subiecte inchise
« rasfoind » forumul dau peste subiecte inchise, cu toate ca discutiile erau relativ recente. In odiseea celor 40 de saptamani, sunt 2 subiecte cu mamicile din mai-iunie 2005. Apucasem sa intru pe unul din ele, sa incep cu un mesaj, a doua zi subiectul era inchis. Este descurajant, mai ales ca am gasit si alte subiecte inchise fara nici un fel de atentionare, explicatie, trimitere catre alt subiect. Nu inteleg.
You're unique. Just like anyone else.
Raspunsuri
marius spune:
Nu imi dau seama despre care subiecte ar fi vorba insa exista proceduri care duc la inchiderea unora. De foarte multe ori are la baza doar o explicatie tehnica, cum ar fi dimensiunea sau numarul mare de raspunsuri. In aceste cazuri de exemplu se redeschide un subiect identic ca si titlu dar numerotat (partea 2 ...5 etc). Nu pot sa imi dau seama daca este cazul descris de dvs. Eventual puteti exemplifica (link) si atunci cu certitudine veti avea un raspuns avizat si edificator.
Multunesc.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ellaalba spune:
Nu descuraja si nu te speria!!!
Cat de curand vei fi si tu victima acestui mod de actiune. Cica sa citesti REGULAMENTUL! Da' tot moderatorii is sefii.
Nici nu imi fac griji: raspunsul lor va veni taios si repede!
Rabdare cu ei! Sunt niste mici imperatori si au orgoliul de a "taia capete" ca asa vor ei!
Iar o sa arunce cu pietre in mine! da' io-s patita si calita!
papadie spune:
quote:
Initial creeata de pisik 4ever
« rasfoind » forumul dau peste subiecte inchise, cu toate ca discutiile erau relativ recente. In odiseea celor 40 de saptamani, sunt 2 subiecte cu mamicile din mai-iunie 2005. Apucasem sa intru pe unul din ele, sa incep cu un mesaj, a doua zi subiectul era inchis. Este descurajant, mai ales ca am gasit si alte subiecte inchise fara nici un fel de atentionare, explicatie, trimitere catre alt subiect. Nu inteleg.
You're unique. Just like anyone else.
Regula e ca atunci cand subiectul ajunge la 10 pagini se inchide si se redeschide partea urmatoare. De exp mamici de mai-iunie 2005 este unul dintre aceste subiecte fluviu. Trebuia sa dai click pe trimiterea catre subiect si te ducea direct la mamici mai-iunie partea xx.
Subiectele care sunt postate de 2-3 ori sunt inchise si "trimiterea" te duce la cel care a fost postat prima data.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Androix spune:
Pisik te-ai pierdut mama? Uite acilea linku de la partea a 12-a.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37716
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
qsar spune:
ellaalba .
pisik 4ever,
Subiectele care depasesc 10 pagini se inchid si moderatorii sau chiar participantii la discutii deschid un nou subiect-continuare.
Era suficient sa intrebi, nu sa "te-ncrunti" asa la noi. Iata intrega serie de subiecte cu mamici mai-iunie 2005.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32001" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32924" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33700" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34325" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34921" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35640" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36234" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36504" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (8)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36775" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (9)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37025" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (10)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37404" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (11)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37716" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Adela spune:
quote:
Originally posted by papadie
Subiectele care sunt postate de 2-3 ori sunt inchise si "trimiterea" te duce la cel care a fost postat prima data.
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Din pacate nu toti moderatorii fac si trimiterea (cu linku`).... si de aici neintelegeri... si da-i si cauta!
Pentru incepatorii de pe forum e chiar aiurea.
(bine ca se inchid si sobiecte fara iecsplicatie: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37025&whichpage=10)
Adela-
Sarbatori Fericite
qsar spune:
quote:
Originally posted by Adela
...Pentru incepatorii de pe forum e chiar aiurea.
Pai, in aceasta situatie, incepatorii pot sa intrebe frumos, nu sa se ratoiasca la toata lumea. Se poate intampla ca moderatorul care inchide un subiect sa uite sau sa nu aiba timp sa posteze la inchidere link-ul catre continuare. Si? 99% dintre cei interesati gasesc continuarea, sau, daca nu o gasesc, intreaba.
Q
Adela spune:
quote:
Originally posted by qsarquote:
Originally posted by Adela
...Pentru incepatorii de pe forum e chiar aiurea.
Pai, in aceasta situatie, incepatorii pot sa intrebe frumos, nu sa se ratoiasca la toata lumea. Se poate intampla ca moderatorul care inchide un subiect sa uite sau sa nu aiba timp sa posteze la inchidere link-ul catre continuare. Si? 99% dintre cei interesati gasesc continuarea, sau, daca nu o gasesc, intreaba.
Q
Nu voiam o replica, eu am scris doar o constatare (fara rautate )
Cu asta sunt de acord...
...dar in cazul de fata nu mi s-a parut ca pisik s-a ratoit ....cu atat mai mult "la toata lumea" (o fi la alt subiect si io nu stiu?!?! sau tine de interpretare?).
Si apoi tu esti purtatoare de cuvant la toti moderatorii? Nu cred in naivitati gen "uitatul" , "nu a avut timp" bla bla...Mai degraba n-a avut chef.
Adela-
Sarbatori Fericite
qsar spune:
, Adela,
Hai, nu fi frajitoare rea :)). Sigur ca nu-s nici purtator de cuvant, nici unitate etalon, (poate arhetip, scuzati modestia) da' zau ca mie chiar mi se-ntampla "naivitatile" cu pricina. Si mi se-ntampla destul de des. Probabil ca li se-ntampla si altora.
Cat despre ratoiala, nu ma refeream strict la pisik. Desi...
Si-apoi, un subiect postat poate fi marcat si cu nu musai cu .
Asaaaa. Gata. :))
Q
Adela spune:
gata, asa-i!
Nu te mai "tin" de vorba ca apoi nu mai ai timp de ... altceva.
Adela-
Sarbatori Fericite