Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Bibi: pai pe 19 s-a si stabilit intalinrea cu MOSU.
Acum ca s-a marit lista cred ca ar trebui Crisa sa ne spuna mai multe. Ai vorbit cu varul tau?

Ei, multzumite de rezultatele alegerilor?

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Eu desteapta ca o floricica eram convinsa ca ne intalnim pe 26 decembrie cu Mosu'. Please dati-mi si mie detalii unde, cand si cu ce ca nu am timp sa sap prin arhiva (un link ajunge).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Raspund in graba ca nu ma simt prea bine:

Am vorbit cu finu si avem liber la discoteca sambata 18 decembrie de la 17:30.
Discoteca se cheama Azteca si este in Grozavesti in spatele caminelor de 10 etaje. Se intra cu masina din Splaiul Independentei, cum veniti de la Cotroceni faceti stanga dupa fosta cantina studenteasca, ceva mai inainte de intrarea la Carefoure, inainte de a incepe caminele studentesti. Io cunosc bine zona ca acolo am sudentit (Doamne, ce vremuri frumoase!!!).

Referitor la ce sa aducem, fiecare poate sa propuna cate ceva, uite :

1. Crisa - 1,5 kg prajiturele
2. Bychi
3. Andra
4. Carmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Cgaby
8. Madic
9. Magdone
10 Bobi
11.Elena
12. Madishor

Costum de Mos are Petru si daca cumva nu e in zona (luna asta are multe evenimente) vom gasi noi un tatic sa faca pe Mosul.

Imi pare tare rau ca nu va pot citi acum dar revin in forta!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

NU am timp sa scriu mai mult dar vreau sa va spun cat de mult ma bucur ...
A castigat Basescu! Doamne s-a vazut ca ziua de ieri a sf. Spiridon factor de minuni a fost un adevarat cadou de Craciun!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
felicitari Basescule....am vazut si eu la stiri pe nemtii azi dimineata!...eu una is " habarnista" in domeniul asta
Bychi multumim frumos! La noi e mai grav putin cu arsura,se face crusta acum si ea tot da cu degetul...offf,abea astept sa-i treaca.

kehleyrDe azi innainte am sa evit si eu accidentele astea,is oribile! In legatura cu crizele astea,mai cunosc si eu o rasfatata
asa face cind e la buni...De Craciun eu nu gatesc sint musafira la soacramea...ca de obicei,sint fara stres

Iselinmerit toata cearta si sa sti ca acum m-am invatzat minte,o sa calc seara dupa ce adoarme,cu toate ca tentatia de a veni la calculator e mare si nu stiu daca o sa calc la ora aia
Da in legatura cu dvd-ul,aia 4 colorati sint,ea e super incintata de ei ,eu sint satula de ei.Da,e fain Mosu numai ca ea s-a cam plictisit de el,si am zis ,gata nu mai jucarii,are o gramada si nu se joaca!

Va pupacesc si mai vb.

Adyna si Selina bambina

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici!!!!!!!!!!
Habar n-a mce sa aduc..ma mai gandesc, dar de venit, sper din toata inima sa venim!!!
Referitor la discutie, eu feresc copilul de alti copii bolnavi, pt ca am vazut cat trage un copil la varsta asta cu un pui de viroza, si nu vreau sa mi-o fac cu mana "mea". Daca se intampla , se intampla, dar nu o las langa copii mucosi, cu febra, care tusesc, si nici pe ea cand e racita nu o las in p[rezenta altor copii.
Eu mai calc pe langa Taisia, dar numai cand vede fierul se da un metru in spate si face : uffffff!!!! ca stie ca frige, a simtit pe pieleaei

Voi le-ati dat omleta la copii?
Are cineva bucataria de la Chicco????
De la Amazon trimit jucarii in ro?Dana, imi poti da un link pe Pm cu lego??Ca si eu sunt fan, Taisia are deja un pestisor cu 6 piese din Carrefour - baby puzzle - care e bun pt varsta asta.
pupici,
gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Gio,eu ai dau omleta Selinei de la un an si-o luna ,o "topeste"imediat.La asta ma gindeam si eu cind am intrebat in legatura cu febra....si eu trag cu ea cind e bolnava si are febra si de aceea evitam si noi copii cu febra sau bolnaviori.
Ea are bucataria de la Matel(fischer price) e super faina!
Din ce material sint Baby puzzle??

Adyna si Selina bambina

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

1. Crisa - 1,5 kg prajiturele
2. Bychi
3. Andra
4. Carmenutza
5. Gio
6. Magda - eu aduc minipateuri.
7. Cgaby
8. Madic
9. Magdone
10 Bobi
11.Elena
12. Madishor

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by AdynaB
[Ea are bucataria de la Matel(fischer price) e super faina!
Din ce material sint Baby puzzle??

Adyna si Selina bambina

Sarbatori Fericite

Stiu bucataria de la Fiscer&Price, e tare frumoasa, doar ca nu e la oferta si e putin mai scumpa.
Baby Puzzle sunt de plastic, ca o tavita care are un peste in mijloc, care are cap, ochi, aripi, burta si coada, frumos colorate, si toate formeaza imaginea. Au un varf in mijlocul piesei si sunt usor de apucat.
..tot nu stiu ce sa aduc la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Iselin, multumim frumos pentru aprecieri.Maya are f multe semnificatii, de ex.iluzia vietii la Indieni....a fost si doica faraonului Tutankamon...dar noi nu l-am ales neaparat pentru semnificatii..si pentru ca ne-a placut.
Bychi, da..am facut ceva poze cu minunile blonde...da' tati lu' Luca este responsabil cu asta.

I-am mai cumparat carti azi...unele tri-dimensionale de la Ed.Crisan..Povestea celor trei purcelusi si Scufita Rosie...cat mai tanjeam eu dupa genul asta de carte cand eram mica.. i-am mai luat inca una super draguta de la RAO..in forma de glob de Craciun..si inca una in genul celor cu animale care se strange, asta este cu poeziile copilariei..se numeste Catelus cu parul cret.

Noi nu cred ca ajungem la mos...nu putem nici vineri, nici sambata..suntem plecati din Bucuresti...poate doar daca o facem duminica sau joi.....

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput