ecografii cate si cand???
Raspunsuri - Pagina 4
caterina71 spune:
Eu am facut prima ecografie la 3 saptamani si jumatate de la conceptie si se vedea ca o pata neagra pe fundalui alb-gri al fundului de sac. Am facut atat de repede pentru a fi medicul sigur ca este o sarcina deoarece eu eram in tratamente hormonale si deci pentru a vedea ce fac in continuare. Si in continuare am facut la fiecare 2 saptamani astfel incat am prins si pulsatiile cordului cand intregul bebe se misca. Nu cred ca sunt daunatoare, altfel nu mi-ar face medicul atat de des ecografii.
Pupici,
Cati si bb 17sapt+
cristinatwo spune:
In urma cu cateva saptamani am citit, intr-o revista medicala, ca tocmai s-a incheiat primul studiu international despre efectul ecografiei asupra fatului.
Rezultatele au fost imbucuratoare: nu s-a demostrat existenta vreunui efect advers asupra fatului. Singura modificare constata a fost reprezentata de greutatea putin mai mica la nastere a copiilor ai caror mame au efectuat 5 ecografii pe parcursul sarcinii comparativ cu cele care au efectuat 1 singura ecografie. Ulterior copiii au fost urmariti timp de 8 ani constatandu-se ca la aceasta varsta nu mai exista nici un fel de diferente intre cele 2 categorii.
Tia spune:
quote:
Originally posted by Raluca I.
Fetelor, ecografii 4D se fac si la Centru Victor Babes (clinica particulara) si costa 1.800.000 pt. trimestrul 2 si 1.600.000 pt. trimestrul 3. Programarile trebuie sa le faci cu aproximativ doua saptamani inainte.
Fetelor, multumesc de informatii

Raluca, ai cumva numarul de telefon de la Centrul Victor Babes?
19+
Tia spune:
Fetelor, am sunat la SANADOR sa fac o programare pentru o ecografie 4D la dr. Herghelegiu si era ocupat pana la inceputul lunii iunie
Am inteles ca mai sunt si alti medici la eco 4D. Ati mers la altcineva pebtru 3D (4D)? Ce recomandari imi puteti face? Mersic 
19+
crinuta spune:
Eu am facut la Mediplus, la dr Poiana, insa, de la el stiu ca nu se face eco 4d inainte de 26 de saptamani( asta daca vrei sa vezi fata copilului, insa daca nu tii neaparat, nu e nevoie de 4d).
Crinuta si
Rayan
http://community.webshots.com/user/rayan22100
carolinah spune:
Tia,
eu am facut 3D la Sanador la dr Meclea, dar nu mi-a placut. Desi sarcina trecuta am facut toate ecografiile la el si am fost f multumita, de data asta m-a repezit de vreo 2 ori cand am vrut sa deschid gura si mai ca m-a dat pe usa afara dezbracata la final, asa de tare se grabea. Nu am vazut mai nimic la ecran toate eco, din cauza lacrimilor care imi siroiau de cum m-a repezit. Inteleg ca nu sunt singura care a avut aceasta experienta la Sanador. Erau OK pana acum, dar ca sa isi scoata banii pe ecograf, inghesuie prea multe programari intr-o ora si medicii nu mai fac fata. Oricum, mi s-a parut prea scump 1 mil lei ca sa ii vad fata lui bebe cateva secunde.
Deci, daca nu vrei neaparat sa il vezi mai clar, eu te-as sfatui sa te duci la dr Iosup la CMU. Nu are 3D, dar e super-profesionist si iti raspunde la toate intrebarile pe care le-ai avea. Si oricum masuratorile se fac peste tot 2D. Si eu la 26 de saptamani i-am vazut f clar fata lui bebe. Are nasucul exact ca al sora-sii
. Am si poza...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)