Bebelusi de iulie-august 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara fetele ! Rapotez ca am una bucata fetita exagerat de cuminte. Seamana pe tac`su` !

Rain - mie atat de rau imi pare ca am ratat perioada de acu` 1 an , macar voi mi-ati fi inteles preocuparile si disperarile si bocetele. Eu pe 3 decembrie am ramas gravi si a fost cel mai bun lucru care mi s-a putut intampla si ma apuca nostalgia ...

Adema - zeama de fruct pe la 9-10 i-o dau Giuliei, in functie de cand a mancat ultima data.

Pako - drum bun si sa petreceti cat mai bine sarbatorile !!!

Kim222 - Giulia doarme de pe la 11 la 12 si de la 4 p.m. pana pe la 6 cand incep eu sa o trezesc, ca altfel nu doarme noaptea. Trezitu` dureaza vreo juma de ceas ca doarme tun, o mut din patut in pat si invers, ii dau drumul la carusel, ma foiesc prin camera si intr-un final isi deschide ochii

Doamna Bibi - care-i faza cu bonusul ??? Ca vreau si eu inca 1 salar

LauraOprescu - poti sa-mi explici te rog frumos care e explicatie exacta a culorii de la kk la bb-i ??? Ca m-ai pus pe ganduri si nu stiu daca amnteles eu ce trebuie. Plsssssss .

Papadie - poi daca regurgitarea si voma e ceea ce zici tu, la noi se aplica ambele. Regurgitarea cand mananca precum un purcel (io ii dadeam Sab - 3 ml si Bonisan cate 10 picaturi de 3x pe zi degeaba) si voma cand isi ridica picioarele si se ia de soseste mai iese un surplus de laptic branzit, dar cantitate f mica, iar mai nou cand se uita peste umeri culcata fiind si admira ea nu stiu eu ce interesant la fel, chiar si la 2 ore de la papat ... dar mi-a placut faza cu cresterea: se refera doar la inaltime ???

Roberta - am patit-o si noi, nu-ti face probleme nu are nimic. Si eu cautam respectivii inamici cu mult patos ca am prins-o pe Giulia in toane bune si m-a lasat sa bag pompita de multe ori si io am profitat, dar tot degeaba, doar am jenat-o prin nasuc si am vazut pe betisor o pata de portocaliu ...

MARIA: deci pun Sterimar sau Nazomer si o culc pe burtica ??? Si ies inamicii din nasuc mai usor ??? Eu ii puneam intinsa pe spate dar nu a obiectat niciodata si i-am pus la greu si ser fiziologic.

(Doamne, nu suporta pe burta ca ramane cu genunchii sub burta si se trage cu mainile de patura pana cade de oboseala . Ai vostri fac asa ???)

Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Nicole, pt aduceri aminte...dar de ce nu gasim link cu ce faceam acum un an ... ca acolo era mai fain: este sau nu este BB?

Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Giulia, eu ii pun ser fiziologic si apoi il intorc pe burtica si-l las cam 10 min sa "inoate". Si mucisorii curg de la sine, tu numai sa-i stergi. Dureaza cateva minute pana incep sa curga, depinde si cat de plin e nasucul si ce cantitate de ser ii pui.
Eu nu i-am pus nimic altceva decat ser fiziologic. Nu stiu ce sa-ti spun de alte picaturi.

Maria si BB cu ochi albastri(26.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, !! Ce de amintiri... Cand scriam noi atatea pagini??? Si cum era cu pariul ala de 100 de capitole??? Of, of, mai, mai...

Vic de regula doarme peste zi cam 3-4 reprize de juma de ora - maxim o ora. Azi le rata asa ca adormi seara de la 4 la 5 si de la 6,30 la 7,30. Si acu doarme iar. Problema mea e urmatoarea: dumnealui refuza iar laptele praf. Cu indarjire, as spune. Kiar daca ii e fuame. Norok ca papa solide. O sa intreb pediatra daca sa trec la Nan2 sau sa schimb laptele, ca altfel o sa bea apa plata (cu lamaie).
O noapte linistita!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Oldies but goldies:

roberta04:
"Stiti ce-i culmea? Ca in general sunt o fire vesela! Haideti sa radeti de mine un pic: nu stiu daca ati vazut acea reclama TV la guma de mestecat cu "S-a ticnit lupul" si in care o bufnita spune dezarmant de frumos"SERIOS?". Mi-am terminat barbatul, il sun de 10 ori pe zi si ii spun "S-a ticnit lupul" si el trebuie sa-mi spuna"Serios?"... Totul pana l-am tinut la usa sa-mi spuna "parola" si cand am deschis am inghetat- era cu seful lui!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani"

cristal eu am trecut ca vaka sovietica la humana 2. adeca i-am facut derect humana 2 fara o lingurita de colo, una de colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

roberta strikes again:
"Era vorba, bineinteles de un shef sobru si cu fitze, aflat prima oara la noi sa ia urgent ceva. Si cand am deschis usa, a inceput chiar si el sa zambeasca- la sotul meu la serviciu sunt vazuta ca o persoana rece si inchisa (de fapt sunt uneori mai timida si nu-i cunosc foarte bine colegii).Si a vazut o aratare burtoasa,in pijama si cu floricele multe in par (tot sotul mi-a luat floricele mici cum poarta fetitele) si care cere parola la usa!!!

Roberta + BeBe scump din burtica - 21 saptamani"

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da-o-ncolo mai PAPA, fie-ti mila de perineu` meu slabit, io`st aia care chiulii la exercitiile Kegel acu cateva luni..... stii ce mi-ai facut cu espresia asta "vaka sovietica?" a ta? afla m-ai facut sa rad asa tare ca acu tre sa merg la 12 noaptea sa fac baie ca ma scapai un strop pe mine, si daca nu mai gasesc apa decat calaie...imi sare somnul

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare, mandrelor!
Olivia, Lucas reactioneaza in doua-trei secunde cand e vorba de mama si de Rares...dupa aia vine randul meu si apoi tata-sau...
Lucas inca tuseste dar mai rar,insa ii aud haraitul ala in piept ca la pisici care torc.Mai asteptam...Astazi am cumparat o chestie care se pune in apa ptr bebe raciti... in alta ordine de idei,de maine ii bag borcanase..azi am fost la Kroger si am cumparat din toate borcanasele cate unul doua exemplare...am luat de la organic food ..si cand am ajuns acasa am si sunat la firma respectiva sa ne spuna despre ei cat de organici sunt...si se pare ca sunt...
eu plec la Chicago vineri si revin duminica ,iar Lucas am impresia ca azi a cam facut foamea, a mancat mult prea des san pana mi se subtiara si ma ustura sanii...acum seara a mancat bine de tot cereale..adica cam 60ml cred...
..de salivat saliveaza de e bun de dus la concurs...
cam atat pe frontul de vest...
pup la toate
papadicule, unde ai gasit tu faza asta faina cu Roberta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna dimineata!

mamagiuliei si noi tot pe 3 decembrie l-am proiectat pe bebe. vad ca s-au vorbit sa se nasca si in aceeasi zi. pupicei!

Ieri inainte de vaccin, ne-au intrebat una alta pe fiecare mamica in parte, cred ca erau vreo 10 asistente pt bebei pe acolo. Cica: daca sunt obosita, daca dorm bine noapte, daca am ajutor la bebe, daca sunt fericita, daca cheltuim mult pt bebe. Tati a trebuit sa completeze acasa un fel de ancheta, asta pt ca eu nu reusesc sa citesc toate caracterele lor. Cred ca o sa invat cot la cot cu Stefan cand intra la scoala. Dupa vaccin am avut parte de o mini conferinta la care ni s-a prezentat si o caseta videa despre cum sa avem grija de dintii bebelusilor. Am primit si o hartie daca vreau sa ma duc la curs despre intarcare pt cand o fi cazul.

Uitati aici link-uri de la "inceputurile mamicilor de iul-aug"
cap1 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16184&whichpage=1
cap2 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17245&whichpage=1
cap3 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17587

Va urez o zi placuta! Aici e cam urat. Ma duc sa intind rufe, caci cu sarbatorile astea si plimbari s-a adunat un munte de haine. Pupicei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza gagici!
Robi, oricum eu tin minte si acum poanta aia cu a innebunit lupu'....si rid ca nebuna de ea! oricum e de top five usor de tot!
nu va mai zic cit a halit grasu meu ieri....ca va bag in sedinte iar. mai nou il pacalesc si eu cu piureul amestecat cu lapte, il haleste la greu....ca altfel face fitze.
Papa voi cind plecati spre Ro?
Felicia, calatorie usoara si totul va fi bine, sarbatori fericite!
Nicole bravo mama, iar ai scos un as din mineca!
pupicei si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput