ecografii cate si cand???
Raspunsuri - Pagina 2
caterina71 spune:
Buna
Puteti sa-mi spuneti si mie unde face dr. Pop echografii? Ca medicul meu, prof. Virgil Ancar, mi-a spus ca la 20-22 saptamani ma va trimite la el sa fac o morfofetala (am mai facut una la 16 sapt si bebe a stat tot timpul cu capul aplecat, astfel ca nu a putut vedea medicul fata). Pe prima am facut-o in alta parte.
Sa auzim numai de bine.
Cati si bebe 16 sapt+5 zile
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by caterina71
Puteti sa-mi spuneti si mie unde face dr. Pop echografii?
La Clinica Diagnosis face (231.67.41,231.67.42), dar daca nu ai pe cineva sa-ti "aranjeze" o programare, daca doar vei suna pur si simplu, nu mai gasesti locuri libere pina in iunie.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carmenus spune:
Fetelor, la cate saptamani de la conceptie se vede bb la ecograf, fara nici un dubiu?
coral spune:
quote:
Originally posted by carmenus
Fetelor, la cate saptamani de la conceptie se vede bb la ecograf, fara nici un dubiu?
Stiu ca la 7-8 saptamini, bafta si sarcina usoara.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Monicutz spune:
Si eu stiu ca tot la 7-8 saptamani.
Aici se fac 2 sau 3 eco in functie de dr. Una la 12-13 sapt, una la 18-22 sapt si inca una numai daca mai considera ei ca trebuie.
corneliaa spune:
Importante sunt eco de la 11-13 saptamani si cea de la 20-23 saptamani. Oricum cat de multe nu conteaza....eu am facut peste 30 de ecografii in toata sarcina si bebelina mea s-a nascut cu 4 kg, 57 cm, sanatoasa tun si rosie in obraji! A luat nota 10 la scorul apgar desi am nascut prin cezariana si nu se prea da nota asta la cezariene.
Deci...faceti eco de cate ori simtiti nevoia sa va linistiti.
Bafta multa!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
rrox3 spune:
Cu un ecograf si un ecografist bun se vede sacul embrionar de la 5-6 saptamani de sarcina, deci 3-4 de la conceptie. Eu asa mi-am vazut ambele fetite.
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+
alina78 spune:
La Sanador se face 3D si asa cum am spus eu am optat si pentru 4D. nu stiu cat ar costa fara 4D.In timpul ecografiei doctorul apeleaza la cele doua dimensiuni simultan si face probabil comparatie. Eu imi aduc aminte ca am auzit doar dimensiuni si termeni medicali timp de 30 de minute (aproximativ> Baza morfofetalei este 3D dar mai ales la analiza capului doctirul aplica si cea de-a patra dimensiune, timpul real.
O astfel de ecografie (3D+4D)este oarecum ciudata pentru niste profane ca noi care nu prea se pricep la medicina. E cam ciudat mediul in care pluteste bebe si in acelasi timp ai tendinta sa inchizi ochii sa nu mai vezi cat de noapte e acolo!
Dupa atatea minute de termeni medicali la sfarsit doctorul da verdictul - Normal, perfect sanatos si iti arata sexul daca vrei. Nu sta la discutii cu tine, adica nu-ti face interpretarea bucata cu bucata a ecografiei dar pleci acasa cu o foaie A4 cu insemnarile dictate de el si ginecologul personal este cel care le studiaza cu atentie.
In incheiere repet ca 4D nu este decat o optiune la 3D si costa un pic mai mult ( nu stiu cat ar costa fara aceasta optiune)
Bafta multa
Alina si bebe