subiecte inchise

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Multumesc pentru lamuriri. Parerea mea este ca ar trebui sa fie ceva mai clar si mai accesibil. E adevarat ca fetele astea zambitoare fac atmosfera, dar in exces devin obositoare, paginile se incarca greu iar mie imi fug ochii printre atatea capatani de toate culorile. Poate si din cauza asta subiectele se inchid dupa 10 pagini, mie nu mi se pare mult cantitativ. In alta ordine de idei, vin aici sa ma relaxez, poate am un sfert de ora la servici cand vreau sa-mi schimb ideile si nu am nici timpul nici rabdarea necesare sa dezleg misterul topicului disparut sau sa ma familiarizez cu capatanile vesele care personal nu prea ma gadila. Vin aici sa citesc mesaje, nu sa caut in biblioteca de mutrisoare pana dau peste fatzaul cel mai cel. Si chiar daca o fac acasa linistita in general prefer un acces simplu fara bataie de cap, ca de-asta avem parte cu totii la servici !
PS nu stiu unde a vazut madam vrajitoarea pisici care se ratoie ? ! ?… eu pot in caz de nevoie sa scot gherutele ! ! !

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

Multumesc pentru lamuriri. Parerea mea este ca ar trebui sa fie ceva mai clar si mai accesibil. E adevarat ca fetele astea zambitoare fac atmosfera, dar in exces devin obositoare, paginile se incarca greu iar mie imi fug ochii printre atatea capatani de toate culorile. Poate si din cauza asta subiectele se inchid dupa 10 pagini, mie nu mi se pare mult cantitativ. In alta ordine de idei, vin aici sa ma relaxez, poate am un sfert de ora la servici cand vreau sa-mi schimb ideile si nu am nici timpul nici rabdarea necesare sa dezleg misterul topicului disparut sau sa ma familiarizez cu capatanile vesele care personal nu prea ma gadila. Vin aici sa citesc mesaje, nu sa caut in biblioteca de mutrisoare pana dau peste fatzaul cel mai cel. Si chiar daca o fac acasa linistita in general prefer un acces simplu fara bataie de cap, ca de-asta avem parte cu totii la servici !

PS nu stiu unde a vazut madam vrajitoarea pisici care se ratoie ? ! ?… eu pot in caz de nevoie sa scot gherutele ! ! !

matza blanda, despre mine zici? Ia ceteste mai sus cine si ce-a scris!... si revino cu scuzele la mine.
Acum chiar ca ii dau dreptate lui Qsar: tonul tau este demn de muuulte bile negre.
Hai lasa piatra jos ca nu-i frumos.

Adela-

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

quote:

Pisik
ai avut noroc sa dai peste doua din cele mai dulci si dragute fete de pe forum - Adela si Q - dar nu te da rotunda. Io-s una din alea rele si zic sa nu faci zgomot prea mare ...

Mergi la inceput

Ca incepatoru’ debutant, am intrat pe colo pe colo si am dat de:
In unul sau in doi... mergem mai departe!
cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii?
Subiect inchis. Septembrie 2004. Zic eu recent. OK. Unde scrie daca e inchis de tot, daca se mai continua pe undeva, exista un motor de cautare sa-mi scoata referintele, de unde stiu daca s-a ajuns la « cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii? 26», cum fac sa caut « cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii? 26» ? ? ?

quote:
Originally posted by marius

Nu imi dau seama despre care subiecte ar fi vorba insa exista proceduri care duc la inchiderea unora. De foarte multe ori are la baza doar o explicatie tehnica, cum ar fi dimensiunea sau numarul mare de raspunsuri. In aceste cazuri de exemplu se redeschide un subiect identic ca si titlu dar numerotat (partea 2 ...5 etc). Nu pot sa imi dau seama daca este cazul descris de dvs. Eventual puteti exemplifica (link) si atunci cu certitudine veti avea un raspuns avizat si edificator.

Multunesc.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:

Ca incepatoru’ debutant, am intrat pe colo pe colo si am dat de:
In unul sau in doi... mergem mai departe!
cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii?
Subiect inchis. Septembrie 2004. Zic eu recent. OK. Unde scrie daca e inchis de tot, daca se mai continua pe undeva, exista un motor de cautare sa-mi scoata referintele, de unde stiu daca s-a ajuns la « cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii? 26», cum fac sa caut « cum ati reusit sa depasiti durerea despartirii? 26» ? ? ?

quote:
Originally posted by marius

Nu imi dau seama despre care subiecte ar fi vorba insa exista proceduri care duc la inchiderea unora. De foarte multe ori are la baza doar o explicatie tehnica, cum ar fi dimensiunea sau numarul mare de raspunsuri. In aceste cazuri de exemplu se redeschide un subiect identic ca si titlu dar numerotat (partea 2 ...5 etc). Nu pot sa imi dau seama daca este cazul descris de dvs. Eventual puteti exemplifica (link) si atunci cu certitudine veti avea un raspuns avizat si edificator.

Multunesc.

Marius Pernes

Banuiesc ca atata timp cat nimeni nu a mai avut nimic de spus la subiectul in cauza,acesta nu a mai continuat(numeni nu a deschis partea a 2-a sau...cine stie a cata parte).
Daca gresesc,rog sa fiu corectata

Sarbatori fericite tuturor!

noi

Mergi la inceput

Sorry, adela… lipsa de timp, ce sa-i faci ! ! ! cititul in diagonala are si parti bune si parti proaste… dupa cum banuiesti, un incepator ca mine se descurajeaza repede daca nu gaseste rapid raspuns la intrebari.
Am inceput si eu sa citesc « cand viata iti scapa din maini » care e chiar pe prima pagina, ca orice debutant intr-ale site-ului care se respecta si incepe cu inceputul, dupa care am intrat in « dulapul cu dosare » si am citit si « omul de langa mine ». Bun… acum prinsa de febra subiectului, da-i si scrie un raspuns… (scriu in word si fac copy-paste in general) ; dupa care constat ca ambele subiecte sunt inchise ! Dupa 2 ore de stat pe forum si la prima incercare e destul de frustrant ! ! ! Am incercat eu sa caut ceva indicii cum ca s-ar continua pe undeva, sau ca ar fi definitiv inchis, sau un motor de cautare sa-i dau acolo subiectul si sa-mi scoata tot ce gaseste referitor la subiect dar nu am gasit ! E posibil sa fie pe undeva, ceea ce zic eu este doar ca inca nu am dat de el ! Asa ca vin aici la condica de sugestii si reclamatii si declar ca pentru un incepator accesul e la fel de dificil ca o plimbare prin jungla !

Multumesc inca o data celor care mi-au dat sperante ca daca ma fac mare o sa reusesc sa ma descurc pe aici -despre si printre copii…

Cat despre elaalbaneagra, in ce sens ma dau rotunda ? deocamdata ma uit ca matza-n calendar ! lasand gluma la o parte, se simte ca o umbra de posesivitate in mesajul matalutza. Sunt pe un forum de discutii unde ma pot exprima liber sau pe teritoriul marcat de un utilizator junior care se crede moderator ? care e politica forumului ? p-astia mici si noi ii bagam repede cu capul la fund ca suntem si-asa destui pe aici sau daca nu ridica osanale forumului in sine sau stimatilor forumisti il tragem de urechi si-l punem rapid la colt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Subiectele se inchid din mai multe motive:cand ajung la 10 pagini (cu mici exceptii) si atunci,de obicei se posteaza linkul de la partea urmatoare,cand se isca conflicte sau se incalca regulamnetul in mod repetat,si inainte de-a se arhiva,pentru ca fiind arhivat,oricum nu se poate raspunde la el.
Motorul de cautare al forumului este inactiv datorita unor probleme tehnice,dar exista o posibilitate de a cauta in forum cu Google,www.desprecopii.com/forum/search.asp" target="_blank">aici.
Imi pare rau ca forumul ti se pare o jungla (dar pot sa te asigur c-o sa te descurci ca Tarzan printre liane daca insisti un pic) si sper ca-n viitor sa nu-ti mai pierzi timpul incercand sa raspunzi la subiecte de acest gen!
...Si nu in ultimul rand,bine-ai venit!

PS Cred ca Ellaalba incerca sa-ti sugereze exact contrariul la ce-ai inteles tu!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pisico, incerc sa te ajut sa explic din ce stiu eu.
Zici de dulapul cu dosare. Tu vorbesti de prima pagina unde adminii pun articole si povesti preluate de pe forum.

Subiectul cu "omul de langa mine" este mai vechi si este arhivat. Are acolo la titlul atasat patratelul galben care inseamna ca e in arhiva.

Subiectul "cand viata iti scapa din maini" este ajuns la partea a doua si se continua discutiile pe forum aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36038

Subiectul cu "cum ati depasit durerea desparitirii" mai sap nitel dupa el ca nu-l gasesc. Ma gandeam ca poate autorul subiectului o fi schimbat titlul e posibil si asta. Intre timp am gasit si subiectul asta:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31693 este in arhiva, de aceea nu puteai sa raspunzi la el.

Este adevarat, pentru un incepator poate fi un pic dificil ca forumul este destul de aglomerat. Pe prima pagina (acolo unde e dulapul cu dosare) cum ziceam sunt subiecte adunate de admini de pe forum mai vechi sau mai noi, la unele se poate comenta la altele nu (decizia adminilor).
Nu prea imi dau seama cum functioneaza arhivarea, cred ca este automata, mi-e greu sa cred ca admin sta sa arhiveze manual mii de subiecte dar nu se mai poate raspunde la subiectele care sunt arhivate.
Nu toate forumurile sunt la fel si am inteles ca unele lucruri implementate de admin au fost create de el manual si astea cer timp. Poate cineva cu mai multe cunostinte sa explice mai bine.
In timp te obisnuiesti cu formatul si n-o sa-ti mai fie greu de misunat prin el, pana atunci zici ce te doare si te ajutam in masura in care cunoastem raspunsul.
Toate bune!

ps: hehehe, n-am vazut ca a raspuns Veve:))) da' nu mai sterg las asa.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si ca sa completez este suficient sa puyi intrebarea potrivita intr-un loc cat mai potrivit si practic este aproape imposibil aici sa nu primesti cel putin un raspuns corect. Deci, intreaba fara frica.

PS am receptionat mesajul privat si nu in ultimul rand:

"Bine ai venit pe forumul www.desprecopii.com!"

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ellaalba

Nu descuraja si nu te speria!!!
Cat de curand vei fi si tu victima acestui mod de actiune. Cica sa citesti REGULAMENTUL! Da' tot moderatorii is sefii.
Nici nu imi fac griji: raspunsul lor va veni taios si repede!
Rabdare cu ei! Sunt niste mici imperatori si au orgoliul de a "taia capete" ca asa vor ei!

Iar o sa arunce cu pietre in mine! da' io-s patita si calita!

Draga Ella,
citez mesajul tau ca un exemplu tipic de "poti jigni un moderator fara motive, stie el de ce..."
Ella, nu sintem dictatori si numeri pe degete membrii carora le-a fost interzis accesul pe acest forum, majoritatea s-au intors sub alte nickuri. In afara de Pulstar toti ceilalti au jignit pe ceilalti participanti la forum si nu pe vreun moderator/admin.

Singurul mod onest in care putem avea o discutie este acela al dialogului si nu al acuzatiilor nefondate si false, si al injuriilor aruncate in vint. Punctul 4 din regulament care interzice folosirea atacului la persoana se refera la orice membru inclusiv moderatorii!
Vino cu propuneri concrete de imbunatatire a forumul si cu link-urile momentelor in care consideri ca nu ti s-a facut dreptate.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput