Copilasi de iunie-iulie 2003 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
Magdone spune:
Meeeeyyy, da' ce frumos mai povestiti voi. Data aviatoare musai sa stau si eu mai mult.
Ma inscriu si eu pe lista, da' cine face pe mosu'?
1. Crisa
2. Bychi
3. Andra
4. Ccarmenutza
5. Gio
6. Magda
7. Ccgaby
8. Madic
9. Magdone
Bychi,Iselin- multa sanatate.
Gio, care va sa zica asa cu ghetutele, sa nu ma mai stresez, ma pui pe ganduri, cred ca o sa mergem si noi la un control la dr. Jianu, macar sa-mi iasa ideea asta fixa din cap ca are copchilul ceva la picior.
Crisa sa stapanesti masina sanatoasa si drum bun.
Cornelia- ce repede a mai trecut timpul...deja da din picioruse... ma apuca nostalgia cand imi aduc si eu aminte cum era. Multa sanatate.
Ioana, ce se intampla, nu mai zici nimic, ai scos ghipsul?
V-am pupat, weekend placut si sa va duceti la vot duminica, nu luni
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
Cornelia spune:
Fetelor, va pup!
Weekend placut!
Am reusit si eu in sfarsit sa pun cateva poze noi cu Maria. Am sarit peste cele de la mot si de asta vara, direct la cele mai recente. Ca nu mai stiati cum aratam . Sunt in al doilea album.
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Crisa drum bun cu masinutza cea noua.
Cornelia sunt delicioase pozele . Pot sa spun ca Mariuta seamana cu tine foarte tare? Cel putin la ochi, sunteti leite . Ce stoica sta Mira la tras de urechi . Si mi-a placut cum va da ea trezirea .
Madic multa sanatate. La mine Oscilo a functionat (nici eu nu stiu exact care este diferenta intre gripa si raceala), eu ii dau preventiv o data pe saptamana si pana acum e singura din familie care nu a racit...
Iselin dar cum a rezistat 3 zile fara nimic de mancare? Aveti grija ce faceti in continuare. Tare urat microbul...
Bibi nu prea pricep eu ce e cu nostalgia ta, ca vorbesti cam in versuri , dar bine ca mai dai un semn sa stim ca mai traiesti.
Gio bravo ca v-ati linistit. Doctorii au obiceiul asta enervant sa nu fie de acord intre ei .
Amik tu ai tacut complet? Ce mai faceti?
Fata mea incearca si ea sa mai spuna cate un cuvant, acum e la "capcu" sau "pacpu" care este capacul . Sper sa isi dea drumul cat de curand, deja devine frustrant.
Diseara mergem la baletul operei din Viena, abia astept, sper sa fie frumos. Iar maine ma duc dupa cadouri de Craciun pentru fi-mea... Nu stiu ce o sa iau, dar gasesc eu ceva.
W/end placut si mergeti la vot... duminica
=============================================================
"Ori traiesc sa fac parale, ori fac parale ca sa pot sa mai traiesc?" - Pavel Stratan
Sarbatori fericite!
amik spune:
"Amik tu ai tacut complet? Ce mai faceti?"
draga Dana,aici suntem si noi!doar ca mai tacute...
nu ca ar fi ceva rau cu noi.suntem foarte bine!
alexandra mananca nemaipomenit.v-am mai spus asta,dar eu tot ma minunez.doarme bine,o data pe zi,2-2 1/2 ore.iesim afara din pacate cam putin.ma straduiesc sa o invat sa mearga pe jos singurica si facem mare circ pe strada.parca o mananca asfaltul!am cauatat-o la picioruse,sa vad daca are semne de suferinta,de la ghetute sau ce stiu eu?in fine,cert e ca am o fetita puturosica.
dar este atat de scumpa incat ii iert tot.vorbeste foarte mult,repeta tot dupa noi,dar asa de tare poceste unele cuvinte de ii iese cu totul si cu totul diferit!
de doua zile are un drag de razvaaaan!si el nu prea are chef si rabdare ca,saracul,de trei nopti nu mai doarme...caci lucreaza,nu din alte motive!
crisa,bine ai venit,nu am apucat sa iti zic,si felicitari pentru masinuta!ah,de-abia astept si eu masinuta mea sa imi iau fata si mamele si sa le duc la plimbare cu ne place noua,fara sa mai depindem de barbati!
eu am inceput sa fac lista pentru Mos!hihihi!sunt asa de fericita!razvan e si mai incantat ca nu il mai pun sa isi storceasca creierii!shpaga mea!
mi s-a trezit copila.m-am si speriat cand am vazut-o langa mine!e asa de scumpa dupa somn!
weekend placut!
pupici la mamici si bebici si burtici!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
alexandrueduard spune:
Ce bine de voi ca stiti ce sa cumparati de Craciu. Eu habar nu am. Doar lui Alex stiu ca-i cumpar un trenulet electric. In rest......Parca vad ca intru in criza de timp iar.
Sanatate copilasilor bolnaviori. Asta e. E vremea virozelor.
Alex e mai bine; doar tusea il mai sacaie din cand in cand.
Amik: imi place starea ta de buna-dispozitie. Asa si trebuie sa fim de sarbatori, mai ales ca s-a anuntat zapada muuuuulta.
Crisa: drum bun si sa ne auzim cu bine. Poate pui si pozele luni.
Cornelia: frumusica foc Mariuta ta ! Mi-a placut faza cu copanelul de pui. Ei nu i-am dat lui Alex in manuta. Mi-e frica sa nu se inece cu vreun zgarci.
Gio: deci acum nu-i mai faci nici gimnastica? O sa se refaca de la sine?
Iselin: sanatate multa micutei tale. Ce ghinion pe ea! E nasoala enterocolita. Dar de la ce a facut-o? Ii dai antibiotic?
Dana: ce frumos sa poti iesi oricand! Mi-ar placea sa am pe cineva cu care sa-l las pe Alex din cand in cand. Va doresc sa aveti o seara cat mai placuta!
Bychi: ceva noutati? A iesit Liviu din spital?
Madic: si la Alex a debutat raceala cu temperatura facuta seara. Mai mare de 39. Eu i-am dar Eferalgan si Stodal; am mai avut si Nevralgin picaturi pt febra (f bune) si Sumetrolim . Am cumparat si eu Oscilo si o sa-i dau cate o doza/saptamna.
Acum va las cu bine si sa va duceti la vot neaparat.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Magdone spune:
Cornelia- am vazut si eu pozele, e mortala Mariuta, mai ales in poza aia cand "citeste". Si Razvan sta la fel de serios cand se uita pe carticele.. Ce haiosi sunt astia mici..
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
iselin spune:
A luat-o de la alt copil infectat. Nu ia antibiotic. Doar o solutie pentru hidratare, dar a devenit cam agitata, asa ca nu o mai dau nici pe asta. De fapt toata noaptea trecuta a plans si ma intreb daca nu cumva o doare stomacul. Daca mai plange ma duc la urgenta cu ea.
alexandrueduard spune:
Iselin: eu am avut enterocolita si nu stiam ca se ia. E o stare de rau general si probabil din cauza asta plange. Si mai e si o greata permanenta. Si dupa ce trece starea asta de rau te doare tot corpul. Mie mi-au dat un antibiotic atunci. Chiar si dupa ce trece starea critica sa nu te sperii daca nu o sa vrea sa manance. DA-I MANCARURI USOARE SI CARE SA NU-I FACA GREATA.
Pentru scaune prea moi nu ti-au dat nimic?
Sanatate multa micutei!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
pufulet spune:
S-ar putea sa fiu insarcinata.Mi-a iesit pozitiv testul dar inca nu am fost la medic pt confirmare.
Ama si bb Mara
gio spune:
Pufulet, daca esti insarcinata, felicitari!!!
Magda, nu, nu mai facem masaj!
Crisa, sa stapanesti sanatoasa masina!
Iselin, multa sanatate micutei, banuiesc ca este o enteroviroza..offf..vreo 2-3 zile se va simti mai rau, dar trece mai repede decat o enterocolita de natura bacteriana..
Cornelia, frumoase poze ati mai facut!!!
Pupici