ecografii cate si cand???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

alina78, multumesc pentru raspuns

carmenus, eu am facut eco la CMU, la dr. Iosup si bb s-a vazut bine la 5 saptamani de la UM. pentru ca am avut o problema a trebuit sa repet eco si la 6 saptamani - ii batea deja inimioara

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by Orca

Un numar de telefon de la Sanador are cineva pls?

Balenutza Orca

322 27 42, 322 46 74

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

fetelor, cu cat timp inainte se face o programare la Sanador la dr. Hergheliu pentru o eco 3D?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tia, cat aveai cand i s-a auzit inimioara? 6 fix, 6 si jumatate? Cat exact, mai stii?

Mergi la inceput

Tonnia, 6 saptamani si 2 zile dar nu se auzea, se vedea, un punctuletz care pulsa! De auzit, am auzit-o mai tarziu, dupa alte 4 saptamani - CMU. dr. Iosup

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tia, multumesc! Exact atat o sa am si eu luni cand fac eco si mi-e atat de frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

quote:
Originally posted by carmenus

Fetelor, la cate saptamani de la conceptie se vede bb la ecograf, fara nici un dubiu?

La unul bun la patru saptamani am vazut noi:) Era necesar medical:) dar ne-a facut tare fericiti.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina78 spune:

TIA, eu mi-am facut programarea pe 1-sau 2 decembrie pentru 15 februarie pentru ca doctorita la care mergeam atunci mi-a spus ca ;a Sanador programarile se fac cu 2-3 luni inainte. Cel mai sigur e sa suni direct acolo si sa intrebi.
Bafta
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

EU AM FACUT ECO IN FIECARE LUNA ; MAI DES IN ULTIMILE 3:CE RAU POATE SA FIE ???::CAND ASA POTI STI MAI BINE SANATATEA COPILULUI TAU; SI SA POTI LUA MASURI IN CAZUL IN CARE ESTE NEVOIE??

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca I. spune:

Fetelor, ecografii 4D se fac si la Centru Victor Babes (clinica particulara) si costa 1.800.000 pt. trimestrul 2 si 1.600.000 pt. trimestrul 3. Programarile trebuie sa le faci cu aproximativ doua saptamani inainte.

Mergi la inceput