Pregnyl in sarcina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci prima data am fost la 13s zi 5z si a doau oara la 19 s is 5 zile. Nush cum s-a nimerit de am mers mereu inainte...cu doua zile.

Andreea 30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Merci Andreea! Oricum eu tot mai am de ashteptat vreo 2 saptamani...

Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simona daca ai hematom si a vrut sa iti dea aspenter inseamna ca ai probleme si sidromul de hipercoagulare adica sindromul antifosfolipidic. Eu zic sa faci analizele specifice de coagulare(proteinaC, proteina S, anticorpi lupici LA etc ca sunt o groaza) la Coltea la hematologie sau la institultul de Hematologie de pe dr Felix. Eu sunt patita.
Bafta!

Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Monica Elena, nu stiu ce sa zic... M-am gandit si eu la asta, dar medicul meu cred ca mi-ar spune sa fac aceste analize daca ar avea vreo banuiala in acest sens - eu am incredere in el! O sa-l intreb oricum sapt viitoare de ce a vrut sa-mi dea Aspenter ca sunt foarte curioasa...

SIMODINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La inceputul sarcinii hematomul poate sa apara si de la prinderea placentei, dar intr-adevar trebuie facute toate investigatiile pentru siguranta.. dar nu la Fundeni :-(

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CATEGORIC, SA NU FACETI ANALIZELE LA FUNDENI.....si eu sunt patita cu ei...

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput