Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

lorena
iata-ma si advisor..de parca as avea cel putin 5 copii...
se pare ca bb vostru a inversat ziua cu noaptea...nu va invidiem...
seara , cand chitaie..sigur nu-l supara ceva? burta...foamea...prea frig..prea cald...
daca e "in grafic" cu dimensiunile, eu nu l-as sacai! sa pape cat si cand vrea! al meu asa face. si e dezvoltat ok.
kka e cu nuante! atat timp cat nu are o culoare nefireasca, comparativ cu ce s-a vazut pana acum...
cat despre sucul acidulat...o gura merge..da o portie intreaga... nu cumva din cauza aia miorlaia? de durere de burta... poate...zic si eu...
nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Salutare mamici!

Eu am avut probleme cu kk la bebic cam pana pe la 3 luni. Avea perioade cand se constipa si apoi face si de 5 ori pe zi si chiar la fiecare masa,plus ca era verde mai tot timpul.
Eu zic sa nu va faceti probleme prea mari mai ales daca sunt alaptati exclusiv,deoarece ei isi au tranzitul intestinal si in functie de cum il are mama. (sper ca m-am exprimat corect!)

Si noi mancam ziua la 4-5 ore iar noapte rezista 8 ore fara papa.
Acum oricum cere sa te joci cat mai mult cu el si ii place enorm sa stea in fundulet la mami in brate, daca incerc sa-l tin mai pe spate se ridica singurel. Sper sa nu fie vreo problema ca-l tin asa.

Apropo voi cate picaturi de Vigantol ii dati? Eu ii dau 4,asa mi-a zis doctora pt ca este iarna si plus ca bebicul meu este grasut.

Ma duc sa mai profit de faptul ca doarme (putina curatenie)!

Pupici la bebici!

Cami si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cami, eu ii dau cate 3 pic/zi de Vigantol direct in gurita. Pana acum 3 sapt ii dadeam doar 2 pic/zi.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nina, merci de raspuns.

Dar sa planga in halul ala??? O fi, nu zic de la suc; dar n-am baut decat o jumatate de pahar si la ala scos acidul (adica acidulata sticla inainte)...

E cert, a facut caca in timp ce ne jucam si a devenit vesel dintr-o data... Problema se pune daca il mai apuca asa, ce fac???

De luat in greutate nu stiu ce sa zic ca nu l-am mai cantarit, dar se vede la haine. Mergem la vaccin si cantarit peste cateva zile si va spun rezultatul.

Ce sa fac sa ia ambii sāni?

Nu stiu cat de confundat ziua cu noaptea, ca ziua mai sta si treaz si gangure, nu ca noaptea, cand doarme si se trezeste o data sa manance.

Aseara a dormit, dar de la 12 incolo... ca baie ii facem la 8 ca nu mai ai cu cine sa te intelegi si uite-asa pana la 12 e "veselie"...

Eram atat de disperata aseara ca-mi venea sa ma duc la urgente... bine ca am luat-o cu dezbracatul si jucatul si si-a mai revenit copilu' ca altfel radeau aia de noi la spital

Ah, si mai am o intrebare. Ii mai dau cateodata ceiut BabyCalm din Ro. Nu trage el mult din biberon, dar ori si cat. Cat de bine e sa dam ceai la bebei? E recomandabil??? Eu i-am dat cand avea colici si de vreo 2 zile nu i-am mai dat...

Asadar, ce sfaturi imi dati?

Va pupam iar.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

lorena
tantiiiiii ...il durea burta.....
ora 12 e perfect convenabila!!! nu te plange..sa vezi cum e ora 2 sau ora 4... intelesesem ca ziua doarme si noaptea urla..
ceai cica nu e recomandat...da` ..la disperare..i-am dat si d-ala! nu mult (Hipp si...nu-mi aduc aminte si mi-e lene sa merg dincolo...)si e ok! cica dc alaptezi pana la 6 luni n-are nevoie decat de laptele tau! ma rog...
cami
noiamvem recomandare 2 pic/zi. o sa mai intreb..da` vezi ca excesu` face rau...

Mergi la inceput

hihihi....auziti? e cineva de pe forumu` asta care n-are paturica in carouri cu ursuletz?

in alta ordine de idei..mai are cineva un bb asa friguros ca al meu? ..ca nu stiu ce sa ma mai fac...cu ce ii tineti imbracati in casa? cu ce ii acoperiti?
nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Daca tot doarme puiul (recupereaza, deh) sunt activa azi.

Nina, merci iar de raspuns. Cred ca burta era ca se cam incorda, adica nu se mai ghemuia cum facea la colici ci se intindea si statea parca in picioare... de abia il puteam tine in brate.

Oricum, cert e ca nu voia sa stea nicicum! Nici la mine, nici la taica-su', nici in pat, nici in brate...

Am vrut sa-i dau solutie din aia de colici, dar ce, am putut? ca nu baga limba-n gura si decat sa-l inec...

Eee, pai am avut si noi o noapte alba saptamana asta, ce crezi? de la 1 la 4 am stat pe langa el. Nu ca plangea, dar cum dispaream din vizor maraia si nici nu puteam sa adorm...

Da, in legatura cu paturicile ai dreptate! Au dat chinezii lovitura. Am auzit ca si aici in Franta sunt vreo cateva la fel si in America, ca mi-a mai zis o fata pe forum.

Eu puiul il tin cu body, bluzita si pantalonasi sau salopeta. Iar in cap (chiar daca protesteaza) ii pun o caciulita subtirica ca avem cam curent. Oricum, lui ii place sa stea fara pantaloni. De infofolit il infofolesc eu, cand mi-e frig si mie.

Pupici.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38377" target="_blank">Bebelusi de sept-oct 2004 (7)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput