutra mica si celor ce mai mucesc pe aici! Crisa la Ceski am sunat eu acum, nu mai au locuri, dar se extind in alta locatie, clubul Oesis,situat vis-a-vis de hotel Dalin, pe langa fostul restaurant Budapesta. Meniul e tot de 50 Euro, iar capacitatea localului de 80 de persoane. Habar n-am cum arata clubul, sper sa ajung diseara sa arunc un ochisor, iar meniul vine azi pe mail. Daca esti interesata dau un forward si la tine.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Propun sa o amanam pe saptamana viitore..in cursul saptamanii.
Pana atunci se face si Crisa bine....poate vine mai multe.

Maya seara papa un iaurt, sau branza cu rosii, sau ce mai papam noi.
A inceput sa bea si ea putin laptic.
Noi am depasit faza partial faza de "NU" acum am trecut la " Ba da"....cand ii spun nu, ..ea repede " ba da".

Andra, Elena.....pe unde umblati?

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

Propun sa o amanam pe saptamana viitore..in cursul saptamanii.
Pana atunci se face si Crisa bine....poate vin mai multe.

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

De acord!!

Mergi la inceput