Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

tot eu sunt
hai ca am recitit ce am scris si vad ca numai de noi am vorbit, va rog sa ma scuzati desi am citit ce ati scris nu reusesc sa-mi adun mintile sa raspund mare lucru.
a adormit in sfarsit in carut ma duc si eu sa ma culc
va pup si noapte cat mai linistita... ce a mai ramas din ea

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Mada,
in cartile de pe aici spun asita ca sunt copii care dorm noptile numai ca uneori ele nu coincid cu ale tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Fata mea vad ca nu mai vrea sa adoarma inainte de ora 1 noaptea si cu lumina stinsa. Aseara am lasat veioza aprinsa si pe ea in pat cu noi pana a adormit (dupa ce si-a facut numarul de joaca). Azi dimineata s-a trezit la 8.15. A papat si acum doarme iar si eu profit sa va citesc si sa-mi fac o baita.

Dixie, Eu ii pun chestiile alea laterale deasupra la manaute, exact cum arata si in poza de pe cutie. E prea mica sa-i pun manutele deasupra lor, cred ca ar sta suspendata asa. Chestiile alea ii sustin caputul la e mea, daca e necesar. Se vede si in pozica marsupiul cum este pus.

Mada, naspa faza cu nedormitul. Bebelusa prietenei mele care are 5 luni jumate face asa. Nu doarme mai toata noaptea de saraca e chiauna de somn. A incercat s-o tina treaza ziua, s-o scoata mult la aer...degeaba. Sper ca voi sa reusiti pana la urma s-o convingeti ca noaptea e pt dormit.

Pupici

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Mada noi facem parte dintre fericiti! bb adoarme la max 23.30 si se trezeste cel mai devreme la 6.30...trai nene! !asa sa-l tina Dzeu!)drept care...tot ce-ti pot spune este din experienta unuia dintre colegii lu` omu`: ei au rezistat eroic cele 3 zile despre care ai auzit si tu. in prima zi a plans cam 3-4 ore, in ultima cam 30-45 min. si gata! cand a fost pusa in patut a tacut.
ideeea ar fii ca inainte de somn sa o obosesti cat mai mult: stat de vorba, exercitii cu manutele si piciorusele, pus pe burtica, astfel incat sa "cada lata".
cat despre kka verde ...mustar cu nuante verzui nu-i o problema, dar verde-verde (spun oamenii care lucreaza cu bb-lusii) ca nu e tocmai in regula!
de ce plange atat? ai stat prea mult cu ea in brate?
nina + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mada am vazut pozicile cu Ilincuta. Mai ce mare s-a facut si ce frumusica...si ce sta ea la baita!
Si m-a distrat ultima poza in care e si MCM. Alexia ei dupa ce ca are acelasi nume ca fetita mea are si acelasi costumas roz. Cred ca le incurcam daca le punem una langa alta....lol.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

help!
unde gasesc dispozitiv pt pus in cadita de baie? ca tare greu e fara (se necesita si tata pt finalizarea cu succes a operatiunii) mada am vazut ca tu ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Intram si noi in clubul bebeilor maraiti: avem 4 zile de cand nu ne mai intra nimeni in voie, avem zilnic program de plans, dar plans din ala serios, cu nervisori!... Si tocmai cand se lauda mama cat de cuminte sunt! Si acun stau la mama-n brate si-mi fac numarul, sa vedem cat ii mai rezista nervii?!
Fetelor din Buc, ce ne facem c-a inceput nebunia ce petardele si pocnitorile de sarbatori...aseara 2 ore s-a chinuit bb-ul meu sa adoarma, pt ca tot il trezea zgomotul... oare asta sa fie pricina starii lui proaste generale? S-o fi speriat asa tare? Nu mai stiu ce sa cred! Sper sa ne linistim cat mai repede, ca altfel...
Pupici si-o zi linistita!

Ionela si Sorinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata!
nina, suport eu am vazut numai in Selgros la articolele de bebelusi, nu la hainute ci paturi, carucioare.
Am fost acum 2 zile si inca au, e 300,000 unul eu vi-l recomand cu caldura mai ales ca noi ii facem dupa cum vedeti baie in cadita pusa in cada mare, e cam incomod ca stau in genunchi dar nu mai caram apa pana in domitor, plus ca se facea abur si era un aer inchis in camera.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

sar`na Mada ...fugim la selgros otopeni..
nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nina, nu fugi, ca aveam si eu intrebari...

Puiul nostru adoarme foarte greu, aseara a avut o repriza de plans de cam o ora de s-a facut rosu (am patit-o prima data). De papat papa cam la 3-4 ore, dupa pofta (si atunci doar un singur sān) si am observat si eu caca verzuliu (tot ieri). Am baut un suc acidulat, sa fie asta???

Nu stiu ce sa-i fac, zau! Ziua e un ingeras, sta cu ochii in iepurii caruselului cāntaret sau prin casa unde-l pun; doarme chiar bine de tot; dar seara e teroare. Am plans si eu si el aseara ca nu stiam ce sa-i mai fac. Pana la urma l-am lasat in chiloti, am aprins lumina mare si ne-am jucat... si era 12 noaptea...

O fi bine ca suge cam la 3-4 ore, avand in vedere ca suge doar un sān???

Help, help...

Ne laudam si cu primul gangurit (imortalizat pe video), asta asa sa nu spunem doar lucruri rele...

Pupici.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput