ecografii cate si cand???

ecografii cate si cand??? | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

buna burtici si mamici

am fost ieri la eco morfo fetala ,( sunt in 20 saptamani - peste 2 zile ) la Dr Iosup, as vrea sa stiu cand trebuie sa mai fac alta eco 3d , dr Iosup a spus ca nu mai trebuie decat prin saptamana 35-36 , dar mi se pare cam mult, pana atunci nu se mai face ? eu oricum fac lunar cand merg la control la dr ginecolog, am innebunit-o pe doctora, dar vreau sa-l vad pe bebelin mai mult, ca tare mi-e drag, si am inteles ca nu au nici un efect asupra bebelinului , atunci ...de ce sa nu fac, daca as avea bani as cumpara un ecograf acasa si m-as uita la el toata ziua...
oricum vreau sa fac una 4D dar cand mai creste bebelinul, sa-l vedem artistic, chiar stie cineva cat costa o asemenea eco? am inteles ca la sanador au eco 4D , si acolo trebuie programare cu 1 an inainte?

va pup si numai bine la mamaici si burtici

Adriana si Bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Adriana, eu am facut pana acum 2 eco 3D, una la 17 sapt si alta la 23 de sapt. si mi-a zis sa mai fac una la 32 de sapt.
Si eu am inteles ca nu are importanta cate eco faci, adica nu are afect negativ asupra bebelui, dar ma gandesc ca, in general, medicii recomanda cam 3-4 ecografii pe perioada sarcinii.
Referitor la eco 4D, nu stiu ce sa-ti zic ca nu sunt din Bucuresti, iar la noi nu se face din asta, din cate am auzit eu.
Multa sanatate!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

deci daca eu acum am 20 de saptamani,cand mai trebuie sa fac urmatoarea ecografie? tocmai la 35 de saptamani? adica nu se mai poate intampla nimic cu bebe , daca la eco de 20 de saptamani doctorul a spus ca e perfect normal de acum inainte nu se mai intampla nimik????

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Adriana,
eu merg la eco in fiecare luna sa urmarim evolutia . Mi-am dorit acest lucru deoarece in primavara am pierdut o sarcina in luna 3. Desigur ca ceva i se poate intimpla copilului tot timpul, lucru care nici o mamica nu si-l doreste. Insa daca iti faci analizele si mergi regulat la medic ei pot sa vada daca totul e in ordine sau nu. acest lucru se poate vedea si la un eco normal si nu numai la 3 D.
O sarcina usoara si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuti spune:

Adriana, draga mea,

Cea mai importanta este cea de la 24 saptamana, cand toate organele sunt formate. Eu am facut la 12 saptamani si la 24 saptamani (!). Dr mi-a zis ca la 32 - 34 spatamani mai vrea sa ma vada, dar eu sunt una din acele gravide paranoice si am fost la dr. din 2 in 2 saptamani, toata sarcina, mai putin trim 2 cand m-am simtit f bine. La toate vizitele am facut eco (nu neaparat 3D sau 4D). Anul trecut am pierdut o sarcina si de-asta sunt disperata.
Mai bine Du-te de cate ori vrei la eco, ca sa nu stai cu grija. Nu afecteaza cu absolut nimic.

Sarcina usoara,
Tuti si bb 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina78 spune:

eu sunt insarcinata in 22 de saptamani si pana acum am facut trei ecografii normale si morfofetala la 20 de sapt si 2 zile. Morfofetala am facut-o la Sanador si am cerut ca optiune si 4D. Pretul unei astfel de ecografii este de 2 800 000 lei. Din cate am auzit (nu sunt sigura de asta!)numai la Sanador se fac astfel de ecografii, la dr. Herghelegiu.
sarcina usoara!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Ma bag si eu in vorba cu o intrebare: la dr. Iosup, la Diagnosis, e 2D, 3D sau 4D?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Orca

Ma bag si eu in vorba cu o intrebare: la dr. Iosup, la Diagnosis, e 2D, 3D sau 4D?

Balenutza Orca

La Diagnosis e 2d.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Fetelor, ma intereseaza o ecografie 3D.

Unde se face asa ceva? Cat costa? Si ce recomandari imi puteti face vis-a-vis de medic? Are si dr. Iosup acces la un astfel de ecograf?

Multumesc

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia, la Sanador.Dr Herghelegiu e f bun.

AniS si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mey, cineva a zis ca cel de la Sanador e 4D, si distractia face 2 mil 800... au si 3D si 4D? nu crez..

io vreau 3D, cre' ca mi-ajunge, si-asa facem aceasta eco pentru posteritate ca in rest mergem la Iosup la CMU. a propos, se poate inregistra la Sanador??

pupici la toate burticile

18+

Mergi la inceput