subiecte inchise

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Andrada
eu nu am incalcat pct 4 din regulament! Nu am facut nici un atac la persoana!!! Dar daca tu te-ai simtit vizata in vreun fel asta nu mai e deloc problema mea!
Si daca ai citit postarile de pe forum din ultima vreme ale multor membri stii ca acuzatiile nu sunt nefondate.
Eu nu vreau sa continui dezbaterile pe tema asta. Am incercat sa schimb ceva, nu se vrea? - asta e! Nu ma pot duce in casa altuia sa impun eu reguli!!!
Fiecare face ce crede el ca e bine! Si tu la fel. Poti ignora mesajele mele acuzatoare!
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Declarandu-i in mod direct pe moderatori - imperatori poate sa fie considerat un atac la persoana chiar daca se refera la toti moderatorii in bloc. Desigur noi fiind moderatori probabil vom incerca in mare masura sa ignoram aceste adrese ce pot in ultima instanta chiar jigni. Decizia de a jigni sau nu este insa a fiecaruia in parte.

In speranta unei pozitii mai moderate,

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

PUNCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Nu-mi ramane decat sa adaug o virgula dupa punctul asta ca sa pot multumi tuturor luminitelor ce mi s-au aratat la capatul tunelului. Dupa care sa iau cu curaj un capat de liana si sa ma avant “in jungla”!!! felicitari pentru conceptia site-ului, care este simpatic foc!

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput