Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
cgaby spune:
hop si noi!!!
abia astept sa ne vedem la mos!!!!
i-am luat o trusa de scule!!!!!!!!
sunt tare curioasa cum o sa reactioneze! ca se joaca cu trusa lui tati!!!
am mai pus si noi niste poze!!!
http://community.webshots.com/user/cgaby100
va pupam
gaby si stef
au voie si taticii??? la petrecere!!!
AdynaB spune:
Saliu fetele,
am lipsit iar nemotivat,sorry,dar v-am citit pe toate.
Noi sintem bine,Selina maninca bine,face prostii cu duiumul(am ars-o cu fierul de calcat pt. ca a fost mai rapida ca mine si si-a bagat mina...si 2 degetele sint arse,off,acum arata mai bine)
Scrie cu un creion intr-un caiet toata ziua....si din cind in cind se mai uita la televizor(teletabis....eu una is super satula,nu mai pot sa-i vad,in schimb ea e topita dupa ei)
Hai sa va spun si voua (eu is super fericita!!)...Nu stiu daca v-am povestit ,dar fimea dormea cu noi in pat de la 8 luni,e de 2 seri m-am suparat si am zis ca trebuie sa fac ceva altfel nu ajung nicaieri.
Asa ca alaltaieri seara am pus-o in patut(deja dadea sa plinga) eu m-am pus pe jos linga ea pe o perina i-am zis "trebuie sa faci nani aici,mama e cu tine" si am stins becul.A scos o minutza printre gratii si m-a prins de git,mi-a luat mina la ea in patut si a strins-o(mi-se rupea sufletul)si a adormit!! Nu-mi venea sa cred,fara comentarii ,fara urlete...la amiaza la fel dormim,suzeta,apa si nani!
A venit si Mos Nicolaeaici si aici
si Mos Craciun inca nu stim ce aduce...vedem noi!
E super faina ideea ce a-ti avut-o cu mosul..distractie faina!!
Va pupam si sanatate la copilasii bolnaviori!!
PS. Voi ai feriti pe copilasii vostri de alti copii care au febra??
Adyna si Selina bambina
Sarbatori Fericite
bychi spune:
Buna mamici,
Ne-am reintregit si noi; suntem mult mai relaxati si e muuuuuult mai bine.
Am avut timp sa vizionez poze cu Maria, cu Emma, cu Stef si cu Selina. Foaaaarte frumoase!
Asa deci, Maya cu Luca!! Bine, bine dar niste poze sa ne delectam si noi?
Elena, e un scump Mihaita, de abia astept sa-l vad si mai ales sa-l aud vorbind. Mi-l si imaginez. Imi place la nebunie sa aud mogaldetele cum stalcesc cuvintele.
AdynaB si eu l-am ars pe Tibi cu fierul din greseala, dar era mult mai mic, cam 7 luni, era in mergator si tare curios. Nu a fost grav, s-a speriat si acum sta departe de mine cand ma vede cu fierul de calcat.
Hai ca astept stirile de la 21 cu exit poll-urile.
Pupici cu drag
Bychi si Tiberiu (28 iulie 2003)
iselin spune:
Carmen, ai o mandrete de fata. Super photos, super oameni si omuleti. Sa-ti traiasca. De unde vine MAYA? Cum ai incaput in patutul copilului?
iselin spune:
Adyna&Selina: Dar de ce s-a ars mititica? Iti dai seama ce tare o doare? Ei nu au pielea asa groasa ca noi. Eu nu am calcat niciodata in prezenta copilului. Seara, dupa ce adoarme ea nu poti? Si eu m-am ars cu fierul cand eram tare mica si am semn pe mana si in ziua de astazi.
Desenele de care vorbesti sunt cumva Teletubbies? Cu patru omuleti colorati? Caci si bebita mea e topita dupa ele. Tipa de fericire cand ii pud DVD-ul respectiv. I-au placut de la 1 an. A vazut si altele, adr de astea s-a atasat.
Eu nu am ferit copilul de alti copii, chiar daca acestia erau bolnavi. Dar nu am avut in preajma noastra pe cineva cu hepatita, de ex. Dar febra nu se ia, doar daca e viral si atunci e altceva ce se manifesta cu febra.
Frumos MOSU'. Ii place carutul cu bebe?
madishor spune:
Ne inscriem si noi pe lista:
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Carmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Cgaby
8. Madic
9. Magdone
10 Bobi
11.Elena
12. Madishor
pupici,
madishor laconicul
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Eu revin dupa un w/end in forta... A fost frumos vineri la balet, dar vorbind foarte sincer, ma asteptam la si mai si. Au fost pe alocuri nesincronizari, plus niste greseli de organizare ca lasau cortina la o parte cand schimbau decorurile si altele asemenea. Dar per total a meritat.
Sambata am fost la cumparaturi de Craciun, dar nu am reusit sa ii iau nimic lui Stefi. Eu as fi gasit o mie de jucarii, dar taica-su e ingrozitor de pretentios si nu i se parea nimic suficient de bun pentru fata lui. Asa ca se duce el azi sa ii cumpere pe gustul lui . A, pardon, i-am luat saniuta, cred ca exact cum zicea si Maria, de la Metro, de plastic, Chicco, e ca o cadita pe sine si are si centuri. Sper sa ii placa. Iar eu acum ii caut jucarii pe amazon.com ca vine un amic din SUA de Craciun si cred ca o sa il incarc cu jucarii . Ce gasesti in plus la ei si nu este la noi sunt puzzle-uri, chiar si pentru copii asa mici, numai cu cate 6-8 piese pe care trebuie sa le pui la locul lor. Eu sunt moarta dupa puzzle-uri si vreau sa ii bag si lui fi-mea microbul, ca altfel ce fac eu cu alea de 5000 de piese din colectie?
Pufulet felicitari daca se confirma vestea!!!!
Adyna saracuta Selina, mie mi-e asa frica de accidente din astea... eu calc numai cu usa inchisa, nici la bucatarie nu o las cand e aprins cuptorul. Foarte frumoase pozele, v-am admirat .
Amik ma bucur ca ai revenit entuziasta ca de obicei .
Carmenutza, Andra, poate va incuscriti . Ia sa vad care e mai soacra dintre voi??
Iselin, cam putina mancare. Medicul ce zice? Multa sanatate in continuare.
Noi nu ne inscriem la Mos ca nu cred ca suntem in Bucuresti in w/end, si oricum vrem sa facem un mos si cu grupul nostru de prieteni, si cred ca s-ar zapaci fata cu atatia oameni in rosu . Oricum ideea este foarte frumoasa si sunt convinsa ca vor intelege cate ceva copiii, sau macar se vor bucura ca sunt toti impreuna. Sa va distrati bine.
Stefi este foarte rasfatata. Am lasat-o sambata si duminica la socrii care bineinteles ca i-au cautat in coarne si aseara nu se mai intelegea nimeni cu ea. Deja face crize, se tranteste pe jos daca nu ii convine ceva . Dar nu cedam.
A facut si ea ceva progrese la vorbit, acum zice si "e-di" = Lady, catelul socrilor, "na-na" = banana, "pucu" = papucu, "capcu/pacpu" = capacu. Si a inceput sa bage cele 6 cuburi de la masuta din prima in gaurile corespondente . Iar cu constructia de lego, e fascinata, avem si niste cuburi misto care nu cad chiar daca sunt un pic inclinate, asa ca face turn si de cate 8-10 cuburi. Recunoaste deja toate partile fetei, inclusiv sprancenele, obrajii, etc. Si mai ii plac foarte mult piesele de puzzle de polistiren cu cifre, mari, de podea, le insiram impreuna si numaram si e fascinata.
Si din ciclul gelozie canina. Socrii mei au o cockerita, Lady, are vreo 10 ani (e mama catzelului meu). Ea de felul ei foarte pasnica, dar pe Stefania este ingrozitor de geloasa. Cum se duce in vizita, Lady se ascunde in cada sau in sifonier si nu mai iese. Dar sambata a decis sa se razbune si a facut kk pe covor exact in fata televizorului, unde nu aveai cum sa il ratezi. Plus pipi in lift . Asta ca sa arate cine e stapanul in casa .
Abia astept sarbatorile, nu mai am rabdare. Mai am de luat cate ceva, bradul in principal , plus ca imi invit parintii si pe socrii la noi de Craciun, si trebuie sa concep un meniu bun de impresionat . Dar e asa placuta perioada asta de pregatiri...
=============================================================
"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan
Sarbatori fericite!
bibi spune:
Dragele mele, o mica precizare..nu sunt trista-n prispa, sunt doar surmenata. Multzam pentru gandurile bune!
Noi pe 18 nu putem veni la mos pentru ca avem servarea de brad la Barou. Pe 19 e ok.
Romana, multzumesc in numele lui David pentru votul tau si al sotului. Am convingerea ca si Cristi si Alin vor face acelasi lucru peste ani!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Magdone spune:
URAAAAAAAAA!!!!! Am invins! Parca mi-e si frica sa ma bucur.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze