alina78, multumesc pentru raspuns 
carmenus, eu am facut eco la CMU, la dr. Iosup si bb s-a vazut bine la 5 saptamani de la UM. pentru ca am avut o problema a trebuit sa repet eco si la 6 saptamani - ii batea deja inimioara 
18+
quote:
Originally posted by Orca
Un numar de telefon de la Sanador are cineva pls?
Balenutza Orca
(DPN 14.05.05)
fetelor, cu cat timp inainte se face o programare la Sanador la dr. Hergheliu pentru o eco 3D? 
18+
Tonnia, 6 saptamani si 2 zile
dar nu se auzea, se vedea, un punctuletz care pulsa! De auzit, am auzit-o mai tarziu, dupa alte 4 saptamani - CMU. dr. Iosup ![]()
18+
quote:
Originally posted by carmenus
Fetelor, la cate saptamani de la conceptie se vede bb la ecograf, fara nici un dubiu?
TIA, eu mi-am facut programarea pe 1-sau 2 decembrie pentru 15 februarie pentru ca doctorita la care mergeam atunci mi-a spus ca ;a Sanador programarile se fac cu 2-3 luni inainte. Cel mai sigur e sa suni direct acolo si sa intrebi.
Bafta
Alina
EU AM FACUT ECO IN FIECARE LUNA ; MAI DES IN ULTIMILE 3:CE RAU POATE SA FIE ???::CAND ASA POTI STI MAI BINE SANATATEA COPILULUI TAU; SI SA POTI LUA MASURI IN CAZUL IN CARE ESTE NEVOIE??
adjadyn
Fetelor, ecografii 4D se fac si la Centru Victor Babes (clinica particulara) si costa 1.800.000 pt. trimestrul 2 si 1.600.000 pt. trimestrul 3. Programarile trebuie sa le faci cu aproximativ doua saptamani inainte.