Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Lorena, facui un poz !
E in albumul de pe dc, e ultima poza, nu stiu daca si tie o sa ti se para ca seamana, da' io asa zic..

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

kittie-nu stiam ca se cheama reductor de baie-dar avem si noi unul. e super-al nostru e ca un hamac, nici nu trebuie sa o sustin cu mana inca, doar sa fiu cu ocii pe ea sa nu se rastoarne..- si sta fi-mea cu fundul in apa cu o placere, de ce mai...
azi a cazut si banduta sterila care mai acoperea operatia. asa ca putem sa facem baie in albiuta din nou-yupiiieee...

timea- e o dulce...:)am pus si eu niste poze noi aseara....

anamaria

http://community.webshots.com/user/anababa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eu fetelor vorbesc cu soru-mea pe net acum (e in America) ai m-am gandit sa va salut si pe voi.
Bebelina mea ieri mi-a scos peri albi. Pur si simplu de la ora 13 aproape ca a refuzat sa manance. I-am dat fortat cu lingurita laptele meu. Groaznic e sa vezi ca bebele nu vrea sa pape. Cand o puneam la san, doar daca simtea sanul incepea sa urle. Cred ca ii era teama ca ii era teama ca-i dau lapte praf.
Astazi in schimb a mancat foarte bine doar de la san. Seara la 11 am incercat iar cu lapte praf (i-am cumparat un alt biberon)...si surpriza...A MANCAT lapte praf si chiar s-a suparat ca nu mai avea (am inceput cu 30 ml). Apoi a papat tzitzi pana a adormit. Se pare ca are si ea toane. Oricum lapte praf cred ca o sa-i dau doar seara daca mi se pare mie ca a papat putin, in rest vom continua cu lapte de la mine si saptamana viitoare voi vedea daca a luat in greutate bine.

Timea, in fundic am pus-o de pe la 3 luni dar cate putin si nu chiar in fiecare zi.

Va pup...atat am fost in stare sa scriu!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Roandre ( Mihaela) , nu am urmarit toate capitolele si nu inteleg, de ce vrei sa-i dai neaparat lapte praf ?
Si eu am incercat de citeva saptamini si la fel face cind da de biberon si lapte praf. Eu as vrea sa-i dau ca s-o mai pot lasa cu tati uneori sa u noptile sa ma odihnesc si eu sau cind iesim mai mult pe undeva. Moasa mi-a spus ca ei isi pierd reflexul suptului de la 6 saptamini ( la sin molfaie nu sug) si de aceea e mai greu sa le introduci laptele din biberon, nu e vorba de gust, poti sa le dai si laptele tau sau apa si la fel o sa faca.
Fetita ta inseamna ca acum a invatat sa suga din biberon daca a baut din el !

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Salutare mamici!

Kittie nu ma supar de comentariu dar asa scrie si in "Mama si copilul":
" Daca la o masa nu-si termina biberonul , aruncati laptele;nu-l pastrati pentru masa urmatoare deoarece saliva lui l-a contaminat.
Aruncati orice lapte incalzit pentru bebelus, chiar daca nu-l atinge; procesul de incalzire a laptelui stimuleaza inmultirea bacteriilor.
Nu depozitati biberoanele cu lapte deja preparat pe usa frigiderului, ci in interior, unde temperatura este mai scazuta. Nu le pastrati mai mult de 24 de ore"

Sper ca acum m-am facut mai inteleasa!

Fetele care mai alptati beti vreuna cafea?

Pupici la bebici

Cami si Ben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Kittie cu siguranta ma voi umple si eu de nervi.
Voi impartasiti bb in fiecare luna? Ca mie asa mi-a zis cumnata mea ca pana la un an trebuie in fiecare luna. Nu de alta da e bun vinul si poate se invata.
Apropo eu nu beau cafea, dar ca niciodata ca am un an de cand nu am mai baut cafea si m-am lasat de fumat (sunt mandra ca am reusit) imi vine sa beau orice e interzis si beau bere fara alcool la greu ca asta imi place mult mai mult decat cea cu alcool si vad ca productia de lapte tine bine.
In dimineata asta m-am speriat rau de tot, am vrut sa nu mai sugita si i-am dat un pic de lamaie ca nu ii mai dadusem de mult dar ea deabia mancase si mi-a dat afara de mi-a umplut patul si scaunelul ei sper ca asta sa fi fost cauza nu altceva pt ca a vomitat ca un om mare.
Cred se termina cu vremea buna e groaznic de frig afara asa ca bb vor sta la caldurica.

Danina si Dienutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata!
Fetelor e un frig afara de intepenesti! Am fost plecata pana la dr sa iau o retea si mai aveam putin si faceam turturi desi am fost cu masina. Ieri am scos-o afara dar azi nu cred si va sfatuiesc nici voi sa nu scoateti bebei. Poate pe la pranz s-o mai incalzi, dar acuma...
noi am adomrit pe la 1 ca deh ieri a dormit cam toata ziua iara, desi cu o noapte inainte dormise de la 10 la 7.
Mihaela, dar nu insista asa mult cu biberonul daca vezi ca nu ii place. Ma gandesc ca daca i-ar fi foame vorba ta nu ar sta atatea ore nemancata. Cat a luat in greutate luna asta de s-a stresat dr asa? Alexia e o scumpa am tras un ochi la voi in poze!

anamaria vazui pe Liuta e o dulce si Alex la fel

Timea, Mara e un mic ursulet dragalas si scumpic! ce mi-a placut faza cu dr, ca a suparat fata ptiu da-l incolo de dr

Kittie nici eu n-am stiut ca ii zice reductor la selgros ii zice suport de baie, l-am luat inainte sa nasc ca matusa me are la bebul ei si tare mult mi-a placut!

Danyce petrecere frumoasa la bunici si sanatate si pupici
Almei

Lorena lasa-l domle sa mai stranute si sa tuseasca si a mea mai face o data la cateva zile, nu te stresa ca n-are nimic puiul.
Danina si eu o mai iau langa mine dimineata sau mai adormim seara asa mie imi e cam teama sa nu ma sui peste ea, imi place cand sta cu noi si lu tati mai ales
fug ca vrea papa revin

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Anamari, eu asa stiu ca-i spune la trebusoara aia de i se pune in cadita...amu, poa' gresesc...
Cami Florina na io stau cu contaminatoru' meu in brate si dau un mesaj de drag ca prea mi-o placut de tine . mie nu mi-e asa de frica pentru bebe al meu, las' sa se invete cu de toate, prea tre' sa-i sterilizam si aeru' .al meu e cu tzitzi, el le contamineaza, el le decontamineaza lol. eu nu beau cafea, da' am o prietena care e mare consumatoare, numa' de cd e cu bebe ii da pe decof..eu am picat pe un subiect simpatic pe la femina intim unde ziceau fetele ca nici crema anticelulita nu dadeau ca cica are cofeina..da' al meu n-o patit nimica de la cremele anticelu cu care-mi dau..incearca si tu, vezi ce-o iesi, ca daca-i dadeai cafea cd era in burtica ar tb sa fie obisnuit.
Danina, iti tin pumnii pt ziua cu pricina . eu n-am auzit de treaba cu impartasitu' ... ce-o mai fi si asta? acu' nu mai sare nici un doftor cum ca nu tb sa le dam vinisor? .si eu sper c-a fost trecator cu voma aia!

hai ca i se facu fomica la sef! pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Kittie, am vazut poza. Frumos baiat (sau broskutz?) ai si tu. Noi ii zicem ied Cat are baiatul tau? Kg, cm... ca pare muult mai mare ca al nostru. Sau ai facut poza cat sa ne "iluzioneze" pe noi (optic, se intelege) Cred ca anumiti copii seamana intre ei cand sunt mici (un ochi, o barbita...)

Vad ca nu mai prezinta motive de ingrijorare, cu toate ca aseara, dupa baita si papa avea niste mucozitati (ce frumos ma exprim) de m-am speriat. Apoi a mai respirat un pic greu in timpul somnului dar i-am pus niste ser si a trecut. Sa vedem cat il tine...

Azi reluam operatiunea plimbat ca trebuie absolut sa ies. Sper sa nu se repete faza!

Acum l-am luat langa mine (e pe canapea, fireste) si cum stau cu spatele la el s-a pus pe marait si dintr-o data a tacut. Asadar se poate adormi si fara mami

Va pupam si daca nu mai reusim sa intram va dorim un we placut si sa mergeti la vot

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

scrisesem mesajul precedent acum o ora, am fost convinsa ca l-am trimis, sunt varza
eu am baut cafea toata sarcina si utin la inceput dupa ce am nascut dar de cand am tot avut nopti albe am incercat sa elimin orice ar fi agitat-o.
Asta nu inseamna ca nu salivez in fiecare dimineata cand isi face al meu cafeaua si cand vad o sicla de pepsi sau cola. in fiecare dimineata ma lupt cu mine sa nu iau o gura de cafea. In schimb ma dreg cu altceva imi iau ciocolata alba de la fiesta parca, da ca m-am uitat acuma pe cutie si cu o lingurita 2 de Inka si zic ca e ness.
sunt defecta stiu dar mi-a ramas treaba intiparita pe creieras ca tre sa beau ceva cald cand ma scol.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput