Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hai ca nu scapati azi de mine :) m-am uitat la pozele vostre kittie si lorena ce golanasi frumusei aveti sa va traisca!
cu impartasitul nu stiu ce sa va zic habar n-am a mea nu e inca nici botezata, in ianuarie vrem sa facem acuma donsoara sta in cosulet si cearta ursuletii de la carusel
bye

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

no, mananca sefu'
Mada, io asa vazui pe undeva..anyway, sa va mai povestesc o data ce nu stiu eu unde sa caut - o chestie ca o schela, se fixeaza pe marginile cazii de baie normale (adica aia de oameni mari) si pe ea se poate fixa cadita de bebe sau un scaun, nu mai stiu exact, ca sa nu mai pun apa in cadita si dup'aia sa merg cu ea in camera ca la .. voi cum faceti cu cadita? il puneti pe tati? si daca nu e tati acasa? ... referitor la "ceva cald" - eu la fel, da' cu laptic - si rezolv si cant de baut/zi... si incearca cacao d-aia de la nestle cu vitamine de e buna si pt copchii... na ca am lipsus si nu-mi vine numele
Lorena, io asa i-am zis de la maternitate si tare-mi place sa-l apuc de fund cd sta la baita cu spatele-n sus ca o broscuta :) si-l apuc de fundulet si-i zic broscutz broscutz si el isi baga genunchii sub el si sare asa ca o broscuta :))))), stiu ca pare ciudat, da' cre ca fiecare avem cate o gamalie d-asta :).L-am facut la 54cm, la o luna si cateva zile avea 61, acu' nu l-am mai masurat, da' iar merg dupa hainute :) si tot la o luna avea 5 si acum, cu mine pe cantar (ca n-am d-ala de bebei) ar da aproape 7....avand in vedere ca si-n prima luna a luat 1.5kg, nu m-ar mira sa fi luat mai mult acum...\da' uite, mie mi se parea mai mare al vostru :))) si noi iesim azi dupa kdo de craciun (deja) si acilea e un frig brrrr.. am luat o noua moda - il plimb prin casa in carut si-i place.. da' de adormit, tot tzitzi e cea mai buna perna!
am fugit la infofolit ca sa iesim. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetili!

Bre, da urata vreme e afara. Noi ne lipsim de plimbare ca eu am facut=o lata: mi s-a infectat unghia degetului mare de la picior, si anume stangul, si ma doare de mor. Mai nasol e ca nici nu colecteaza puroi nici nu ma lasa in pace, sta asa umflat si rosu sa ma enerveze pe mine. Oricum, ideea e ca nu ma pot incalta cu nimic, umblu prin casa cu papuci de plaja

Nu va mai stresati de la orice stranutat si tusit. Al meu baiet stranuta de cand l-am nascut ca la vro 5 sau 6 ori pe zi. Iar de tusit la fel, am bagat de seama ca tuseste mai ales cand ii vine laptic inapoi, cred ca i se irita gatul.

A, nu v-am zis, am fost iar la medic saptamana asta, ca impliniram 3 luni si am scapat de problema ce o avea la stomacel. Uf, ce bine imi pare.
Kittie, la fel face si al meu, cand il intorc cu fata in jos in baie isi trage picioarele sub el si imi arata fundul in toata splendoarea. La fel cand il dau cu ulei, cand e cu fata in jos si ii masez talpile isi ridica fundul in sus. Pai mama draga, io il pun pe tati sa care cadita cu apa. Cand e acasa, evident, da spre lauda lui e acasa mai in fiecare seara la momentul baitei. Sa-l vedeti ce stie ordinea operatiilor, imi da toate alea la mana de zici ca a mai crescut trei copchii. Nu va mai zic ca aseara i-am facut baie numa eu ca tati fu la petrecerea de craciun la firma, si mi=a tras juniorul niste urlete de era sa-l las nespalat.

Mada, nu esti mama defecta la cap, si io dimineata daca nu beau cevasilea cald nu ma pot trezi. Ii dau cu cafea decofeinizata, dar asa ce-as bea un expreso de ala adevarat, sau un nes cu lapte.....

Nu v-am povestit noua noastra metoda de scapat de ... hm ... mucozitati. Cad ii pun serul fiziologic in nas, asa se fataie si se stramba ca nu-i place incat imediat stranuta, si pac! sar mucii din nas. Sa mori de ras nu alta. Mie imi pare cu atat mai bine cu cat nu am fost niciodata in stare de a fi capabila sa folosesc pompa aia de nasuc. Asa, cu stranutul cu aruncaturi, face baietelul treaba singurel.

Eu iar am mosafiri in we, de data asta cealalta pereche de bunici. Adio week-end-uri intime petrecute in doi, inteleg, dar chiar asa sa nu respiram diloc diloc ?

De aia zic, acuma vreau sa ma pun pe gatit, ca tare mi-e urat sa se bage mama in bucataria mea. Ca dupa aia o saptamana caut diverse ustensile puse de ea "la loc".

V-am lasat, ca am ganduri mari, cum zisei, vreau sa gatesc, poate chiar sa fac si curat, ca saptamana asta m=a sarit menajera.

Zilele urmatoare poate reusim si noi sa punem niste poze, nu promit dar incerc.

Mina si Bebe Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ce, credeati ca ma adun eu sa zic tot intr-un singur mesaj?

Kittie, sa ne zici ce si cum cu cadourile, ca si io tre sa prestez. Oare s-a deschis expozitia aia de la sala Dalles unde-mi desfiintam eu salariul in fiecare iarna?

Cu impartasitul habar nu am, mai am io un prieten cam bisericos, de cate ori vorbim imi atrage atentia sa impartasesc copilu saptamanal, odata i=am si zis, mai frate, intreaba=ma si pe mine ce mai fac, ca de impartasit am inteles cum vine treaba.

Gata, trebuie sa fug ca acusi se trezeste micul si solicita companie

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor,
m-ati intrebat de tetine... noi in final am rezolvat problema, am cumparat niste tetine NUK fiziologice...(alea in forma de titi), care au si supapa ;). Am luat ambele variante 0-6 luni si cele > 6 luni.

Acum ne intelegem f. bine cu cele mici <6 luni, deci NUK cu supapa, le-am gasit in Carrefour, vreo 50.000 buc. Si problema s-a rezolvat gaurica e mica si suge un biberon in 15 poate 20 min si nu-l mai doare burtica deloc.

Am si eu o gramda de tetine deja, majoritatea de la Chicco care ba se infunda, ba sunt prea mari, ba alea de silicon au varful prea tare.. si tot asa. Si am mai luat si altele si nu prea a functionat, acum sunt f. multumita de astea si o sa le pastrez.

Cum mai stati cu kg in plus? Eu am o mare problema, am luat vreo 25 in sarcina si acum am ramas cu vreo 15. Nu mai alaptez dar nu se duc jos de la sine, din pacate. Sa ma apuc de cura imi e cam greu acum ca-ti trebuie o stare speciala si sa suporti foamea... Voi cum stati la capitolul asta? Ca daca voi ati reusit poate reusesc si eu cumva.

Dixie & Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biamar spune:

Kittie eu am suport pentru cadita. Atentie insa daca ai deja cadita trebuie verificat daca se potriveste la cadita ta. Exista la Cam si inca o firma-se gasesc la bebelusul tau de vanzare cu 700000 sau la Carrefour( acolo cu tot cu cadita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

saluti !
Vaz ca va stresati cu cadita lu bebe in Ro nu sunt scaunele speciale pt bebelusi ca e mult mai usor si comod si nici nu e nevoie sa te plimbi cu cadita cu apa prin casa . Noi de cand am adus-o de la spital ii facem baie in cada mare !
Danina aici in fiecare duminica dupa slujba se impartasesc copilasii iar la a mea tare i mai place vinutu ca se cam lige pe buze .
Mada de ce nu incerci cafea sau ness fara cofeina? Io de cand am ramas gravida numai fara cofeina beau ce sa-i faci daca nu ma pot lasa sub nici o forma si vreu sa zic ca dimineata beau vreo 2 cani ( cu lapte ) iar la pranz dupa papa mere si un capucino .
Dixie cu kg stau binisor mai am de dat vreo 4 de fapt is cele ramase de dupa nastere da nu ma stresez prea tare sa le dau jos cu toate ca port cu un nr mai mare la pantaloni .... da ce sa fac daca am o pofta nebuna de dulciuri ??? Las ca vom slabi cand o sa umble bebeii in patru labe si atunci sa vezi febra musculara !

pupici!
mari

Mergi la inceput

Guess who's back? back again? tra la la...

mey, pai io nu v-am obisnuit inca? Ca sa-mi fac deosebitele cumparaturi ma opresc in Mini Prix Otopeni! Si deeeeci, va dau un raport mic, de la ce am vazut eu - hainute pentru bebei (evidamment!!!) - body-uri cu maneca lunga de la 130.000 in sus, salopeta cu sosete si cu maneca lunga 130.000 da sunt subtiri, alea groase au fost acu' vreo luna!..bluzite de la 90.000 in sus , niste caciulite pe sus la 10.000, gecute groase si salopete groase de la 400.000 in sus (super hainutele, oricum!), pulloverase super super frumoase de la 200.000 in sus... Cam asta la bebei mititei (pana la 1an, ca am vazut eu cum pun ei pe eticheta ca un an e socotit la 74cm! Cred ca ei cred pitici pititici, nu ca ai nostrii!)... Asa, dup'aia m-am uitat la blugi de nenea ca sa-l facem si pe tati fericit, asa ca deci o sa-i fac un super cadou pe 24 de 3 (da, cititi bine TREI) perechi de jeans! si toti blue :) ca sa ziceti ca sunt sanatoasa.. Da' erau la 410 si 480 mii asa ca nu m-am abtinut (S'Oliver, Smog si inca o firma, am uitat care..) si am mai gasit niste super chestii -prosoape maaaaari (stati asa ca ma uit la dimensiune si ma-ntorc)78x138 Sergio Tacchini la 240 mii bucata (sunt de plaja, din cate cred eu, sunt uni si au galben, roz si maro-cenusiu). deci asta e tot ce mi-am luat (adica 2 prosoape, unu pt mami si unu pt tati :))), 2 pantalonasi pt bebe, 1 bluzita si 2 salopete cu picioruse, si cele 3 perechi de jeans pt tati).. Si sa stiti ca la fete nu m-am uitat .. ca eram cu bebe dupa mine, imbracat grosut, pus in marsupiu, si deja ma plimbam de o ora p'acolo, mi-era sa nu transpire si dup'aia cand in pun in masina sa-mi arda o frumusete de curent, brusc, asa... V-am lamurit? :) aaa, si mai aveau niste gentute "paroase" la 75mii erau f frumoase asa c-am luat pt o prietena, da' pt mine nu, ca io umblu cu rucsacelu' lu bebe..
Da.... am dat si raportul, sunt fericita, da' va trebui sa mai ies dupa cadouri pentru parinti.. ca deh, n-am gasit ceva pt ei prin mini prix. Ah, si ca sa va faceti o idee despre toate cele cate am luat, am dat 2miljumate. (nu mi se pare asa de mult, avand in vedere cate am luat,acuma ziceti si voi..si-am mai uitat o bluza si un pantalon pt bebe la prietena mea)
Asha, Mada, mi-o venit memoria la loc - Nesquik
Mina, vezi cum e cu party si alte alea, la mine e cu reuniuni.. si-asa-i freaca, cate o reuniune de tine pana pe la 7 seara, incat al meu ajunge invariabil la sfarsitul baitei, cam jumatate din zilele saptamanii :(
Dixie, la mine nu prea se vad semne notabile la cantar (tot mai am 5kg) da' incep sa intru in pantalonii vechi.. adecatelea se strang oscioarele
Va pup ca ma da laptele pe din'afar si bebe tre' sa se trezeasca sa pape si el

Mergi la inceput

Biamar, m-am uitat acum la bebelusultau si stiu suportul asta, da' mai e o chestie de ti-am zis ca se pune efectiv pe marginile cazii mari.. Greu cu explicatu' asta, nu ma pricep.. oricum, in lipsa, cred c-o sa cumpar asta, cu toate ca baita mea e mica, si e destul de greu sa fac asa.. acum de ex ii pun cadita pe mas de spalat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biamar spune:

Kittie , cred ca stiu ce cauti-cauta la brevi :Timmy sau Bagno brevi se cheama produsele eu am catalogul acasa si le-am gasit numele

Mergi la inceput