Bebelusi de iulie-august 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
papadie spune:
rox daca e vreme buna pe 23 dec. :-)
gagici ce frumoooos. am cetit primele 3 capitole. ma ia cu furnici:-))
rain spune:
neata la mamici si pitici !
Papa, eu uitasem "fazele" astea pe care le-a facut Roberta, dar tin minte ca atunci am lesinat de ras ...la fel ca acum delir adevarat! Roberta, ia uite mama ce faceau tu in urma cu cateva luni, te mai recunosti ?
am citit si eu acum din primul capitol, bey ce emotionata eram atunci, nici nu-mi vine sa cred ...si cum "vanam" eu la simptoame sa vad daca le am si eu hehehehehehe
Lia, ce-ti face perineu ala slabit ? bine ca am facut cezariana ca eu cand incep sa rad ...
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
roxanaz spune:
Papa pai daca te iei dupa vremea de aici....puteti veni oricind...ca-i super frumos! cica a fost destula zapada anul trecut, ne-am mincat portia si pe anul asta!
ma duc sa fac supa la gras...azi ii dau si piure de legume!
roberta04 spune:
Buna dimineata! Papa, esti o dulce!!! Am ras cu lacrimi, chiar zilele trecute i-am spus sotului meu ca "s-a ticnit lupul", asa de aducere aminte! Oricum, am uitat de floricele din par, cred ca o sa le repun in aplicare pentru ridicare de moral, dar parca fara burtoiul imens nu mai au acelasi farmec!
Nicole, ce vremuri, mama! Ma gandesc uneori (na, ca ma apuca sentimentalismele) ce mult bine mi-a facut compania voastra in timpul sarcinii, cum ne mai ridicam de la pamant una pe cealalta si uite ca toate avem acum sufletele mici langa noi!
Ce rau imi pare ca nu pot sa va transmit si zgomotele din casa mea, am iar conferinta de nggg...buuuu, ma topesc, uneori ma ascund sa nu ma vada el si-l urmaresc pe motanelul meu gras cum se cearta cu tablourile!!!
Si uite asa (ca sar de la una la alta) o sa ramanem noi singure , o sa ne lase barbatii , ca la mine in casa e dezastru mondial, parca au trecut turcii si eu stau in fata calculatorului...
Pupicei si o zi buna, ma duc sa prestez ceva de papa pentru mama, ma duc mai tarziu la spital!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Am citit si eu primele capitole si m-a apucat melancolia si tristetea ca nu v-am gasit mai repede
Eu ma simt ceva mai bine, cu toate ca aseara am avut febra 38,1. Dar mi-am facut frectii cu spirt, am luat Oscillococcinum (am vazut ca se da si la sugari, asa ca nu avea ce sa-mi strice), ceai cu multa miere si lamaie. Plus ca azi noapte s-a trezit sotul, mai ales ca intre 1 si 2 nu prea a vrut sa doarma Stefi. Ea inca nu a luat nimic de la mine (si sper din tot sufletul sa nici nu ia). Mai rau e ca sunt singura, si soacra mea a racit si nu poate sa vina sa ma ajute, si sunt cam nauca si nici nu prea vreau sa stau prea aproape de Stefi. Oricum, masca sta tot timpul pe nasul meu si sa speram ca va fi bine.
Noua doctorita iar ne-a dat sa luat calciu. Oare pot sa-l pun in suculetul de fructe? Ca pe ala il bea tot, daca il pun in ceai nu stiu cit ajunge la ea. Ca daca i l-as da asa simplu, mi-l scuipa in fata
Noi azi nu iesim afara, nu ma simt in stare sa o duc pe Stefi in ham.
Sa avem o zi calma si frumoasa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
corianai spune:
Neata,
Nicole faina idee ai avut cu cotrobaitul prin arhive. M/am emotionat si eu, am gasit si mesajul in care anuntai tu rezultatul pozitiv al testului. Ce a trecut vremea!!! Si ce bine imi pare ca am atatea prietene aici, e minunat sa ai cu cine discuta despre problemele tale in perioadele astea. Cei care sunt in afara nu prea reusesc sa inteleaga cum se intampla ca brusc nu mai exista nimic pt viitoarea mamica in afara de samburelul din burtica
Am vorbit azi cu asistenta si i/am zis pasul meu ca Eva mananca doar 500 ml lapte pe zi. Zice ca e ok daca ea e happy. In plus a spus sa pun putin ulei in piure, stiu ca Rox a scris aici ca are un rol important. Uitat/am io exact care o fi ala, da cica e bun...
Iar am suedeza azi... iar teme de facut...
Dorsilia spune:
neta!
esec total...lui Danut nu-i place sucul de morcov, se stramba si-l filtreaza printre gingii pana il scoate afara 90%......ce ne facem? insistam? e a doua zi.....doua lingurite...., ieri una, azi nici vorba sa ia doua, jumate pe babetica, jumate a ramas in canita..
Dorsilia spune:
si are niste gaze....de 2 ori am crezut ca a facut kk, insa erau numai partzuri mirositoare......acu nu ma astept sa miroasa a odicolon insa chiar asa?
roxana1974 spune:
Lia, daca nu-i place sigur nu trebuie sa insisti fiindca altfel nu va mai lua nimic din ce vei incerca sa-i dai cu lingurita. Ori ii dai mar ori il combini cu mar. Lui Serban ii place atat de mult marul incat, indiferent cat ii dau (aseara i-am dat 100 de ml) dupa ce se termina stuclutza urla si intinde manutele dupa fiecare cana pe care o zareste prin casa, crezad ca are ceva bun in ea.
Am ras cu lacrimi de fazele cu Roberta cu atat mai mult cu cat si eu mai am schema asta sa-i cer sotului "parola" la usa. Mi-am inchipuit cum ar fi sa fie si el cu seful lui mama mama Le-ati pus la Best of DC?
Am pus si eu pozisoare cu Serbanel, poate aveti timp sa va uitati. Are aproape 9 kg. Ne rupe mainile grasunul si e asa de mancacios incat inghite cu repeziciune tot ce-i strecor in gurita. N-a simtit diferentza intre tzitzi si laptele praf iar aseara a inghitit doua lingurite de cereale fara sa zica nici mik!
Serban
Dorsilia spune:
Rox- spune-mi si mie cum e cu laptele in piureuri, reteta please, sa adun si io date pt cand i-oi da piureuri, adica in curand ca de morcov vad ca tre sa sarim, nu-l agreeaza si sa-l ingretosez nu vreau. Fie vorba intre noi....si eu l-as bea numai daca as fi obligata de circumstante, altfel....nu-l suport decat cu chiu cu vai in supa
Nicole, cand ma apua cate un ras deala tembel de ma tine un sfert de ora....se intampla mici accidente daca am vezica plina oki. Asta pt ca n-am facut exercitiile, asa-mi trebe, io faceam exercitii Kegel la falci rozand de toate sa ma ingras, la sfatul medicului si acum nu mai stiu cum sa scap de kilele in plus.
Roberta, puiului tau ii place morcovul inteleg. Mi-a spus cineva sa-i dau piure de banana cu ceai de musetel subtiat...o fi ok? Mey fetelor...nu se ineaca pusti cu piureuri? Oare ce as mai putea sa-i dau io acum ca morcov nu-i place? supa, suc de mar, piure de mar, de morcov fiert ? la toate sa adaug lapte praf ???? help...pana de idei