Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
elena_ltd spune:
Doinna, la multi ani! Cu intarziere. Sa fii fericita si sa-ti traiasca baiatul!
Crisa, sa stapanesti sanatoasa masina!
Despre Mos inca n-am apucat sa vb cu Alex. Data viitoare cand scriu, sper sa ne inscriem in lista si noi.
Iselin, multa sanatate! Enterocolita e virala de regula, de fapt ai zis ca a luat-o de la altii. Nu prea cedeaza in lipsa medicatiei, decat foarte rar. Deja 3 zile sunt cam multicele, nu? Sper sa fie bine si ma gandesc la voi ca am trecut si noi prin asta. E tare nasol.
Madi, pana la urma ce face Mariuta? Pupici multi si sanatate!
Ama, sa fie intr-un ceas bun! Uite cum se ingroasa randurile gravidutelor!
Cornelia, ma, ce fata, ma, ce fata! Sa-ti traiasca tzontzonica mica! E dulce de nu se poate! Si pozele excelente. Posturile in care ati prins-o pe Mariuca sunt dementiale. O pup de nu se poate pe obrajorii aia grasi.
Tre sa o intind ca mor de somn. Revin io in we.
Claudya spune:
Crisa,sa stapanesti snatoasa masinutza si sa faci cu ea cele mai frumoase calatorii!!!Deocamdata drum bun la Pitesti !Sa te intorci cu bine!
Cornelia,tare frumoase pozele!!!Io vreau o poza si cu bebica si cu burtica impreuna.Ori nu m-am uitat la toate?
Madic,rabdare multa!Stiu cum e!Am trecut prin exact aceleasi simptome cu Emma.E greu sa "stai linistit" cand e copilul tau si mai e si prima data.Insa mie medicul,dupa cu control amanuntzit ,mi-a spus ca nu are vreo infectie si ca e doar un virus.Ca va dura vreo 3-4 zile si in ultima faza ii va iesi pe piele o eruptie.Asa a si fost.Mai rau a fost intr-o singura zi,ca a fost molesita si parca nu putea sa "spuna" si sa faca nimic,insa si-a revenit repede.Ma bucur ca nu a sarit nenea doctoru' repede cu antibiotice.
Sper ca si la voi sa nu fie nimic mai grav!Sanatate multa!
Iselin,sanatate puiutzei!
Doinna,la multi,multi ani de ziua ta!Chiar daca cu intarziere.Sa ai parte de tot ce-ti doresti !In primul rand trebuie sa fii tare fericita ca ai putut lasa bebele cu cineva si sa imparti cateva clipe numai cu sotul.Eu nu am ocazia asta ,chiar daca a fost si ziua mea si ziua noastra si io mai stiu care zile.Pentru mine asta ar fi intr-adevar un maaare cadou.Sa stea si Emma cu altcineva numai o zi.
Gio,am admirat si ghetutzele voastre pline, de Mos Nicolae!Nu mai pot de incantare cand ma uit la copilasi fericiti de "descoperirile" lor!!!Io acum imi dau seama ca nu i-am facut poze ,ci doar am filmat-o
Andra,eu as vrea ceva subiecte "de pe vremea aia buna",cu burticile,caci ,cum am avut calculatorul defect,a trebuit sa schimbam hardul si deci nu mai am nimic.Noroc ca cineva a fost destul de capabil sa-mi scoata pozele cu Emma de acolo.Deci ,ce trebuie sa fac?Sa-ti dau adresa de mail sau cum e mai bine sa mi le trimiti?
Pufulet,asteptam vestea cea mare in varianta oficiala,cu toate de cele mai multe ori testul arata si adevarul.Sa fie intr-un ceas bun,felicitari!!!
Bibi,si de la mine!
Sa aveti un weekend placut!!!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
iselin spune:
Sper sa fim mai bine.
A mancat astazi dupa amiaza o jumatate de biscuit. Tot e ceva? Dar de luni pana astazi doar jumatate de biscuit? sunt 5 zile.
Si parintilor nostri le-o fi fost greu cu noi?
Pufulet, intr-un ceas bun!
Crisa, bravo pentru auto!
Si apropo de cadouri pentru Craciun: am vazut astazi un tren electric super. Mia- placut atre mult. Facea si UUUUUU, se auzeau rotile in tandem, design super. Mi-ar place si mie cadoul acesta. Si am vazut niste cercei superbi pentru ...mine!!!!As putea sa-mi iau singura cadoul!
bobi spune:
buna fetelor,
am prins calculatorul liber.
ptr mos venim si noi caci doar am participat la lansarea ideii, nu?
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Ccarmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Ccgaby
8. Madic
9. Magdone
10.Bobi si andi, ptr tati nu bag mana in foc (el zice ca sunt prea mici si nu inteleg acum...)
intalnirea a fost super, mai vreau.
ELENA ziceai ceva de link-uri la mp3-uri la cutiutele muzicale 1-4?
lui andi i-a revenit iar tusea, rau. ma duc cu el luni la dr, sa vad ce imi mai zice. nici macar nu mai pot sa il scot afara, cum da un pic de aer mai rece, incepe sa tuseasca urat. si in somn tuseste destul de rau.
si tocmai cand a inceput sa mearga de manita. am mers de 3 ori cu el pana acum afara sa facem diverse cumparaturi pe aproape, si numai de manita a mers. a mai cracnit el dar a inceput sa inteleaga. ce bine!!! ma rupea de spate (acum imi pune sosetele in picioare).
Cadou cred ca ii iau cuburile de la Casa Retro care sunt super. Am fost acolo, foarte fain, i-am luat animalele de baie si o tablie de lemn cu insecte pe care trebuie sa le potriveasca la locul lor (andra, tu povesteai ca i-ai luat lui luca).
azi la masa de pranz se juca cu ceva si din greseala mi-a dat peste mana si am rasturnat tot castronelul pe mocheta , la care fi-miu dojenitor zice:"aliolio!!!" adicatelea aoleu. nu mai puteam de ras si vroiam sa ma abtin sa par serioasa in fata lui. a fost atat de haios! mai zice fofofo ("of-of-of") si vavava ("vai-vai-vai"). e terminator de inimi ca sa zic asa.
data (gata - n.trad.)intra tura a doua. mai vin sa va mai zic.
p.s. de abia astept zapada. voi aveti saniute? vreau si eu sa iau.
va pup cu drag,
bobi si bb andi
carmenutza spune:
He, he, he..dragele mosului ia sa va spun eu o poveste. Se facea ca ieri seara am avut musafiri..Andra, Luca si Dani..si desi la inceput Maya s-a aratat destul de recalcitranta cu Luca si deloc dispusa sa-si imparta jucariile, la sfarsit se jucau super frumos, uimitor chiar pentru ambele perechi de parinti prezenti.Luca este un super golan..frumos foc...I-a amuzat foarte tare o improvizatie de teatru de papusi pe care le-a facut-o Razvan..Luca ii dadea Mayei sa bea apica din canita....s-au tavalit in patul Mayei de nu se poate, era fie-mea ca un peste in apa, la un moment dat chiar a cazut in cap..si nu a zis nici pas..dupa care s-au culcat unul langa altul in patut..si se imbratisau...demential.
Mi-a placut taaaare mult...
Doina , La multi ani!
Bychi, era gluma anuntul, evident..dar eu mi-as dori sa fie adevarat.Liviu este acasa?
Iselin, sanatate multa puiutei...Chiar nu vrea sa manance nimic?? Banuiesc ca ai incercat cu de toate..
Cornelia, am vazut pozele Mariutei...super misto.mi-au placut mult ipostazele..Mariuta este o adevarata domnisorica..
Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya
elena_ltd spune:
Bobi, am zis de cutiuta in partea ce tocmai s-a incheiat. Nu e vorba de linkuri, e vorba doar de adresa mea de briefcase in care am pus deocamdata cutiuta 4. Ca sa poti incarca, tre sa-mi trimiti un id de yahoo. Pana acuma, vad ca a mers asa. Mi-as dori sa am timp sa fac o pagina cu toate cutiutele macar, dar nu ma prea pricep si nici nu prea am zilele astea timp sa le pigulesc. Deocamdata, le pun pe rand in briefcase. Cam asta este.
Sanatate lui Andi! Asadar ai reusit sa ajungi la casa retro, ce bine. Saptamana ce vine ma duc si io neaparat. Pupici.
Fetelor, multi copilasi bolnaviori, aoleu, ce se intampla??
Carmenutza, daca Maya a reusit sa-l cucereasca pe golan in asa hal, asta e lucru mare. Astia doi au viitor la cum se comporta. Dementiali! Pupicei multi proaspatului cuplu!
Ne inscriem si noi pe lista pentru Mos.
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Carmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Cgaby
8. Madic
9. Magdone
10 Bobi
11.Elena
Va anunt oficial ca iubirea mea de copil cuminte nu mai e cuminte si cooperant. Si in plus e super rasfatat si extrem de incapatanat.
A intrat intr-o pasa repetitiva. Repeta de cate 2-3 ori acelasi cuvant succesiv. Intreaba "Oana, oana?", "Tati, tati, tati?", "ate, ate" (lapte) etc.
A inceput sa bolboroseasca si alte sunete fara semnificatie, sau in tot cazul fara semnificatie pt noi, nu stiu daca si pt el. Vorbeste singur, canta, lalaie.
Repeta cam tot ce aude in jur. Ii ziceam azi
- Ia vino tu la mama, puiule!
si Miki incepe
- Puiu? Puiu? Une e, une e?
Am plusat.
- Hai pitic!
- Piticu, piticu, piticu.
Il iubesc, ma!
Va pup pe toti,
carmenutza spune:
Elena, adorabil Micaita ca de obicei....puiul si piticul unde erau??
Si cum tot am un of cu alegerile astea..sa va mai dau un sfat..Daca vrei sa votati cu Nastase si vreti din toata inima sa iasa invingator, pune-ti cat mai multe stampile in dreptul numelui lui.
Carmen si bb Maya Alexia
iselin spune:
Frumos povestesti, Elena.
Si noi incepem sa avem astfel de faze.
Ma gandesc ce mult pierdeam fara iubirica mea!
iselin spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Si cum tot am un of cu alegerile astea..sa va mai dau un sfat..Daca vrei sa votati cu Nastase si vreti din toata inima sa iasa invingator, pune-ti cat mai multe stampile in dreptul numelui lui.
Carmen si bb Maya Alexia
Da, da, bune sfaturi!
Am incercat sa vad posele si n-am putut. Oare de ce?
Poate sunt eu prea obosita la ora aceasta.
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by iselinquote:
Originally posted by carmenutza
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Da, da, bune sfaturi!
Am incercat sa vad pozele si n-am putut. Oare de ce?
Poate sunt eu prea obosita la ora aceasta.
acum sper sa poti...
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya