Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Puiul nostru nu a dormit de la 1 la 4 azi-noapte!!! A dormit, evident dupa baie pe la 9 si ceva pana la 1 si apoi a stat de ras. Am recuperat de dimineata amandoi in pat cu mami (desigur) pana la 10!

L-am scos un pic afara si doarme si acum in carucior ; nici nu l-am scos de frica sa nu se trezeasca asa imbracat, cu plasticul peste carucior (de care zicea si Andreea ca si-a luat) si eu stau si va scriu. Poate apuc sa recuperez si ce nu am putut citi zilele trecute.

Ela, bun venit. Noi cred ca mai avem colici inca, caci altfel nu-mi explic de ce se strange asa cateodata si-i dau ceva pe baza de marar; iar de trezit noaptea inca o mai face. O singura data in general, asta in cazul in care nu se intampla ca azi-noapte

Cam astea de la noi. Va pupam.

si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Bebeii vostri stau trezi fara sa plinga?
A mea nu sta mai mult de citeva minute dupa care incepe sa plinga.O fi normal asa sau are vreo suferinta (in afara de colici)? Ma cam ingrijoreaza lucrul asta.

Ce vaccin este Infanrix? Mie dr mi-a zis sa cumpar Engerix B si Pentact Hib pt vaccinul de 2 luni.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor,
Ela2001, nu trebuie sa iti faci probleme ca nu sta treaza fara sa planga. Copiii sunt diversi. Fetita mea, care acum are 5 ani, era la fel ca a ta. Plangea cum o lasam jos din brate.
Baietelul insa, sta singur si se uita la jucariile atarnate deasupra lui, mai ales daca ii dau drumul la carusel. Incearca sa le loveasca cu mainile, rade la ele, gangureste si sta poate chiar o jumatate de ora.
Lucrusoarele lui bebe le spal impreuna cu ale noastre, cu detergent obisnuit, dar adaug un desinfectant (Napisan, se numeste).
Noi am fost la doctor si ne-a spus sa mai stam si pe burtica, si pe-o parte, dar nu singur, doar cu mine. Sa nu-l las sa doarma asa, sa stam sa ne jucam. Lui bebe insa nu-i place deloc sa stea pe burtica si plange imediat ce-l pun asa. L-am intrebat si de scaunelul de masina si mi-a spus ca pot sa-l tin si in casa in el, de la orice varsta. Ca asa are o viziune mai ampla si participa la viata de familie. Cand i-am zis ca poate face rau la coloana mi-a raspuns ca nici in burtica nu sta drept si ca scaunelul nu il forteaza.
Cam atat. Daca imi mai amintesc ceva va scriu.
Danyce, ce stii de Ralucule, am vazut ca nu mai intra pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

[/quote]
Nina, bine ai venit, sa stii ca nu vom scapa ocazia sa te bombardam cu intrebari. Dar am si eu o curiozitate. de ce pe PM si nu putem sa te intrebam aici, asa mai aflam si toate raspunsul la unele intrebari , care poate nici nu stiam ca ne intereseaza si pe noi
[/quote]
nu vreau sa fiu rea...daaa daca puneti intrebari STRICT MEDICALE doar pe PM nu riscati sa va molipsiti una de la alta cu observatii nefondate .(de ex: daca va apucati sa citi o carte de medicina puteti descoperi ca aveti nu stiu boala ale carei simptome parca-parca le aveti.... o patesc cam toti studentii la medicina )
dac avorbim de "cotidiene" gen : iritatie la fund, mici colici, ceva constipatie...e ok pe forum. dar nu lucruri grave!!! altfel incepe toata lumea sa se uite la copii cu microscopul si...i se pare ca vede tot felul de ...tot felul

nina si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Buna mamici drage!

Fetele sunt asa de incantata, azi copilu" meu a reusit sa se intorca de pe burtica pe spate si nu doar o data ci de 4 ori.

Apropo de spalatul hainutelor eu le spal cu Ariel de cand avea o luna , si nu am avut deloc probleme cu pielea.La inceput le dadeam pe programul de clatit de 2 ori dar acum le spal normal sile calc .

Va las acum ca cere atentie printisorul!
Asa-i place sa stai de vorba cu el!

Pupici la bebici!

Cami si bebe Ben( 02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Roandre, vaccinele pt. 2 luni sunt Engerix B si Infanrix. Eu am intrebat mai intai la doctorul de familie daca tre' sa le cumpar si mi-a spus ca le poate cumpara ea pt. ca se ocupa pt. mai multe mamici. Am platit 1.200.000 lei pe ele, deci mai putin decat cineva care le luase din farmacie la 1.400.000. Dar bebe-ul tau nu e mai mare? Ca asa aveam impresia... Noi am facut 2 luni pe 3 decembrie, credeam ca tu ai nascut ceva mai demult...

Eu am preferat sa-l fac pe cel platit si din simplul motiv ca imunizeaza mai bine decat ala gratuit.

Fetelor, bebeul meu a inceput sa faca kk mai rar si mai putin decat de obicei. Oare e normal? Mai mult, de cand am inceput sa-i dau si ceai de Musetel si cateodata HIPP de plante face si mai tare... Astazi era un kk mic care parca era plastilina... nu mai era ca o pasta - mustar cum era de obicei... la voi cum e?

Altfel, alta intrebare... bebeul meu regurgiteaza mereu, uneori mai mult, alteori mai putin. Faza e ca nu stiu cand sa-i dau Vigantol... ca daca-l dau inainte de masa si el vomita dupa aia... nu-l vomita si pe asta? Am tot incercat sa-i dau la mesele de dimineata cand e uneori mai linistit dar la problema asta tot ma gandesc, ca daca-l da afara... inseamna ca nu-si mai face efectul, nu?

Dixie & Victoras
(3 oct)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

[quote]Originally posted by dixie

Fetelor, bebeul meu a inceput sa faca kk mai rar si mai putin decat de obicei. Oare e normal? Mai mult, de cand am inceput sa-i dau si ceai de Musetel si cateodata HIPP de plante face si mai tare... Astazi era un kk mic care parca era plastilina... nu mai era ca o pasta - mustar cum era de obicei... la voi cum e?
e normal, va face mai mult si mai rar. e ceva anormal daca face prea putin comparativ cu cat mananca...dar concluzia asta o tragi intr-o perioada mai mare! vezi ca paote incepe sa fie putin constipat.

Altfel, alta intrebare... bebeul meu regurgiteaza mereu, uneori mai mult, alteori mai putin. Faza e ca nu stiu cand sa-i dau Vigantol... ca daca-l dau inainte de masa si el vomita dupa aia... nu-l vomita si pe asta? Am tot incercat sa-i dau la mesele de dimineata cand e uneori mai linistit dar la problema asta tot ma gandesc, ca daca-l da afara... inseamna ca nu-si mai face efectul, nu?
cand regurgiteaza nu da totul afara! dar e preferabil sa-l dai cu putin lapte sau ceai (max 1/2 lingurita) inainte de masa. eu fac asta la masa de dimineata, cand e foamea maaaaaare...
nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

SalutAre la toate...

Lilia m-au pacalit si pe mine...:) eu as vrea ceva inregistrat ca sa pot face si eu un pic de pauza... mandra mea nu tace decat daca altii vorbesc...

Azi a avut Mara vsedinta de masaj.. tot cea care imi face si mie... a dormit fata mea singura dupa, ca niciodata....mi-a aratat cum sa-i fac si am sa-i fac eu de acum... am si o carte ca sa ma inspir...

Cu dormitul: la noi trucul este ca adoarme langa mine, cad e lemn o mut in patut.. de la 10pm la 5 am si dat sa suga in pat la noi unde mai adoarme pana la 7-8 depinde de caz...
scriu cu ea in brate... e mai greu.. poate am facut si ceva greseli...

numai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

am uitat...
Cami tu o pui des pe burtica? noua nu prea ne place....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

NinaB,
multumesc pentru raspuns.

Eu credeam ca daca-i dau ceai nu se constipa de la lapte praf... Initial i-am dat de fenicul dar s-a constipat mai rau, si acum am trecut pe Milupa musetel si HIPP de plante.

Sa-i mai dau din cand in cand cate un supozitor? Macar jumate... ca parca prea se chinuie.

Culoarea mai inchisa - usor spre verzui, e si ea normala? Oare e de la ceai asa?

Multumesc
Dixie

Mergi la inceput