Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Revin in legatura cu cadourile de craciun. Lui David i-am cumparat o orga de la Symba, un camion made in China, un catelus de plus mai maricel si un lego. Cam mult pentru cat e de obraznic, dar asta e, un baiat are mama!

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bibi: Nu trebuie sa-mi multumesti pentru vot. Am fost doar eu desi eram obosita si pina m-au scris aia pe lista suplimentara imi venea sa le zic sa ma lase sa stau si eu pe un scaun ca nu mai puteam sa ma tin pe picioare. M-am bucurat cind am vazut ca a iesit Basescu, am fost emotionata pina la lacrimi. Nu doream sa iasa Nastase sub nici o forma. Cit despre Vadim… daca Basescu si alianta nu or sa faca nimic bun in urmatorii ani, o sa fie si el presedinte data viitoare.
Oricum Basescu aduce un aer proaspat in tara si sper din tot sufletul sa se schimbe ceva in bine. Nu sint totusi chiar asa de optimista deoarece in senat si in camera deputatilor sint cam tot aceeasi oameni ca si pina acum. Sa vedem ce guvern o sa avem si cit de mult o sa se abtina sa nu guste si ei din puterea pe care o au ( a se citi sa nu clace pe urmele celor din psd). Nu prea stiu nimic despre Tariceanu. Oare e om cinstit sau are si el “beneficii” gen Nastase?

Pufulet: Iti doresc o sarcina usoara si un bebe2 minunat si cuminte care sa doarma si sa manince fara probleme.

De vreo doua zile doarme si Alin noaptea, dar acum a ramas Cristi cu programul decalat. Oricum am reusit sa dorm si eu un pic mai mult dar in unele zile sint ca batuta, asa sint de obosita. Am nevoie de mult timp ca sa-mi revin deoarece am dormit destul de putin in ultimele 5 luni.

Astia doi ai mei sint foarte dulci. Dimineata cind se trezesc fac conversatie pe limba lor, iar asta micu’ , Alin, e tare vorbaret, chiuie si gingureste de-ti vine sa-l maninci. Ma uit la el si ma minunez cit de diferit e de Cristi, care era cam mutulica si era mai blegut. Alin e spirt, daca vre-un obiect ajunge in raza minutelor lui in mod sigur il apuca si il trage sa-l bage in gurita.
Partea proatsa e ca atunci cind e treaz vrea numai in brate sau vrea sa ma joc cu el asa ca acum am destul de putin timp liber ziua, chiar si lui Cristi ii dau sa manince tinindu-l pe Alin in brate. Iar Alin nu sta cumintel se tot zbate , vrea sa-i ia lui Cristi lingurita sau il trage de sandaluta.

Alin e tipul de bebe vesel si miscaret. Sper ca de acum incolo o sa-mi fie mai usor cu el. Abia astept sa se ridice si el si sa umble ca sa nu mai stau cu el in brate toata ziua.
Acum sintem la diversificare, ii dau supica de zarzavat si bineinteles ca daca ma vede Cristi cu canita vrea si el dar numai din aceeasi canita. Ce mai e un circ intreg cind maninca Alin. In plus Alin nu prea stie ce sa faca cu limba, cum sa soarba din lingurita si sa inghita, dar va invata. Oricum e bine ca a inceput sa deschida gurita la lingurita, din pacate isi pune si el minuta pe lingurita si va dati seama ce se intimpla in continuare.

Mos Nicolae ia adus lui Cristi un set de catelusi de genul machetelor cu indieni ( daca stiti jocul acela cu indieni si cowboy cu cai de cind eram noi mici).

Hai ca v-am plictisit cu povestile despre noi. Oricum astept cu nerabdare sa ma duc la Cluj ca sa-mi vad parintii si sa ma laud cu Cristi. Alin o sa ramina acasa cu sotul. Sper sa se descurce cu el doua-trei zile cit am sa lipsesc. As sta eu mai mult dar nu pot sa-l las pe Alin, mai ales ca sotu a zis ca el nu stie sa-i faca supa si ca doua zile fara supa n-o fi foc. Din pacate nu cred ca pina atunci o sa manince Alin mai bine asa ca nu o sa putem sa-i dam din borcanele.

Le doresc sanatate copilasilor bolnaviori, sanatate Cornelia, ai grija de buritca. Si eu am fost racita de doua ori in sarcina cu Alin.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Tot eu....caut un club/bar in Bucuresti unde se organizeaza revelion. Nu vreau restaurant, caci n-am chef sa ma imbrac la tol fetiv si sa dansez intre aperitiv si sarmale....daca stiti ceva poate-mi impartasiti si mie

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bibi - noi facem revelionul la www.sapteseri.ro/index.php?page=details&ln=3&city=1&pid=1207" target="_blank">Cesky. Nu am fost niciodata acolo asa ca nu stiu cum e atmosfera. Are si bar si restaurant, la bar costa 50 EUR meniul, este cu bufet suedez (noi aici ne-am luat). L arestaurant cica ar fi vreo 80 EUR. Pot sa iti mai spun pe unde am mai intrebat noi: La Mama Amzei - 65 EUR, la City Grill - 75 EUR cu Gil Dobrica , la Taverna Sarbului - 135 EUR cu taraful lui Bregovic. Eu abia astept sa ma pun la tol festiv ca de 4 ani facem revelionul numai la munte in blugi

Romana, de ce nu ii lasi sotzului tau supa congelata in portii individuale? Eu totdeauna fac mai multa mancare si congelez din ea, astfel nu ii dau prea multe zile la rand acelasi lucru. Noi nu ne plitcisim de povestile tale, dimpotriva doar de asta suntem aici, ca sa povestim . Foarte bine ca te duci la Cluj, sunt convinsa ca o sa iti prinda bine si o sa te mai odihnesti.

Cornelia pupici burticii. Curand ar trebui sa afli si sexul, nu? Stiu ca eu cu DPN la jumatea lui iulie l-am stiut la inceputul lui februarie...

Anamaria si soztul meu e admirator de pastrama, iar eu nu ii suport mirosul, asa ca are interdictie la gatit asa ceva in casa. Numai la munte si la distanta maaaare .

Pufulet s-a confirmat sarcina?

Ioana ce mai faci cu mana?

Iselin cum mai stati cu mancarea?

=============================================================
"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dana: Cesky e restaurantul nostru de suflet. Au mancare f buna . E frumos si la bar. Sper sa va distrati bine.
Romana: gata, ai doi baieti mari. Ce repede trece timpul !
Bibi: noi am facut intr-un an la OLDIES, care este al Mihaelei Tatu. E pe Calea Mosilor Vechi. Oricum ar trebui sa te cam grabesti ca s-au ocupat locurile aproape peste tot.
Si eu as vrea sa ma duc undeva de Revelion, dar ar insemna sa-l duc pe Alex la mama, care sta pe Balcescu si ma gandesc ca o sa fie zgomot foarte mare acolo cu atatea petreceri in aer liber.
Crisa: ce faci? cum te mai simti?
Cornelia, Marox: sanatate multa si aveti grija de voi.
Pufulet: ????????????? nimic, nimic? ai intrat, ne-ai aruncat pastila, si ....?

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

romana - ma bucur mult ca te-ai hotarat sa mergi la cluj cu Cristi, te vei relaxa cu siguranta, si profita de ocazie ca sa recuperezi cu somnul, oricum probabil ca bunicii vor fi mult prea ocupati si pre- ocupati cu Cristi ca sa-ti simta lipsa.
si eu sunt adepta congelarii supei lui bb, eu asa procedam, oricum; mai greu va fi insa pt ca inca nu stie nici alin prea bine sa pape, plus stangacia lui tati... din biberon nu vrea, ca poate asa e mai usor??? dar eu sunt sigura ca nu-i nimic daca nu papa deloc supa chiar si 1 saptamana, mai ales daca pui in balanta benefiiciile pe care ti le va da tie aceasta perioada de schimbare a peisajului...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Pufulet,sarcina usoara si sanatate!

Fetelor,distrati-va la intalneala.
Nu v-am mai scris in ultimyl timp ca nu prea am noutati,scriu doar ca sa spun ca suntem bine.
cea mica este cam rea,nu ma prea asculta si e jale daca nu faci cum vrea ea.Cea mare a luat note bune in teze si sunt multumita de ea.
daca o inytrebi pe Paula "cati ani are " raspunde 2 si arata doua degete.Nu stiu de unde ea invatat...eu ii spuneam sa zica "un an"...nu "do(i) a(n)i".
Cuvintele noi nu prea zice,de la un timp incoace repeta intru-na "(h)opa".

Va pup si aveti grija de voi!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna mamici si pitici.

Nu prea sint in mare verva ca la mine continua ritmul de munca de n-am timp nici sa mor, de-abia astept sa vina sarbatorile, ca m-am saturat pina peste cap. Acum vorba vine de vacanta, ca, teoretic, tre' sa muncim si intre Craciun si Revelion, dar sper sa scap cu o singura zi, in rest sa-mi pot lua concediu.

Mariuca e bine, adica de ieri n-a mai facut febra, luni, cind am fost la analize, a consultat-o si dr. ei si a zis ca a facut un nu stiu ce nazal, dar ca nu e nimic grav. Joi dupa amiaza mergem sa luam rezultatele la analize si pina atunci stam si asteptam. Mi-a dat oricum sa-i dau 10 zile Peritol si Pikovit (de care a mai luat, dar fara folos).

La capitolul aranjat cuburi noi stam tare bine, acum le monteaza pe cele cu cate 3-4 corpuri, deja s-a plictisit sa faca turnulete cu un singur corp. Acum cateva zile, fiind singura in camera si cu usa inchisa, m-am dus la ea sa vad ce face si fata mea aranjase frumusel cuburile pe marginea geamului de la usa, corect aliniate (nu unul ca lumea si altul cu susul in jos), de m-a lasat masca.
In rest, plimbam carutul pliant adus de Mos Nicolae , in care nu vrea cu nici un chip sa puna si papusa, pe care o arunca pe jos, oricit incerc eu sa-i spun ca o doare, hraneste ursuletul cu biberonul si lingurita (numai pe ea nu se hraneste ).

La capitolul vorbit parca s-a cam oprit in loc de ceva timp, mai mult bombane pe limba ei, si nici nu mai vrea sa spuna animalele din carticica, parca numai in ciuda le spune alandala. Mai nou vine si ma ia de mina (daca nu poate ma prinde de pantalon, de orice) si ma trage dupa ea unde vrea sa mearga (bucatarie, baie), sa-i deschid usile. Iubirea ei cea mare e bucataria, unde imi scoate toate cratitele de prin dulapuri si le trinteste pe gresie, de cred ca in curind las si dulapurile astea fara minere, cum am lasat si biblioteca in sufragerie...

Pentru mosul nostru, poate ne mai da Crisa sugestii de ce-ar mai trebui adus - eventual de baut ?

Va pup si ma intorc pentru inca o runda de treaba.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

nici noi nu ne-am gandit inca cu ce sa venim, mai ziceti voi si ma mai gandesc si eu.
oricum de-abia astept.
nici cadou nu i-am luat inca. in afara de cuburile de la casa retro as vrea sa ii iau un telefon mai smecher, de care sa nu se plictiseasca. ati vazut pe undeva? de preferinta mobil.

am tot stat si m-am gandit la discutia de la "la mama" cu jucariile. am stat si mi-am studiat copilul. acum clar e cu cuburile si formele. jucariilor nu le prea acorda atentie nici daca stau eu sa ma joc cu el sau ii explic. carticele, de asemenea. in schimb cu surubelnite si tastaturi si butoane telefoanele noastre si telecomenzile ar sta toata ziua in mana. ne-a zapacit deja telefoanele.
a propos: nu mai stiu cine zicea ca a cumparat un set de scule mai in firea lui (eu i-am luat unul "Ciaina" dar in 2 zile a fost varza)

ROMANA foarte bine ca te duci si tu sa te mai relaxezi la parintii tai, desi va fi foarte obositor si drumul avand in vedere ca stati atat de putin. de ce nu stai mai mult? ia-l si pe alin si stai vreo luna.... ti-ai reincarca bateriile bine de tot.

BIBI noua ne propusesera niste prieteni sa mergem in Stufstock Vama Veche - pe Berzei. Nu stiu ce meniu e si daca vine sa presteze cineva. Era 2 milioane. Insa nu e un bar de tol festiv.

CRISA cum a ramas pe 18 sau 19 (sau poate ai scris si nu am fost eu atenta)?

lui andutzu a inceput sa ii treaca vizibil tusea. cred ca a contribuit si faptul ca nu l-am mai scos deloc afara si nu a mai avut contact direct cu aerul rece si nici baie nu i-am mai facut de cateva zile. il sterg cu servetele. shalacu'!
sper sa ne facem bine pana la mos.

va pup o sa mai intru sa ma hotarasc si eu cu ce vin.

bobi si bb andi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bobi:si eu i-am luat un set de scule lui Alex din Carrefour, cu de toate, f frumos si nu se pot strica. Se joaca mult cu el, dar ne si da cu ciocanul peste genunchi. Si nu are nici cum sa se raneasca cu ele. Nu mai am cutia , asa ca nu stiu cum se numesc.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput