GOBLENUL = pasiunea mea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si mie imi plac la nebunie chiar daca nu stiu sa cos, as vrea sa invat dar nu stiu pe nimeni care stie, am si eu un goblen primit cadou de nunta e tare frumos,
sa nu va fie rusine fetelor , e o arta, si nu oricine e in stare

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adriana, fiecare goblen ar trebui sa aiba un minim de instructiuni. Daca vrei, te invat eu, nu e greu deloc. Cu ce e goblenul tau?

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Si eu sunt pasionata !M-am apucat prin vara anului 1994, eram studenta in vacanta, ma plictiseam ; vecinele mamei ieseau afara intr-o gradinita interioara a blocului, coseau, stateau la umbra si vorbeau...initial stateam doar cu ele si le ascultam dar dupa perioada m-au contaminat si pe mine si nu-mi pare rau .E o ocupatie placuta care ma linisteste si lasa ceva in urma timpului trecut ...decat sa casc gura la o telenovela mai bine mai cos putin si ascult o emisiune in timp ce fetita mea se joaca si o pot astfel si supraveghea.
De abia acum am avut o revelatie : daca as putea trimite undeva o foto de a fetei mele si sa-mi scoata modelul si atele, oare cat ar costa ? Va dati seama ce super cadou ar fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ramo, super. Si mie imi place sa cos, nu numai goblenuri , ma bag chiar si la masina de cusut. Nu prea am timp dar cand eram mai mica imi placeau la nebunie goblenurile. Eu zic ca nu e nimic demodat atata timp cat iti place.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Acum vazui si site-ul cu goblenuri ... cred ca ma apuc si eu .

Mihaela
[/quote]

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by laurajr
De abia acum am avut o revelatie : daca as putea trimite undeva o foto de a fetei mele si sa-mi scoata modelul si atele, oare cat ar costa ? Va dati seama ce super cadou ar fi ?

Nu am mai auzit de asa ceva, Laura, insa pe site-ul mentionat am vazut ca au optiunea contact. Cred ca poti sa le scrii un mail si sa le propui asa ceva. Intr-adevar, ar fi o idee minunata...

Ramonika si pisica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Am incercat link-ul dat de tine dar am vazut ca e al celor de la Focsani si mie imi plac mai mult goblenurile de Pitesti, cele de Focsani mi se par ca au culorile putin cam tari .
Dar au avantajul ca dau jurubite care iti ajung sa faci acelasi goblen de 2 ori spre deosebire de cei de la Pitesti care sunt mai zgarciti cu lungimea firelor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

Sti gand la gand ieri ma gandeam sa postez subiectul cu goblenul dar m-am luat cu cusutul. I-mi place la nebunie sa cos desi pt mine care am probleme cu ochii ne e prea indicat. M-am contaminat in asa masura ca i-mi este tot timpul in poseta cum merg pe la o prietena fop scot si goblenul sa mai fac putin pt ca acasa cu trei copii nu pre am timp. Si voi incepeti mai multe deodata. Spor la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si pentru mine e o pasiune, numai ca e una relativ noua. Am descoperit-o numai anul asta in martie si nu am cusut decat 2 pana acum, motivul principal: nu prea imi ajunge timpul si e mai ceva ca o boala cand ma apuc de el.
E o arta, e ceva frumos si imi place mult-mult.

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si mie-mi place sa cos goblen

Durerea la mine e ca am perioade si perioade...uneori nu ma pot dezlipi de el si alteori se intampla sa treaca si cate o luna fara sa pun mana pe el

Am lucrat vreo 7 cred,toate de la Terra(mie imi plac foarte tare alea),dar vreo 4 le-am facut cadou(printre altele,am facut "Jessica",iar tatal meu mereu se minuna de cat de frumos este,asa ca,atunci cand l-am terminat i l-am facut cadou).

Va pup si spor la cusut(sper si mie,ca sunt in faza de nu am mai cusut de mult tareeeeeee).

Sarbatori fericite tuturor!

noi

Mergi la inceput