Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenutza spune:
aa..uite aici
http://www.fisher-price.com/uk/world/products/default.asp?section=cou&id=28753
..este o jucarie on-line, la try me va arata cum merge..este super haioasa....Mayei ii place mult..si daca aveti timp uitati-va si pe site www.fisher-price.com
sunt o gramada de lucruri interesante
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
iselin spune:
Noi avem jucarele mai multe de la Fiscer&Price, iar mie personal mi se par foarte bine gandite si alcatuite. Chiar daca sunt mai scumpe. Si aici nu sunt cele mai ieftine.
In Romania mi-a palcut oferta de la Chicco, adr aici nu am vazut marca.
Adyna, nu te-am certat, dar mia-m amintit cat de tare am suferit eu cand eram mica.
Anne are un bebe destul de mare. Daca o intreb daca-l iubeste incepe sa-i pupe manutele si picioarele si capul. E tare haioasa, mai ales ca pe noi nu ne pupa, ne intinde obrazul sa o tzucam noi daca vrem!
Ce bine de voi ca va intalniti!
bychi spune:
Buna mamici,
Pufulet, numai bine si sa ne anunti daca se confirma sarcina!
Pt. Mos
1. Crisa - 1,5 kg prajiturele
2. Bychi - saleuri si alune
3. Andra
4. Carmenutza
5. Gio
6. Magda - eu aduc minipateuri.
7. Cgaby
8. Madic
9. Magdone
10 Bobi
11.Elena
12. Madishor
Cum sa facem sa vina si Bibi, dar si celelalte mamici? Amik, Martta…Romana,…?
Kehleyr, nu cred ca o sa-i strice Stefaniei sa vada mai multi mosi; e drept ca-i mai feeric cu unul singur in Ajun de Craciun. De abia astept sa-I vad pe copii fata-n fata cu mosu. Oaau, face turnulete din 8-10 cuburi! Ce fain, Tibi dupa 2-3 se plictiseste si strica tot.
Mai scriu ca nu ma lasa Tibi sa stau jos.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
bychi spune:
Mai Carmenutza, nu ranuntati la Mosu' nostru. Gasim noi o solutie pt. toti.
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Eu sunt iar in urma cu cititutl. Din ce am mai spicuit:
Felicitari Pufulet! Iti doresc multa sanatate!
Va multumesc pt. aprecierile la adresa Mariutei. Sa stiti ca acum nici nu mai e asa buflei ca acum cateva luni .
Adyna, pupici Selinei! Se mai intampla accidente. Trebuie sa fim mereu f. atenti. Maria stie ca nu are voie sa puna mana pe fier ca arde, la fel si pe cuptor. Cu toate astea, tentatia e mare. Chiar odata i-am spus de un fier de calcat ca arde (nu era in priza) si totusi a pus mana si mi-a zis "ece", adica, ce tot spui tu acolo, ca e rece .
Avem si noi bucatarie Fisher Price. Nu cred c ae ultima varianta 9am primit-o la botez ) dar e foarte frumoasa si utila (Maria isi petrece cam jumatate de ora si in bucataria ei )
Crisa, ce ai patit? Sper ca esti ok.
Noi suntem racite amandoua. Eu am mancat lamaie, miere, portocale, degeaba. Maria tuseste si are un nasuc curgator... I-am dat Stodal si Oscilococcinum. Nu a facut febra si e in mare forma.
In rest, eu ma simt mai bine (vorba vine, ca am un cap cat o banita si nasul intins pe toata fata), dar lucrurile decurg bine cu sarcina. Ieri, in sfarsit, l-am simtit f. bine pe bb. Cred ca o ora s-a tot zbenguit.
Va pup si va mai citesc si eu din urma.
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Magdone spune:
Buna fetele!
Hai ca mi-am mai revenit din euforie, sa speram ca noul nostru presedinte se va tine de treaba si nu o sa fim dezamagiti.
Felicitari, Pufulet si sarcina usoara, daca se confirma!
Gio- Razvan nu prea mananca oua (fierte) decat daca le combin cu altceva care sa le schimbe gustul, dar omleta, vorba cuiva, o "topeste" imediat, oricum incerc sa nu-i dau prea des.
Si Razvan s-a fript o data la aragaz si de atunci stie si face ufff, ufff si pune manuta la gurita, e asa haios... manance mama pe el
Mai fratilor, dar ma dispera cu umblatul in dulap si scoate toate oalele si incepe sa le zdrangane, numai o secunda sa ma uit in alta parte si a si scos o oala si a trantit-o pe jos. Mai si fac astea un zgomot, degeaba incerc eu sa ii dau castroane de plastic, nimic, el are ce are cu alea. Ce-or fi zicand vecinii mei de jos, numai ei stiu ...pana acum nu s-au plans, dar cine stie ...
Mai nou, am incercat si eu, dupa cum zicea Andra sa nu ii mai dau nimic noaptea sa bea, si vad ca pana acum am avut succes, mai maraie el putin, dar pana la urma se linisteste si adoarme la loc.
Hai ca ma pun pe treaba ca pana acum am lenevit.
V-am pupat.
Ps Crisa , esti bine? Mai incerci cu pozele alea, daca ai timp, pliz, vreau si eu sa ma laud
Romana , nu mai zici nimic? si celelalte fete Ioana, Marox...?
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
anamaria spune:
salutare fetelor!!!
si eu cam in urma cu cititul, mai mult printre randuri ca sa recuperez in graba... ca-n we am fost tare ocupati, cu copiii, sambata lu' colegu' i s-a facut pofta de pastrama de oaie (o fi si el gravid, dupa ce facem testul va anunt!!! desi ar insemna ca a ramas cu alta....) in fine, cum n-aveam unde face gratar afara (eu sunt fan declarat : pastrama de oaie Metro pe gratar cu carbuni! ) m-a pacalit in final sa mergem la socrella si l-a facut pe grill. in concluzie, si-a butut joc de pastrama, avea gust si miros de osanza si eu n-am putut manca deloc...
duminica am fost pana la Carrefour militari cu ai mei si cu big brother (bogdan) ca sa ne plimbam, ei aveau cumparaturi de facut si eu gura de cascat. dupaamiaza am fost invitati la niste prieteni, baietelul lor a implinit 5 ani, dar surioara mai mica era racita asa ca tudor a stat acasa... - avem copiii de varste apropiate si la 4,5- 5 ani si la 1,5 ani.
tudor a facut urticarie de la o felie de salam de sibiu pe care-a morfolit-o la ziua lu' socru-meu, de sf nicolae, eu ma speriasem, ca au iesit A multe bube credeam ca-i pojar... acum e mai binisor.
crisa - am vazut ca vii prin pitesti?! poate dai un semn, daca ai timp sa ne vedem... da-mi un mail...
AdynaB - daca vrei ia exemplul meu, eu nu calc deloc! intind bine-bine rufele, apoi le impaturesc frumos, si se calca ele in dulap! aaaa, sotu nu poarta camasi, asa ca raman doar 1-2 bluze ale mele sau vreo fusta, da' si eu rar ma imbrac astfel...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
cgaby spune:
in sfarsit m-am mutat si am net acasa!!!!
de adus nu stiu ce sa aduc, dar promit ca azi ma gandesc si va anunt!!!
revin mai tarziu!!!
pupici!
gaby si stefan
anamaria spune:
am uitat sa va zic... daca vreti si aveti timp, am pus si eu cateva pozici mai noi, de luna trecuta, sa le vedeti...
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
bibi spune:
Scuze, dar din lipsa de timp, trec direct la subiect
In legatura cu pomul, multzam ca va ganditi si la prezenta noastra, dar asa cum am spus pe 18 decembrie de la ora 17.30 avem serbarea de pom la Barou si pe David deja l-am inscris. Mi se pare cam greu sa schimbati data pentru cateva dintre noi, mai ales avand in veder locatia care e pusa la dispozitie prin bunavointa nasilor? Crisei. In masura in care va intindeti la vorba o sa incercam sa ajungem si in Grozavesti.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran